Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Dreambox 900 uhd 4k

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • gladix
  started a topic Dreambox 900 uhd 4k

  Dreambox 900 uhd 4k

  - DreamboxOS
  - Dreambox APi
  - Dual Core xx DMIPS CPU
  - MPEG-2 / H.264 Decoder
  - H.265 Decoder UHD
  - 2GB Ram
  - 8GB Flash (MMC)
  - Smardcard Reader
  - 2x HDMI 2.0
  ..
  - 3 Zoll Color LCD Display (denk ich mal, 7,6cm)
  - S/PDIF digital bitstream out
  - 100/1000 Mbit/s compatible Ethernet Interface
  - USB 3.0
  - SD Cardreader
  - Internal 2,5" Harddisk xxx
  - Common Interface xx
  - EPG .... Program
  - DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS
  - Abmessung 230 mm x 187 mm x 60 mm (grob, genau kann man es nicht lesen
  LA NUMAI 299 EURO
  https://www.hm-sat-shop.de/dreambox-sale/dm900-uhd/

 • mesteru222
  replied
  de ce nu intrebi colegul care se pricepe....el ce parere are ?

  Leave a comment:


 • Dragomir
  replied
  Salut. Televizorul este Ue60h6200. Este destul de bunicel. Sistemul e cu montura h-h dar momentan folosesc pe un sg satelit pengru ca nu am avut mult timp la dispozitie sa il fixez pe pozitia in care sa gaseasca singur satelitii. Diametru antenei este mare, mult mai mare decat cei de la operatorii de cablu tv. Cu dreambox nu am avut nici o treaba sa stiu sa instalez ceva pe el, de aceea il dadusem unui coleg care se pricepe si a instalat el newnigma si cmd oscam pentru a functiona, tot el are si server de pe care vad eu programele decodate. Acuma, ca se intrerupe foarte des programele este de la mn sau de la serverul lui. Daca ma abonez la vreun operator va merge mai bine?. Programele free merg foarte bn, nu se blocheaza deloc, numai cele codate se bloceaza des cateva secunde chiar minute.

  Experianta nu am sa lucrez cu el, nu ma gandeam ca e asa complicata treaba cu dmboxul.

  Leave a comment:


 • xyzcv
  replied
  Pai ce sa intelegem din ce ai scris tu - Ca nici macar prg tv free nu le poti vedea ca lumea , fara intreruperi indiferent ca sunt sd/hd/4K ?
  Ce tv ai , poate reda formatul 4K sau e doar hd redy/fullhd ?
  In mod normal daca nu esti abonat la nici un operator autohton/strain de pe satelit , nu poti decoda prg tv cryptate fara ''ajutorul'' unui soft dedicat - oscam/cccam
  Insa prg tv free le poti vedea foarte bine , acum depinde si de ce tip de instalatie de receptie de satelit ai :
  - fixa - pe ce satelit/sateliti cand folosesti mai multe lnb-uri ( un lnb per satelit )
  - mobila - ce sateliti poti reception de la E la V ( cu o montura h-h sau actuator in functie de diametrul antenei poti misca antena de la E la V si vice-versa in aria vizuala unde locuiesti )
  Da si tu mai multe detalii , fiindca pana acum ai scris cam ambiguu si nu prea reusim sa ne dam seama de ce esti nemultumit
  Receptorul in sine fiind un receptor foarte bun , insa iti trebuie sa ai si un minim de cunostinte ca sa poti lucra/instala ce iti trebuie in functie de doleante

  Leave a comment:


 • Dragomir
  replied
  Buna. Am si eu un dm900uhd...nu prea ma stiu cu instalare de soft si altele..
  Am instalat pe el newnigma2 dar sunt zile in care numerge cu saptamant decat programele free...si atunci cand merge merge cu intreruperi....ce as putea face pentru a viziona asa cum trebuie un program. Acest dm nu poate sg decoda canalele sau trebuie un server. Momentan folosesc un server de la o persoana

  Leave a comment:


 • isr2002
  replied
  Scuze, ai dreptate; nu citisem cu atentie.

  Leave a comment:


 • xyzzyx
  replied
  Originally posted by isr2002 View Post

  Poti sa faci asta fara sa setezi nimic.
  Cum adica? Nu inteleg, poti detalia un pic te rog? Pe DVB-S, cu A1 activ si A2 dezactivat, daca vrei PIP sau sa inregiustrezi, pe DVB-S ai acces numai la canalele de pe 1 transponder, cel folosit pentru PIP sau record. Imi scapa ceva?  Leave a comment:


 • isr2002
  replied
  Originally posted by xyzzyx View Post
  ....

  2. Pe partea de DVB-S daca nu ai decat o antena (A1), poti sa setezi al doilea tuner DVB-S (A2) sa fie in bucla interna cu tunerul activ. .....Cu aceasta setare poti sa faci PIP sau sa inregistrezi.....
  Poti sa faci asta fara sa setezi nimic.

  Leave a comment:


 • xyzzyx
  replied
  Pentru cei cu tuner hybrid (1xDVB-C + 2xDVB-S), ambele variante (cu si fara multistream), de ceva timp am gasit niste setari/utilizari interesante:

  1. Cand activezi PIP sau inregistrare pe un canal de cablu, poti sa urmaresti orice alt canal de pe cablu sau de pe DVB-S. Nimic spectaculos, fiind un tuner dual. E util daca vrei sa inregistrezi un canal pe cablu si sa urmaresti live alt canal tot pe cablu (1 singur conector pe CATV dar 2 tunere disponibile pe cablu!)

  2. Pe partea de DVB-S daca nu ai decat o antena (A1), poti sa setezi al doilea tuner DVB-S (A2) sa fie in bucla interna cu tunerul activ. Cu aceasta setare poti sa faci PIP sau sa inregistrezi un canal, si sa urmaresti orice alt canal de pe un tp cu aceiasi polarizare si banda de frecvente ca cel activ (adica aceiasi polarizare H sau V, si aceiasi frecventa F low sau F high). Adica ai acces nu numai la canalele de pe tp-ul activ. Deci cu 1 cablu pe DVB-S ai acces la 2 tunere DVB-S (cu limitarile de rigoare legate de H/V,si frecvente low/high)

  Habar nu aveam ca aceasta setare poate sa faca un tuner dual sa mearga ca un FBC (2 tunere ce-i drept, nu opt). Credeam ca setarea asta e buna numai pentru a pune in bucla alte receivere, utilizare numai cu cutia pornita si numai pe tp-uri cu aceasi polarizare si aceiasi f low sau f high.

  Oricum, in orice situatie nu ai decat doua tunere ce pot fi active simultan.

  Poate e ceva cunoscut de multi, nu stiu, Eu sper sa fie de folos si pentru alti utilizatori de dm9x0, novice ca si mine.

  Leave a comment:


 • xyzzyx
  replied
  Power off si imediat ce se aprinde led-ul rosu tii apasat pe led pana iti intra in ecranul de upload firmware. Tb sa ai un router cu dhcp ca sa isi ia o adresa IP.

  Leave a comment:


 • Jymy
  replied
  Ma ajuta si pe mine cineva am vrut sa instalez o imagine pe dm900uhd si acum apare pe display ecran alb si ledul de power rosu cum il resuscitez ?

  Leave a comment:


 • mesteru222
  replied
  wrong post

  Leave a comment:


 • catalinn
  replied
  de 2 zile sunt si eu posesorul unui DM900, triplu tuner Si2169C(2 sat/1 t2). pret 294 adus acasa.
  deocamdata am instalat DreamElite 6.0, functioneste bine, 2,3 crash-uricand semnalul e slab pe anumite frecvente terestre(nesemnificative). pe imaginile casei nu am avut asa ceva.
  o sa incerc si alte imagini in BA, doar din curiozitate. unica doleanta, in imaginea DE lipsesc ceva picoane ptr canalele romanesti pe 1w, ptr care multumesc anticipat persoanei care ma ajuta cu problema respectiva.
  ps
  sper sa functioneze precum batranul dm800, acum la pensie dupa 10 ani de munca si un singur alimentator schimbat in toti anii astia.
  Last edited by catalinn; 25 February 2018, 15:29.

  Leave a comment:


 • picollo08
  replied
  Originally posted by Sommersby View Post
  A aparut openpli-6.0-release-dm900-20171228.rootfs.tar pt.900/920.
  Recomand
  Sper sa fie ok

  Inviato dal mio TA-1012 utilizzando Tapatalk

  Leave a comment:


 • Sommersby
  replied
  A aparut openpli-6.0-release-dm900-20171228.rootfs.tar pt.900/920.
  Recomand

  Leave a comment:Working...
X