Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Dreambox 500s HowTo´s

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #61
  am pus gemini din nou pe dream si dupa ce am pus tot (key, gbox) nu mai vad nimic din ce e codat biss..ma interesau in special megasport si 1+1 INTERNATIONAL de pe 4 w... ma lumineaza si pe mine cineva..setari, alte key..nu stiu...

  Comment


   #62
   Volumul e la un nivel prea mic abia pe la jumatatea incepe sa fie sesizabil, era o modalitate sa il maresc dar nu mai gasesc unde am citit . Puteti sa ma ajutati in problema asta?

   Comment


    #63
    Salut . Am urmatoarea intrebare in legatura cu DM 500 , de ce dispare uneori functia unor butoane ale telecomenzii , de exemplu acum citeva zile am avut Gemini si nu mai mergea P+ pt. schimbarea programelor direct , doar in lista mergea functia sau la defilarea in meniuri , acum am imagine SIFTeam si la un moment dat accesind cu butonul albastru Blue Panel intra in acest meniu dar nu mai puteam accesa submeniul cu emu ( aveam mgcamd si evocamd instalat ) ; ulterior am observat faptul ca la pornire nu se incarca nici unul din aceste emu-ri si din cauza asta nu se decodau programele . Rezolvarea in ambele cazuri a fost reinstalare imagine si emu . Ce se intimpla , se pierd fisiere din firm cauzind problemele respective ? Care ar fi rezolvarea , nu fac eu ceva bine la oprirea receptorului ? ( stand-by apoi scos din priza ? ) Multumesc pentru orice sugestie .

    Comment


     #64
     ,,Definitivarea" se face cu menu=>reboot

     Comment


      #65
      buna la toti

      hei salutare! sint nou pe aici . sa inteleg ca am nevoie de un switch ca sa leg boxul de comp . si abea pe urma ma pot apuva de setari. asta ar fi primul pas?

      Comment


       #66
       buna din nou

       care esti de prin bucuresti ? poate ne putem vedea sa ma invete cum e cu dreamboxul asta!

       Comment


        #67
        Pimul pas ar fi, sa nu mai fii "trintor(e)" si sa te apuci de studiat. Sunt o gramada de topic-uri si how to pentru setarea dreamboxului.

        Comment


         #68
         Originally posted by isr2002 View Post
         @DINUS: ai citit ceva sau l-ai lasat doar pe prietenul si atit? Daca iei niste chei de pe net pentru Dream ele iti spun singure unde sa le pui (in /var/keys) cu Dreambox Control Center... Dupa ce, binenteles, pui cam-ul pe care il vrei (camd3 de exemplu)
         ce este dreambox control center?de unde il iau?
         software ce am este nabilosat dm-500 v 0.8

         Comment


          #69
          http://www.rdi-dreambox.com/

          Comment


           #70
           chokran

           *****@hotmail.com

           Comment


            #71
            Ma puteti sfatui cum sa fac sa mearga un card de Focus pe DM500 pentru gbox?
            Ce soft trebuie si cardul va face au in Dream?
            Multumesc de ajutor!

            Comment


             #72
             dau 15 euro pt o luna de share

             Buna tuturor.

             Mi-am luat si eu un Dream box 500 acum o saptamana, ca sa am la ce ma uita de sarbatori. Totul a fost ok, l-am instalat, am receiver free to air.

             Am citi in ultimele zile forumul acesta si altele in engleza, dar in principal pe acesta. Dupa vreo 12 ore petrecute citind forumul....am tot receiver fta...Ghinion.
             mentionez ca nu sunt novice in programare, cunosc C++ si Pascal, nu stiu Linux.
             Am resit singur sa imi fac setarile de sateliti, sa instalez diferite imagini - vezi Gemini/ Nabilo, etc
             Am instalat niste Cam-uri (newcs, scam camd , g-box) , dar nu am reusit sa le configurez ca lumea. vad deci FTA - macar am TARAF tv

             Citind pe Wikipedia am constatat ca DREAM BOX -ul este descris ca fiind un receiver pt "share" - pt asta a fost conceput si lansat...OK.


             Dupa ce am citi forumul acesta- cu multe info utile- am reusit sa am FTA ! e ceva dar pe tot forumul nu am reusit sa gasesc niciunde descrisa configurarea sharingului- exemplu : modifica cutare fisier, instaleaza cutare, configureaza o adresa de server asa...
             Am citit si pagina de help pt dreambox a forumului- http://www.mikes.educv.ro/~misi/ - foate buna pt FTA, la emulare- apropae nimik, la download- la fel.
             Unde e descrisa configurarea GBOx-ULUI Niciunde. Deci e doar pt FTA, nu pt sharing.

             NICI unde nu e descris sharingul ....

             Spiritul unui forum e acela de a pasa cunoasterea de la unii la altii.
             Am constatat ca nu se plica si acestui forum...avem de-a face cu o romanizare a spiritului.
             Aici pe forum si am constatat ca parolele de la arhive se dau gresit intentionat, se scriu cu spatii intre litere, ca sa nu le poti lua cu copy-paste...In acest fel informatia ramane la cei care stiu iar restul- sa se duca dracului, nu pe forumul acesta... incepatorii n-au ce cauta.
             Concluzia mea : spiritul acestui forum a cam murit, ori nu a fost niciodata similar cu al unui forum obisniut...Si sunt membru pe o droaie de forumuri.

             Am incercat sa obtin help de pe chat- nici unul din canale nu merge, nu sunt mebrii in canal !

             Am cerut ajutor cu PM si pe Yahoo mess de la memebri- ori nu mi s-a raspuns, ori- am primit raspunsuri cu - aaa, nu mai am dream box.
             Deci nu functioneaza. Cred ca forumul devine tot mai mult un instrument de socializare intre "cei care stiu" si atat. informatie utila cu adevarat se transmite tot mai putina

             Pt ca timpul nu mai imi permite- si nu vreau sa am FTA si de sarbatorimai am o ultima solutie (in afara de avinde dreamboxul):
             OFER 15 euro pt un share de o luna in perioda sarbatorilor ............si drept de preemptiune la vanzare dreamboxului in 10 ianuarie la juma de pret- 3,3 mil lei.

             Nu mai am timp sa caut pe forum, sa scriu e-mailuri in care sa ma milogesc pt ajutor, sa incerc parole idioate de 15 km scrise gresit (ca sa ghicesc rapunsul in o ora), nu mai am timp sa caut in canale goale de chat.
             Nu mai vreau sa sun la furnizorii de DTH- sa mi se spuna - cartela se da doar cu receiver cu tot. Raman la cablul meu vechi si bun de la RDS. vroiam sa am doar un canal de comedie de sarbatori (Hbo Comedy) netransmis pe cablu- de aia am luat antena-un moft costisitor- nu am contat insa pe fatul ca spiritul cu Share merge doar in vest, ca aici acasa - mai mult sta, decat merge.

             Sper doar ca spiritul Romanesc - nou si capitalist - va functiona.
             Da baieti - vreau sa platesc pt un share si configurarea lui.

             Sunt din Timisoara, e-mailul meu este [email protected], iar la tel pot fi gasit strict inre 20:30 si 21, in rest nu raspund la numere necunoscute in perioda asta- e pe silent pana in 10 ianuarie . Tel nr 0722.434.547 . Eventual incercati cu un SMS si va sun eu inapoi.

             Il rog pe cel care ma ajuta sa imi dea un nr de card unde vrea banii sau un cont de paypal. Mi-ar fi mai mai siplu asa, la posta e aglomerat acum de sarbatori.

             Va doresc tuturor sarbatori fericite si happy sharing.

             Alex
             DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

             Comment


              #73
              Este descris si sharingul pe acea pagina . De asemenea pe www.rdi-dreambox.com la sectiunea HowTo ai o gramada de tutoriale despre sharing si gbx in special .

              Poate e o solutie sa vinzi receptorul . Se pare ca nu ai citit nimic inainte de al cumpara , daca faceai asta , acum il setai cu ochii inchisi , ca toti pasionatii de dreambox care stiu de ce l-au cumparat .


              Intai trebuie citit si intrebat si apoi cumparat si NU invers .

              P.S. Acest forum nu incurajeaza sub nici o forma sharingul platit , ci doar pe cel free .
              P.S 2 Baietii destepti nu platesc pentru sharing .

              Comment


               #74
               Alex, nu ai nevoie de arhiva aia cu parola kilometrica decat daca ai tu card pe care vrei sa il pui in share. Incearca un emu (mgcamd) si cu un auto soft cam updater (sunt mai multe pe rdi-dreambox, eu folosesc Hacksat). Daca nu te multumeste ce vezi cu key, poti incerca cu o linie. Iti pot da eu o linie g*x, free, nu e ea prea bogata dar un Hbo Comedy vezi cu ea.
               1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
               Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
               1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

               Comment


                #75
                . Raman la cablul meu vechi si bun de la RDS. vroiam sa am doar un canal de comedie de sarbatori (Hbo Comedy) netransmis pe cablu- de aia am luat antena-un moft costisitor- nu am contat insa pe fatul ca spiritul cu Share merge doar in vest, ca aici acasa - mai mult sta, decat merge.

                Sper doar ca spiritul Romanesc - nou si capitalist - va functiona.
                Da baieti - vreau sa platesc pt un share si configurarea lui.
                [/quote]

                Alex[/quote]


                Daca ai fi citit cu atentie despre dreambox ai fi aflat ca exista un pluginns care iti aduce toate keyle lka zi si poti vedea destule progrome codate,deci ; nu te lauda ca ai citit tot.


                Plugins: HackSat Keys Downloader v5
                HackSat Keys Downloader v5

                Choose which keys you would like to download, i think it is for all dreamboxes,now i have installed on DM500s with Nabilo s/w..

                just send the files to var/tuxbox/plugins and put them at 755 tribute. thats it,,
                then click on blue buttom (Gemini) and press ok on the plugin from their and choose which keys u like. within few seconds it is updated

                In sfarsit ceva nou!,probat merge excelent!
                Descarca de aici:
                http://www.rdi-dreambox.com/showfile...1/2/Dreambox//

                downloaded all time updated keys
                mgcamd keys (SoftCam.Key AutoRoll.Key tps.au files)
                evocamd keys (Keylist.txt and Autoupdate.Key files)
                newcamd keys ( rsakeylist and keylist files)
                gxxx keys (nagra key file)
                camd3 keys (camd3.keys file)


                descarca acest program,instaleazal si vei vedea tot ceea ce se poate vedea la ora asta cu key publice;

                Last edited by CristiALBA; 20 December 2007, 09:06.

                Comment                Working...
                X