Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

O noua imagine PLi va fi lansata zilele urmatoare!

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #46
  hobby e si sa fii o putoare in timp ce altul iti intra in dream sa mearga strong ,sa degusti ceva deah de plictiseala
  ʇэ tnʇ ʍoɯɐu

  Comment


   #47
   Originally posted by luccio_delbuccio View Post
   SatWien poti pune un backup ?
   Nu pot sa-ti pun un back-up pentru simplul motiv ca in mod sigur nu va functiona la tine in special datorita mount-urilor (fiecare are alt HDD, alt CF, alt USB, alt WiFi etc etc) si in general datorita configuratiei proprii fiecarui sistem de receptie.
   Pe de alta parte, nu e nimic complicat in a instala si configura o imagine cu ce cam-uri isi doreste fiecare, asa ca ajut cu placere pe oricine, in limita timpului disponibil.

   Deci, hai sa o luam cu inceputul, ce anume nu merge la tine? Nu porneste gboxul? Porneste dar nu decodeaza? Partenerii de share te vad online?
   Nu uita sa ne spui ce Dream si ce imagine ai ...
   ....................... ...............

   "Respect is not just civility in communication, but also respecting other people for making their own choices, even if you disagree with them"

   Comment


    #48
    Am Dream 500 si GEMINI 4.0 , am facut un back up la pli -ul asta dar cand il bag peste gemini apare eroare sau cad bag backup de gemini dupa pli apare ca img gemini noua fara setrai sau liste . Nu am vrut mura in gura , va rog nu puneti backup-ul .

    Comment


     #49
     Stai ca nu inteleg, ce backup ai facut?

     De fapt, nu conteaza. Daca vrei sa fii sigur ca nu ramai cu Dreamul in aer, atunci ar trebui sa faci un backup la o imagine functionala, GP 4.0 in cazul tau. Daca ai apucat sa instalezi altceva peste ea, nu e nicio problema, se rezolva.

     Deci ...
     1. Descarca imaginea PLi de pe www.rdi-dreambox.com;
     2. Instaleaza imaginea. Poti folosi Flash Wizard PRO 6.3, daca nu-l ai. il poti descarca tot de pe site-ul de mai sus;
     3. Dupa ce ai instalat imaginea, primul lucru care trebuie facut este sa te asiguri ca Dreamul se leaga la net. Daca nu se leaga, verifica setarile, fara asta nu poti trece mai departe.
     4. Intra Telnet in Dream si schimba-i parola dreamului. Comanda este passwd (in Telnet). Iti recomand sa folosesti aceeasi parola ca la imaginea precedenta pentru a nu mai fi nevoit sa schimbi parolele in toate utilitarele pe care le folosesti.
     5. Instaleaza un bucket care iti place tie. Eu am folosit in ultima perioada numai cele actualizate de first_zipper, sunt excelente si le gasesti tot la linkul de mai sus (http://www.rdi-dreambox.com/download...s_05122007.rar).
     6. Verifica daca totul e OK pe cateva programe FTA.

     Cred ca luam o pauza aici, daca totul e OK pana aici, spune-mi si trecem la instalarea gboxului!
     ....................... ...............

     "Respect is not just civility in communication, but also respecting other people for making their own choices, even if you disagree with them"

     Comment



     Working...
     X