Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Un pic de ajutor

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Un pic de ajutor

  Detin un Dm800se cu triple tuner pe el, ( Vezi poza ) dupa o curatare generala nu mai imi vede Dreamul si surpriza acel component pe el cu sageata probabil fiind in fel de procesor se incalzeste
  foarte tare. Am schimbat cele trei condensatoare dar problema tot persista, se mai poate face ceva sau sa imi cumpar altul.
  Nu sunt foarte familiarizat cu electronica. Orice idee este bine venita..


  #2
  Daca se incalzeste, e clar. Operatiile de curatare trebuie facute cu grija. In timp ce se executa aceasta operatie, datorita interactiuni cu carpe, perii, etc. apar curenti statici, si la scoatere, introducere compomente, module se scurtcircuiteza. Asta se intampla la circuitele care au componente MOSFET, etc. Nu in toate interventiile se intampla, sunt mai rare, iar daca cade ghinionul pe tine, esti rezolvat. Trebuie sa se poarte o bratara legata la pamnat impotriva descarcarilor statice, si acesti curenti pot fi de mare intensitate. Deci atentie cum se intervine.
  DM 8000 HD, DM 920 UHD, Emme Esse 125, Tricolor, Focus, OSCAM, TBS 5590, TBS 5520 SE, TBS 5927.

  Comment


   #3
   Toata operatiunea s-a facut cu aparatul scos de sub tensiune iar tunerul la fel si curatarea s-a facut cu o perie moale si uscata,

   Comment   Working...
   X