Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Dreambox 920 uhd

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 2 (0 members and 2 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • cristo4
  replied
  Eu pe DM920 am combinatia de CAM-uri Fransat si Orange, si niciodata nu am avut rateuri sau probleme. Ce e drept, merg doar pe varainte de imagini cu Dream OS, si nu au mers niciodata pe alte imagini OpenAtv sau derivate OpenPli.

  Leave a comment:


 • xyzcv
  replied
  Imi pare rau sa citesc asa ceva despre acest receptor si ti-am trimis PM
  Si fiind mai greu cu trimis-ul de poze , am urcat aici ca sa va convingeti ca pe acest receptor cam-urile CI+ de la portocala/satelit si rcs/dvb-c functioneaza , facute azi inainte sa postez aici
  E adevarat eu nu am instalat/insistat pe imaginiile OpenATV , fiindca din cate stiu eu acest team numai ofera suport pt acest receptor si nici nu am instalat/folosesc oscam/ccam
  Doar cele doua add-on-uri : CI+ manager si Auto Pin - si trebuie avut in vedere ca in functie de imagine se foloseste/instaleaza varianta cu terminatia - deb sau ipk
  Eu am instalat/folosec ca si imagine - DreamOS sau in prezent Merlin 4


  is shell open 24 hours
  Leave a comment:


 • isr2002
  replied
  Eu ma declar nemultumit. Motive:
  - Nu am gasit formula castigatoare pentru a face sa imi mearga CAM Tivusat.
  - Nu am gasit formula castigatoare sa mearga CAM Fransat + CAM Freesat (cu TVR-urile) in acelasi timp. Cele doua merg separat dar daca le infig pe amandoua in receptor imi da rateuri.
  - Nu imi place sistemul telecomenzii de folosire impreuna cu TV-ul. E mult mai bun cel de la VU (care imi comuta volumul tv-ului direct pe butoanele de volum ale telecomenzii receptorului).
  - Nu am doua USB-uri in spate. Eu folosesc cititor de carduri pe USB si o rama foto cu LCD4linux, asa ca acum stau cu un fir atarnand din fata receptorului (acolo e a doua mufa USB).
  - Nu am iesiri analogice audio. Am o combina Onkyo mai veche si nu o pot folosi.

  Din acest motiv, daca cineva vrea sa il cumpere, il vand. Cu o suta si ceva de lei mai putin decat am dat eu pe el. Luat de pe www.hm-sat-shop.de pe 21 iunie, deci de doua luni.
  Last edited by isr2002; 19 August 2019, 16:51.

  Leave a comment:


 • mar71a
  replied
  Multumesc pentru ajutor!
  Am reusit.

  Leave a comment:


 • mar71a
  replied
  Buna ziua,
  Daca se poate putin ajutor pentru un proaspat posesor de DM920UHD
  Am revenit la pasiunea veche, doar ca am imbatranit intre timp si nu mai stiu mai nimic. Oricum cu Oscamul nu prea eram prieten pe vechiul DM500HD foloseam Cccam-ul.
  Nu stiu daca am postat unde trebuie dar as avea nevoie de o configurare pentru Oscam 1540(11522) pentru DM920UHD. Am imaginea Newnigma instalata si Oscamul din imagine. Am incercat mai multe si asta a fost cea care mi-a placut pentru ca are suport si se actualizeaza fara probleme.
  Am incercat sa-l fac sa mearga si am reusit dar este varza. Deschide canalele de pe card dar nu si HBO, Cinemax si alte cateva. Pe astea le ia dintr-o linie si se si blocheaza.
  Ma intereseaza doar pentru Focus (unde am abonamentul full mai putin pachetul maghiar) si mai am 2 linii. Am si un card Freesat, dar daca pun CI-ul cu cardul in receptor nu merge si in plus imi blocheaza toate canalele HD de pe Focus! Deschide pachetul Freesat de pe 16E numai daca opresc Oscamul. Nu este server.
  Asa cum am spus am incercat diferite setari de pe net si nici o reusita.
  Ceva ajutor

  Leave a comment:


 • isr2002
  replied
  Azi am incercat si DreamElite. Doar macroblocuri.
  Am renuntat, o sa bag cardul in cititor si gata. O sa folosesc slotul de cam pentru CAM conax cu TVR. Sper sa mearga asta.

  Leave a comment:


 • xyzzyx
  replied
  Eu folosesc dreamOS.
  La mine CAM-ul Fransat a facut figuri pana sa functioneze. A trebuit sa il pun in TV pe 5W, semnal puternic (nu a mers cu toroidala), l-am lasat sa isi faca update daca cerea, dupa care s-a "imperecheat" relativ rapid cu slotul CI+. Fransat pe CI1, digi pe CI2 cu NMI disconnected.
  Asta a functionat la mine, nu stiu daca e o regula.

  Pe langa high bit rate YES, am mai setat si better CI YES, mi s-a parut ca asa ar fi normal sa fie. Start/Stop CI1 de cateva ori, reboot fizic cutie, in fine m-am chinuit cateva minute. Mi s-a intamplat cred ca de 2 ori, numai dupa ce am schimbat imaginea si am avut setari de la zero.
  Succes!

  Leave a comment:


 • isr2002
  replied
  Originally posted by xyzzyx View Post

  In autopin, la unul din CAM-uri/sloturi trebuie sa ii dai "disconnected MMI". Iar in CI assignment tb adaugati providerii sau canalele de interes care se deschid din CAM.
  Nu merge. Reuseste uneori sa deschida dar cu macroblocuri, desi High bitrate support este pe yes.
  O sa incerc si alta imagine (acum am Newnigma2).

  Leave a comment:


 • coconut
  replied
  cine foloseste BarryAllen la dm920?

  Leave a comment:


 • xyzzyx
  replied
  Originally posted by isr2002 View Post
  Cu Fransat e ok acum. Va trebui sa rezolv si Tivusat cu CI simplu.
  In autopin, la unul din CAM-uri/sloturi trebuie sa ii dai "disconnected MMI". Iar in CI assignment tb adaugati providerii sau canalele de interes care se deschid din CAM.

  Leave a comment:


 • coconut
  replied
  buna, sunt nou posesor la dm920....am o intrebare ptr.cei care au acest receptor, cum fac sa pun in BarryAllen imagini sa fie functionale, nu reusesc sa le fac sa booteze(raman blocate la bootare) in flash am Dreamelite si una singura care merge(BarryAllen) fiind Newenigma.
  Mai jos pun poze cum fac eu, sa-mi spuneti unde gresesc, daca se poate  Leave a comment:


 • isr2002
  replied
  Cu Fransat e ok acum. Va trebui sa rezolv si Tivusat cu CI simplu.

  Leave a comment:


 • obudurca
  replied
  Eu folosesc imagine Newnigma si AutiPin si CI+Helper si merg ambele CAM-uri (Fransat si HD+). Trebuie asignat manual providerul pe CI

  Leave a comment:


 • xyzcv
  replied
  In priumul rand ca cele 2 plug-in-uri NU SUNT OFICIALE si mai ales pe OpenATV care din cate stiu NUMAI SPRIJINA DM-ul
  Incearca pe alta imagine , apoi asa cum ti-a raspuns si Yogipiti trebuie sa le dai
  Assignment la prg tv respective
  Eu asa am facut pt prg tv de la portocala satelit si cablu rcs si functioneaza OK pe o imagine Merlin 4 cu cele 2 plug-in-uri aferente
  Personal NU m-am mai complicam cu oscam si alte alea , i-am dat sa citeascadeschida direct de pe cardurile in cauza

  Leave a comment:


 • yogipiti75
  replied
  La mine merg amandoua, Fransat si Tivusat, dar eu am DM900 UHD.
  O alta solutie este sa intri la Common Interface Assignment si sa pui CAid-ul corect pt Tivusat(183d, 183e), respectiv Fransat (0500).
  Ai un PM de la mine.

  Leave a comment:Working...
X