Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Ajutor "Dulce" local

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #16
  Originally posted by picollo08
  Faceti-va meseria..ok?!"
  Bine ca ne spui tu ce sa facem. Meseria mea nu are legatura cu RDI .... e un hobby si sper sa ai ban cat mai repede sa te cari cu figurile tale.

  Comment


   #17
   Originally posted by clader View Post
   Bine ca ne spui tu ce sa facem. Meseria mea nu are legatura cu RDI .... e un hobby si sper sa ai ban cat mai repede sa te cari cu figurile tale.
   Mey @clader ce rost are sa te superi cand sti bine ca sunt multi care nu vad altceva in fata ochilor decat $$$$$ si li se pare foarte ciudat ca cineva sa aiba un hobby de genul asta si sa-i ajute neinteresat si pe altii cand asta s-ar putea face si pe bani.Asa ca sunt de aceeasi parere cu tine.
   PS. Daca hobby-ul nostru ar fi fost "bautura" am fi fost si noi in normalitate, treceam aproape neobservati

   Comment


    #18
    Daca am inteles eu gresit imi cer scuze.

    Comment


     #19
     Ma mira foarte tare ca pe alte forumuri internationale nu vad asa ceva.Adica discutii dintr-astea care nu fac obiectul ,,thread''-ului.Cred ca ar trebui sa se foloseasca mai putin chestiile astea care suna a rautate.Scopul forumului este cu totul si cu totul altul si vad ca o proportie mare de discutii au alt subiect decat cel indicat de titlu.Cred ca majoritatea dintre noi au un alt interes decat acela de a da replici urate.Poate face cineva ceva legat de acest inconvenient.Va rog mult sa nu va suparati.Nu vreau sa supar pe nimeni.Dar cred ca trebuie lamurite aceste lucruri sau trebuie gasita o solutie si pentru cei care au placerea sa citeasca sau sa scrie chestii neinteresante.
     VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

     Comment


      #20
      Partial, este valabil ce spui, dar numai pentru cardurile citite direct de gbox.
      In cazul tau (card NDS), acesta nu poate fi initializat si citit direct de gbox, asa ca se apeleaza la un artificiu: cardul NDS este citit cu Newcs, iar ECM-urile si keyle circula intre Newcs si Gbox prin intermediul unui "translator" (CS2gbox), pentru ca Newcs si Gbox nu stiu sa comunice intre ele.
      Din punct de vedere a distantei, datorita faptului ca NDS-ul este in Newcs, nu direct in Gbox, partenerii tai de share vor vedea cardul la dist.2, chiar daca tu ai cardul in dreamul tau. Ca sa-l vada la dist.1, singura varianta este sa le dai linii din cs2gbox.cfg (al tau) in cwshare.cfg (al lor). Asta este varianta pe care eu nu o recomand, toata lumea ar trebui sa inteleaga ca un card NDS poate fi "pe local" si totusi raportat ca fiind la dist.2.
      Nu stiu daca acum am fost suficient de clar, am inteles ca esti incepator si am incercat sa nu te bag in prea multe amanunte.
      ....................... ...............

      "Respect is not just civility in communication, but also respecting other people for making their own choices, even if you disagree with them"

      Comment      Working...
      X