Originally posted by iosi
View Post
PCHOME.RO
Collapse
Dreambox 920 uhd
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Ce mai e ok, dai bataie cu instalarea, pune OpenAtv din link, baga OSCAM ultima versiune cu EMU. Baga un setting pentru toti sateliti daca ai motor pe USAL. Si sa ne spui cum merge ca si eu cat de repede iau unul. Bafta la instalare.gelu_dh likes this.DM 920 UHD, Emme Esse 125, TricolorTV, OSCAM, TBS 5590, TBS 5520 SE, TBS 5927.
- 1 like
Comment
-
Originally posted by gelu_dh View PostNuu merge imaginea openatv e format web_zip
https://www.opena.tv/dreambox-dm900/...uer-dm900.htmlDM 920 UHD, Emme Esse 125, TricolorTV, OSCAM, TBS 5590, TBS 5520 SE, TBS 5927.
Comment
-
Am pus ....dm920-PurE2-6.2-20190102.rootfs.tar.bz2 ...e suuper fain ca imaginea are in ea totul cam,oscam etc..am luat oscamul din Amiko A5 combo si l-am pus in oscamul din DM 920 ....am transferat si softcamkey si cu toate ca am abonament la cablu (baza), se vede tot pachetul....ceea ce sunt total nedumerit de ce cu Amiko A5 Combo Hot Bird 4K1 se vede excelent iar cu Dreamboxul care e o caruta de bani se vede asa intrerupt acest post...Amiko e 599 lei - DM - 2084 lei..... a mai ramas sa vad cum se poate face uptdate de drivere...sau are imaginea in ea ultimile drivere ?
Comment
-
-
Originally posted by iooon View Postdragule….tu ai dm enigma 2 ….da?
amiko 5 ...android....da?
cumpara ultimele versiune de receptoare 4k si vei vedea si acel program …..mutant...ax...sf...
repet...acel program este HLG ..nu ...HDR nici UHD
Comment
-
Originally posted by gelu_dh View PostDaca nu te superi unde e functia time shift ....am gasit am activat totul pe acolo dar tot face intreruperi...deocamdata nu am pus hard.! Mai ajutati-ma cu inca o treaba la un reboot nu mai vede camul....scrie urmatoarele: "your TV is not compatibile with your module"
!
Comment
-
Comment
Comment