pentru card tvr suni la ei si il activeaza/pui scam si il lasi pe tvr1/ se deschide cu gbox 806
PCHOME.RO
Collapse
Dreambox 500s HowTo´s
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Sunt pe astra 19.2
Ce softcam (emu) care nu necesita linii shareuite pot folosi pentru 19.2 si 13.0 ?
Adica sa mearga, de chei nu duc lipsa, doresc doar sa nu fac schimb de linii.
Nu am cu ce carduri ma lauda, puteti sa-mi scrieti mesaj privat daca "va jurati" pe un anume emu care deschide bine si nagre si alte coade...
(Pana imi pierd rabdarea si trec la cccam)area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.
Comment
-
Toate bune pina aici dar am probleme cu web-x-tv nu pot vedea pe browser nimic, am bagat vlc-ul si cateva zeci de codecuri audio/video, le-am sters, am bagat altele - nimic.
Singura varianta in care-mi merge ceva este cu dreamstreamul executabil care se aude dar se vede doar daca apuc marginea cadrului (a aplicatiei) cu mousul si o draguiesc prin desktop.
Am win7 pe 64 biti dar am incercat si pe un xp cu sp3 - pauza...area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.
Comment
-
Originally posted by vladro2 View PostAm incarcat Nemesis 4.4 si-am editat/modificat cu winscp addons.url - i-am inlocuit adresa inauntru cu cea din extra.url si merge de descarcat orice.
(Doar terminatia au schimbat-o din "com" in "net")area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.
Comment
-
Comment