Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Antena Toroidala-16 lnb-uri!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 2 (0 members and 2 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Nu cred ca poate cineva sa iti garanteze daca va merge sau nu. Poti sa incerci si sa vezi ce iese. Si sa ne spui si noua.
  Oricum ar fi indicat sa folosesti LNB-uri Inverto Black Ultra cel putin la capete.
  La mine 1W de pe toroidala este in capatul vestic. Am 12.9 dB pe Eurosport HD cu DM525. Locatia antenei -> Buzau.
  Verifica si tu (lyngsat sau flysat) cum e acoperirea in Ro si cum e la tine.

  LE: Ai putea totusi sa testezi in locatia actuala (daca nu ai dat jos antenele) cum se prinde 1W si 19.2E cu antena multifeed.
  Last edited by xyzzyx; 9 April 2019, 14:45.

  Comment


   clubalya77 : Omul vrea sa te ajute , iar tu te comporti stranie.Nu am spus ca sunt meserias.Daca te consoleaza si eu am citit sute de pagini.La mine e invers.LNB 1 e TURKSAT.De aceea e DIGI pe poz 15.

   Comment


    Originally posted by zottya View Post
    clubalya77 : Omul vrea sa te ajute , iar tu te comporti stranie.Nu am spus ca sunt meserias.Daca te consoleaza si eu am citit sute de pagini.La mine e invers.LNB 1 e TURKSAT.De aceea e DIGI pe poz 15.
    imi cer scuze daca te-am suparat ..pana la urma nu conteaza care e pus la 1 sau la 16 ...tot acolo ajungi, bafta

    Comment


     Salutare.
     Ma intereseaza urmatoarele pozitii: 26E(Badr 4); 23.5E; 19.2E; 13E; 9E; 1W; 5W.
     Se receptioneaza bine cu o antena toroidala?chiar si cand ploua? Locatia BV.
     Exista diferenta intre Toroidala originala si cea de la Opticum sau Globo?
     Multumesc.
     Brasov, 1.2m offset, 0.8m offset
     Digi Extra Complet; Sky Entertaiment De; HD+

     Comment


      Antena satelit toroidala 55cm este buna?

      Comment


       Cu acea antena vei avea probleme mari pe 26E. Pe 5W nu-ti vor intra canalele pe spot vestic sau multistream. Asemenea si pe 1w , vor intra doar canalele dth. Pozitiile celelalte au semnale puternice stabile. Intra tot de pe ceilalti sateliti mentionati cat timp antena e reglata corect. Rezerva de semnal la ploaie va fi mica.
       (1) Offset Alu Mabo 1.85m + IBU 34.5w-85E
       (2) Offset Alu necunoscut 1.85m + IBU 30w-56E

       Comment


        Am o antenă toroidala in Bucuresti cu 10 Lnb. 4W pānă la 39E este plaja de receptie. Pe 3E pe Digea am semnal fluctuant pe 12720H si anunț de lipsa semnal pe receptor. Este enervant. Pe 12702H este īnsă semnal nefluctuant. Stie cineva ce pot face sa rezolv problema?

        Comment


         Semnalul este fluctuant in termeni de calitate pe 12720H
         0 -40 %
         In termeni de putere este constant 50%


         Recepționez cele 4 canale de pe Tp cu īntreruperi dese.


         Comment


          Dupa ani de zile, as vrea sa inlocuiesc ceva LNB-uri pe antena mea toroidala T90, si am nevoie de ceva recomandari. Nu am mai urmarit demult ce LNB-uri cu recenzii bune mai exista, ultima data auzisem de inverto black ultra sau invacom...
          Prima intrebare ar fi care ar fi LNB-ul single recomandat pe T90, pentru satelitii cu semnal slab? Sint LNB-uri care lucreaza mai bine in banda de jos sau banda de sus?
          O alta intrebare ar fi despre LNB-urile Quad, pe care le folosesc pe 19 est si 13 est. Exista vreunul cu parametri de receptie ridicati, dar cu forma ingusta, "pe lat" (parca la inverto black ultra doar single si twin au forma ingusta)? A folosit cineva de ex. LNB-ul Quad Red Eagle Black Buster Rocket ( https://www.sterndiscount.de/red-eag...ocket-quad-lnb) sau LNB-ul Quad Gigablue Ultra Rocket ( https://www.hm-sat-shop.de/en/lnb/ln...b-full-hd?c=38 ) ? Ma intereseaza forma ingusta pe 13 est si 19 est, fiindca am un LNB si pe 16 est (acum e un twin, dar nu m-am hotarit daca va ramine twin sau doar single). Pina acum aveam niste Alps Quad pe 13 est si 19 est. Nu erau cu forma "pe lat", dar relativ inguste. Sau a testat poate cineva LNB-ul Inverto cu cap ingust (https://www.hm-sat-shop.de/lnb/lnb-q...dl24-multi-opp) ?
          Last edited by rocky7; 22 May 2020, 23:49.

          Comment          Working...
          X