Help: Portforwarding pt. THOMPSON SpeedTouch ST585
Nu reusesc sa fac portforwarding pe modelul(wireless) mai sus enumerat.
Are cineva in folosinta asa ceva?
Ma puteti ajuta?
PCHOME.RO
Collapse
Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Tags: None
-
Originally posted by SatWien View PostUnde se pune IP-ul catre care se face forward portului? Eu nu vad ...
Definesti un 'port translation' dupa care asociezi acest 'port translation' la un 'device' din retea (calculator, dream...).
Device-ul se alege din lista (dupa MAC) sau daca nu apare in lista, se merge pe 'user defined' si se introduce IP-ul.
-
@aridan: Acolo nu este decat port translation, nu vad nici acolo cum se poate face port-forward catre un IP intern;
@cartita: Da, asta ar fi ultima solutie, dar e pacat sa nu incerce intai sa foloseasca routerul pe care il are.
Ar mai fi o varianta dar nu stiu daca merita riscul: de pus alt firmware (gen ww-wrt), problema e ca nu stiu daca acest router are cip Broadcom sau nu.
Leave a comment:
-
Daca nu reusesti, singura solutie va fi sa-l faci bridge, solutie neplacuta in situatia data pt ca necesita inca un router, in care sa fie transferate date pentru conexiunea PPPoE.
Leave a comment:
-
Unde se pune IP-ul catre care se face forward portului? Eu nu vad ...
Leave a comment:
-
O mica completare, e vorba de modemul de la RTC. Are cineva asa ceva? A reusit sa faca portforward catre un IP intern?
Leave a comment:
Leave a comment: