Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Dreambox 920 uhd

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Since , prefer sa instalez/folosesc imaginii care ma multumesc pe mine ca si doleante , ca e originala sau e .........
  Daca stau sa ma iau dupa original , pai atunci ma autolimitez doar la 1 sau 2 imaginii
  Pana la urma toate au plusuri si minusuri in functie de doleantele fiecaruia
  Ca sa numai scriu ca cei care au instalate/folosesc mai multe imagini........ , nu toate sunt originale

  Comment


   Originally posted by gelu_dh View Post
   M-am inscris pe forum dar ultimele drivere la dm 920 sun aparute la sfarsitul lunii noiembrie ,iar imaginile sunt aparute inainte de aceste drivere ...deci sunt imagini inapoiate, sunt cam 2,3 imagini aparute dupa aceste drivere...mai precis imaginile din luna decembrie 2018 sau 2019...am comandat si un SSD de 360 gb sa fac backup complet la imagini sa nu mai instalez addonsuri ....o sa vad daca se poate face bakup complet

   Am pus zilele trecute si dream elite dar nu am gasit oscam nu are imaginea addons pt oscam...dar azi mi-a venit o idee nu am incercat daca merge ...am copiat tot folderul var,usr,key din imaginea pure pe deskop si vreau sa incerc sa pun aceste foldere in dream elite...ma gandesc ca in aceste foldere se gaseste oscamul.
   La Dream Elite am gasit eu fiserul Dream Elite 6.0-DExtra-10.11.2018 care ill gasesti la o cautare pe Google si pe care l-am bagat la etc cu drepturi 755 in care gasesti DAExtra din care instalezi camuri CCcam,Oscam si Gbox direct si ai acces astfel si din DE Manager sa iti alegi camul dorit sau sa restartezi camul. Pot sa zic ca din toate imaginile testate de mine aceasta e cea mai stabila imagine avand si Blind Scan si merge astfel cu DExtra sa instalezi direct de la ei camurile,iar CCcam merge foarte bine fara blocari,iar CCcam.cfg il bagi la etc cu drepturi 644. Gasesti si pluginuri cu acest DAExtra gasiti si pluginul Vhannibal AutoSetting 1.4 din care iti alegi ultimele settinguri de la Vhannibal direct sa le instalezi rapid din receptor.
   gelu_dh likes this.
   Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Inverto Pro Black Quad cu flansa 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

   Comment


    Tunerul Dual DVB-C/T2(Cablu/Terestru) pentru DM920 stie si 4K sau acest standard e numai pentru satelit?In specificatii e mentionat ca suporta tehnologia:Full HD,3D,rezolutie 1080i,1080p,etc,dar nu Ultra HD!Mersi

    satelescu
    gelu_dh likes this.

    Comment


     Cum se poate face uptdate la ultimile drivere? Sau daca am instalat ultima imagine ...aceasta are in ea aceste drivere si nu se mai face uptdate la ele?
     satelescu likes this.

     Comment


      Originally posted by willi21 View Post
      Canalul HotBird4k1 funcționează ok doar cu funcția " time shift" activată.(Folosesc un hdd de 1TB).
      Am pus ssd dar tot cu intreruperi merge.Nu pui te rog un printscreen sa vad ce sa activez sa nu se mai intrerupa.Multumesc !

      Comment


       Maestre Satelescu , am pretentii de la tine , cum poti sa intrebi asa ceva ?
       Iti raspund tot cu o intrebare - TV Tuneru AstroMeta USB DVB-C.......... e compatibil 4 K ?
       Cred ca pozele de mai jos ale aplicatiei tv tunerului usb , iti da si raspunsul ...... la fel si cu intrebarea ta       dingo31 likes this.

       Comment


        Originally posted by xyzcv
        Maestre Satelescu,am pretentii de la tine,cum poti sa intrebi asa ceva?...
        ...Ei bine,pentru ca nu exista intrebari prostestesti,ci numai raspunsuri ...Si prefer sa stiu despre ceva chiar daca raspunsul pare ca e la mintea unui copil,cu atit mai mult cind ma intereseaza in mod deosebit un lucru pe care vreau sa-l cumpar!Daca pentru tine e o evidenta ce-am intrebat deoarece ai probat tunerul C/T pentru dm920,iata ca eu sint sceptic cind,pe un magazin online romanesc,la specificatiile acestui tuner,sint mentionate caracteristicile acestui tuner,care la Grafica,scrie negru pe alb.Aceste lucruri nu sint de la sine intelese,chiar si atunci cind par ca nu trebuie demonstrate.Cum e si cazul cu acest tuner,fiindca prezentarea de mai jos ma obliga sa pun o intrebare “prosteasca”.Mersi ca mi-ai aratat vizual ceea ce doream sa aflu.        Cit priveste apelativul "Maestre" de care multi useri se folosesc cind mi se adreseaza,am mai spus-o cu alta ocazie,ca daca n-as sti ca e neintentionata,as crede ca e forma de ironie benigna,prin care sint tinut la distanta respectoasa pentru cine stie ce cunostiinte tehnice pe care le-as avea in materie de dispozitive de receptie.Am sa te dezamagesc inca odata,nu sint un guru in nici un domeniu despre care se scrie si se dezbate pe acest forum,si din aceste motive interventiile mele pe forum trebuie privite ca ale unui amator.Punct!
        Ca sa scurtez o discutie mai larga pe aceasta tema,as zice ca am fost si sint un invatacel in materie de receptii si dispozitive electronice de cind m-am inscris pe acest forum,in 2001.Din aceasta cauza m-am simtit strivit ori de cite ori cineva mi se adresa cu acest apelativ.Mi se pare o haina straine,o impostura,daca vrei,de felul cum ma privesc pe mine insumi si de module meu de a ma relationa cu alti oameni.Imi pare rau ca n-am reusit sa fiu perceput in acest fel de colegii de forum.
        Trebuie sa recunosc ca forma mea de comunicare pare putin straina de modul curent cu care se comunica pe forum,care de multe este de chat,frust,colocvial si,tocmai din acesta cauza,pare ca e inteles de fiecare,pe cind eu,trebuie sa recunosc,am o infirmitate cognitiva in a intelege o astfel de comunicare,ai sa-i zic,telegrafica.Si scriu asa cum scriu din respect pentru cei care ma citesc,iar daca nu sint inteles,e vina mea,fara sa pretind altora sa fie de acord cu mine.De fapt ma ghidez pe forum dupa un principiu care ar trebui asumat de fiecare din cei ce participa la o dezbatere pe orice forum,si anume,fiecare invata de la fiecare,daca vrea sa invete,fara ca cineva sa aiba autoritatea totala asupre subiectelor puse in discutie.Eu cel putin nu am pretentia ca as putea sa invat pe cineva si cu atit mai putin sa am pretentii de la altii.Si cred ca niciodata,daca memoria nu ma inseala,n-am judecat pe cineva dupa criteriile mele personale,si cu atit mai mult sa am pretentii de la cineva.Singurele mele pretentii sint cele pe care le am fata de mine.Nu proiectezi asupra nimanui propria mea scara de valori,dupa care apoi sa-l judec in bine sau in rau,cu atit mai mult cind comunicarea se face,cum altfel,sub un pseudonim,desi,in paranteza fie spus,alegerea lui pare sa ne sugereze ceva despre cel care se ascunde sub acel nick.Si e bine ca e asa,fiindca lasa impresia ca putem sa ne manifestam liber intr-un spatiu virtual unde nu e obligatoriu sa-l cunoastem personal pe cel cu care comunicam.Tocmai din acest motiv eu nu-mi permit sa am pretentii de la cineva pe care-l cunosc numai dupa pseudonim.E ca o masca ce-o purtam de fiecare data cind ne manifestam pe aceste forumuri.E o proiectie a fiecaruia a felului cum am dori sa fim perceputi si din acest motiv de cele mai multe ori,daca l-am cunoaste pe cel din spatele mastii,am fi cu totul descumpaniti,daca nu foarte dezamagiti.De aceea e bine ca acest spatiu virtual este ca o scena de manifestare a mastilor.Si cu siguranta din aceasta cauza se si nasc atitea atitea discutii,citeodata contondent verbale,intre oameni care nici nu stiu cu adevarat cine-i in spatele mastii.Singurul mod prin care putem sa aflam citeceva despre cel aflat in spatele mastii e stilul,modul lui de comunicare,cum bine a exprimat un moralist francez:Le style c’est l’homme meme. Daca am avea timp si am citii toata aceasta "dezbatere" sau "zbatere",dupa cum e cazul,ne-am putea amuza ca la un spectacol de comedie,mai mult sau mai putin reusit.
        Vad ca m-am intins la vorbe mai mult decit mi-am propus.Dar trebuie sa recunosc ca “pretentia” ta in ce ma priveste m-a pus pe ginduri si m-a facut sa meditez putin asupra acestei probleme,desigur cu riscul de a fi offtopic.
        Deci,o singura rugaminte as avea,renuntati sa mai folositi cuvintul “"maestre”" cind vreti sa discutam pe forum!Am scapa de un cuvint parazit care pe mine ma stinjeneste cind doresc sa comunic pe forum.Mersi.
        Si mai e ceva,imi pare rau ca nu te pot ajuta,dar nu stiu nimic despre TV Tuner AstroMeta USB.Poate altcineva iti va putea raspunde in cunostiinta de cauza.        satelescu
        Last edited by satelescu; 12 January 2019, 13:59.
        ioany, tepei_radu and mesteru222 like this.

        Comment


         Originally posted by gelu_dh View Post

         Am pus ssd dar tot cu intreruperi merge.Nu pui te rog un printscreen sa vad ce sa activez sa nu se mai intrerupa.Multumesc !
         apesi butonul play si apoi ok....pentru oprit, apesi stop si dupa ok
         Bumbu and gelu_dh like this.

         Comment


          apesi tasta PLAY/PAUZA....care e dedesubt de tasta galbena…...lasa 5 sec asa pe pauza…..

          apasa din nou aceasi tasta…...ENJOY....cat timp vrei…

          pentru a termina acest process..e destul schimbarea altui canal...in acel moment iti va aparea mesaju daca vrei sa salvezi timeshift…..alegi...NO....si mergi mai departe...
          Bumbu and gelu_dh like this.
          GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE


          Comment


           Merge perfect....multumesc.

           Comment


            Functioneaza si pe mutant, multumesc si eu.

            Comment


             Satelescu , din cultura mea generala eu stiu ca tv tunerele in general NU au treaba cu 4K-ul
             Ele sunt destinate receptiei si demodulari semnalului tv indiferent de domeniul de receptie - dvb-c/s/s2/t2
             Mai departe de prelucrarea si crearea semnalului de iesire audio/video se ocupa procesorul
             In plus , atata timp cat un model de tv tuner scrie clar ca e dedicat unui receptor 4K este clar ca el trebuie sa indeplineasca conditiile necesare receptionari/demodularii unui prg tv 4K
             Aici ai cele 3 modele de tv tunere dreambox 920 care au si domeniul dvb-c/t2 - https://www.satmultimedia.ro/compara...-164140-164150
             Nelamurirea ta e fondata din cauza ca pana nu de mult in domeniul dvb-c nu exista prg tv 4K ca in domeniul dvb-s/s2
             Poti observa ca rezolutia de 2160p este valabila doar la cele 2 modele din 3 care pot receptiona si domeniul dvb-s/s2
             Aceasta caracteristica dedicata domeniului dvb-c existand la toate cele 3 modele de tv tunere compatibile dm 920 -
             QAM demodulator and FEC decoder 1 to 7.2 MSymbol/s
             Cel putin asa gandesc eu/explic lipsa rezolutiei 2160p din descrierea tv tunerului dvb-c/t2

             Comment


              O fi ceva de ea Nu prea am auzit de firma asta
              OpenVision Test Images for dm920

              Comment


               Scrie clar ca e bazata pe openpli si cineva dincolo se declara multumit de ea
               Instaleaz-o si vezi daca iti place ce si cum.......daca NU ai de unde alege
               Eventual instaleaza un multiboot , tocmai pt astfel de situatii , sa testezi mai multe versiuni de imagini pt acest model
               dingo31 likes this.

               Comment


                Originally posted by satelescu View Post
                Tunerul Dual DVB-C/T2(Cablu/Terestru) pentru DM920 stie si 4K sau acest standard e numai pentru satelit?In specificatii e mentionat ca suporta tehnologia:Full HD,3D,rezolutie 1080i,1080p,etc,dar nu Ultra HD!Mersi

                satelescu
                DM920 stie UHD pe toate tunerele ( DVB-S2/C –T2)
                Last edited by dingo31; 15 January 2019, 09:36. Reason: Mai exact S2/C. Pe T2 nu am avut unde testa, doar presupun ca merge
                satelescu likes this.

                Comment                Working...
                X