@mesteru222,de aceste symbol rate-uri am pomenit mai sus,cele sub 1000 Mbps,la 10.0E.Incearca-le pe astea de 255(256) ks sau de 477 ks,acesta e pentru date.Celelalte-de 256-sint folosite pentru Radio Maria Vatican.Memoreaza si cauta manual.Se prea poate ca tunerul sa nu discrimineze aceste valori la distante atit de mici.Dar sa speram ca cel putin semnalul pe una din frecvente sa fie inchis si,cine stie,programul sa fie memorat.
S-ar putea ca din prima sa nu reusesti,dar tu sa insisti.Cu cit semnalul e mai tare cu atit ai sanse sanse sa receptionezi una din frecvente.Nu-s diferente prea mari de semnal pe acesti transponderi,si totusi sint,iar cel care in momentul scanarii are cel mai bun,ar putea fi inchis.Asta numai daca tunerul are aceasta capacitate.Nu stiu daca demodulatorul lui 920 e performant pentru astfel de receptii.Or asta vrem sa testam,nu-i asa.Mersi.

satelescu
S-ar putea ca din prima sa nu reusesti,dar tu sa insisti.Cu cit semnalul e mai tare cu atit ai sanse sanse sa receptionezi una din frecvente.Nu-s diferente prea mari de semnal pe acesti transponderi,si totusi sint,iar cel care in momentul scanarii are cel mai bun,ar putea fi inchis.Asta numai daca tunerul are aceasta capacitate.Nu stiu daca demodulatorul lui 920 e performant pentru astfel de receptii.Or asta vrem sa testam,nu-i asa.Mersi.

satelescu
Comment