Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Dreambox 920 uhd

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • xyzzyx
  replied
  Salutare,

  Voua va intra fara probleme frecventa 12727H, 2222, fec 3/4 de pe 5W pe primul tuner (A1 sau B1)? Nu conteaza tipul de tuner, doar mentionati ce aveti.
  La mine pe dm920 pur si simplu nu vrea. Pe A2 si B2 intra, am probat pe doua tunere (2155D si 2169C). Imagine dreamos cu toate update-urile la zi.
  Nu stiu ce are frecventa si fec-ul asta dar pare o problema generala legata de primul tuner indifferent de model. Ceva similar mi s-a intamplat si pe dm900 cu Si 2169D, dar acolo si-a reveint.
  Daca nu ati observat vreo anomalie, va rog sa testati si sa lasati un feedback.

  Merci

  Leave a comment:


 • imeDB
  replied
  Originally posted by TheAce View Post
  In newnigma2 in mediaplayer, cum se poate schimba setul de caractere al subtitrarii ca sa apara corect diacriticele?
  si eu sunt interesat, dar din cate stiu eu nu se poate la imaginile care nu au limba romana instalata. sau poate e doar o intamplare? oricum, eu prefer engleza
  pe imaginile oe-alliance exista pluginul Auto language selection (prima data intalnit la OpenPLI) unde se poate selecta EPG language in romana, chiar daca interfata este in engleza

  Leave a comment:


 • cristo4
  replied
  Nu arata eronat, e valoarea gasita la blind scan. E corect, nu e nimic gresit!

  Leave a comment:


 • gelu_dh
  replied
  De ce oare la mine la simbol rate arata eronat Exemplu: in loc de 27500 arata 27502...sau in loc de 30000 arata 30001 sau 28001...deci asta e pe mai multi sateliti caci am mai multe lnb-uri pe toroidala,deci nu e de la un singur lnb !

  Leave a comment:


 • TheAce
  replied
  In newnigma2 in mediaplayer, cum se poate schimba setul de caractere al subtitrarii ca sa apara corect diacriticele?

  Leave a comment:


 • xyzzyx
  replied
  Pentru gelu_dh:
  1. Pui o imagine unstable sau stable de pe dreambox update https://www.dreamboxupdate.com/. Mai exista si o varianta experimental, dar eu nu am observat vreo diferenta fata de unstable, cele doua au acelasi md5, o fi ceva diferit pe partea de feeds.
  2. Pui plugin-ul GP4. Toate detaliile aici: http://wiki.blue-panel.com/index.php...f_your_choice:
  Dupa ce rulezi comanda in SSH/telnet, dai restart si cauti in plugins GP4. De acolo instalezi ce iti place/trebuie (camd, backup, blue panel, etc). Acolo editezi scripturile *json pentru CAM. Daca e prea complicat pune o imagine onestep.
  3. Optional pui un skin la alegerea ta. Eu folosesc skinul Metrix HD de aici: https://www.nachtfalke.biz/vbdownloa...wnloadid=23935
  Iti recomand sa te inregistrezi, acolo gasesti si alte lucruri utile, mereu ultimele versiuni (de ex autopin si ci+).
  4. pentru control fan, downloadezi din feeds fancontrol2 si tempfancontrol. Iti mai trebuie plugin-ul pwe care il gasesti mai sus, intr-un post anterior (dar ti l-am dat si in pm).

  Eu asa am pe toate cutiile (dreamos+GP4+skin MetrixHD)

  Leave a comment:


 • cristo4
  replied
  GP4 e un plugin pe care il instalezi peste o imagine originala DMM 2.5, alegi tu daca e stable sau unstable de aici: dreamboxupdate.com

  Leave a comment:


 • gelu_dh
  replied
  Are cineva un link ceva care nu necesita inregistrare de o imagine de la producator de GP4 ...as incerca caci am pus o versiune cred ca unstable si pare a fi ok imaginea de aia as vrea daca se poate ceva stabil.Va multumesc mult.


  Am pus prima de sus cred ca e ceva arabesc...probabil unstable.

  http://xn--b1aaa.dreambox4u.com/down.../backup/dm920/

  Leave a comment:


 • iosi
  replied
  Da, se pare ca depinde de la imagine la imagine, s-au si de ventilator. La mine am Newnigma 2 cu ventilator cu 4 pini, si ceva nu se leaga ok.
  Nu da temperatura, si turatia nu poate fi reglata mai precis.
  Mersi pentru imaginile puse, o sa mai verific sa vad, de unde e problema.

  Leave a comment:


 • xyzzyx
  replied
  Nu stiu de ce dar vad ca nu mai pot sa fac printscreen video + OSD atat pe dm920 cat si pe dm900 atunci cand sunt pe un canal UHD. Pe orice canal HD merge OK. Parca mergea OK inainte si pe 4K sau mi-a mers/am folosit numai printscreen pentru 4k cu tunerul TBS pe PC? Nu mai stiu...

  Legat de setarile pe dm920, mai jos cateva printscreen cu setarile mai importante:
  min speed e setat pe 700, max speed pe 2400 RPM, restul nu conteaza  Setari PWe

  Meniu cu setari din FC2:  Setari in Temp fan control (150 pentru FAN 1 si 80 pentru Standby FAN 1 - aceste setari se pot vedea pe display-ul de pe receiver)
  Last edited by xyzzyx; 4 April 2019, 22:14.

  Leave a comment:Working...
X