Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

COLTUL INCEPATORULUI!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Presupunand ca este clona, merita sa fac upgrade la un Second Stage bootloader de la #84B la #84D sau #84J care am vazut pe net ca ar exista, in ideea ca as vrea sa ma mut pe o imagine mai de 2017 fata de cea din 2013 pe care o am acum, sau imi pierd vremea? Ma intereseaza in principiu si sa pot pune un WiFi stick sa mearga cu DM-ul, si imi pare ca cele pe care le gasesc de cumparat acum nu prea au drivere pentru ce imagine am eu.....
  Dreambox 500 HD PVR, Aston Xena 1700 (Viacess+Mediaguard x2 embedded), CI + Dragon CAM/Offset 90 cm Triax montura HH100 Diseq 1.2/LNB Inverto 0.2dB

  Comment


   O intrebare,am instalat pe un DM8000HD original, o imagine OpenPli 6.1din 05.01.2018 si am o problema cu scanarea satelitului de la 16E ,in sensul ca la o scanare manuala a satelitului dreamul nu reuseste sa gaseasca decat cateva programe(4-5). Cu receptorul incorporat in televizorul oled 4K LG(model 2017) reuseste sa gaseasca peste 250 de programe.O alta remarca, cu aceasi imagine canalele HD germane si franceze(Astra 19E) au sonor dar imaginea este cu macroblocuri.Cine poate sa-mi sugereze o solutie sau o parere pentru aceste probleme.

   Comment


    scanare manuala, frecventa cu frecventa ? blind scan nu e o alternativa ?
    setarile sunt corecte ?
    macroblocurile apar la semnal la limita

    Comment


     este vorba de scanarea manuala a satelitului in ansamblu ,iar semnalul este foarte bun,90-95%, despre frecvente cam toate (ex.frecvetele grupului intact-antenele)

     Comment


      semnal foarte bun, masurat cu ce ?

      Comment


       valorile sunt vazute cu ajutorul signal finder-ul imaginii din service searching.

       Comment


        poate ai un conflict la cabluri, inteleg ca ai si un televizor pe linga dream. nu stiu cite cabluri ai ?

        Comment


         receptorul este langa tv,dar am un singur cablu de la LNB pe care il folosesc alternativ la cele doua aparate.(anterior foloseam acelasi cablu la receptor si la tv cu ajutorul unui distribuitor adecvat-acum daca folosesc acelasi distribuitor alternativ in tv si receptor am urmatoarea problema:sonorul nu mai este cursiv si LNB cred ca se blocheaza pe ultima polarizare cand trec sa cuplez cablul la receptor dupa ce fusese cuplat la tv ,iar pozitionerul nu mai raspunde la comenzile de a muta antena automat pe canalul ales).Rezolvarea acestei situatii din urma o rezolv prin decuplarea de la reteaua electrica a pozitionerului ,tv-ului si un restart de la butonul din spate a receptorului.

         Comment


          "distruibuitor adevcat"; pozitioner,despre ce vorbim ?
          o poza putem vedea ?

          Comment


           + splitter cu 2 cai aut (5-2450MHz)

           Comment


            pozitioner, ok.
            fa o proba si pune direct cablul in dream apoi fa scanarea si vezi rezultatele

            Comment


             Un ajutor de la cei care folosesc o imagine OpenPli 6.1 pe un dreambox,cum trebuie configurata ptr.a scana frecventele unui satelit in modul manual una cate una si sa se poata si memora canalele gasite, fara sa se stearga canalele gasite anterior(frecventa anterioara).Procedez asfel ptr. ca pe 16E este imposibil sa gasesc mai mult de 5,6 canale pe manual scan satelit individual, dar daca iau frecventa cu frecventa reusesc sa le gasesc dar nu se memoreaza decat cele din respectiva frecventa,reluand procedura de scanare pe frecventa urmatoare gasesc canalele aferente dar se sterg cele memorate anterior. OPINII?

             Comment


              inlocuieste dm8000 cu un receptor mai nou...din ce spui incepe sa cedeze hardware sau daca ai rabdare si pasiune cauta condensatorii electrolitici care trebuiesc inlocuiti.
              Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

              Comment


               DM8000 nu are probleme ,cele relatate se manifesta cu aceasta imagine(OpenPli 6.1 din 06.01.201,cu GP2 5.1(din 2010) nu aveam aceste probleme.

               Comment


                Revin cu niste intrebari:

                1) La un DM800 HD PVR clona, cu imagine RamiMAHER din 2013 si GP3 (Gemini Project 3), ce se intampla daca din meniu apas pe "Reset to Factory settings"?

                Mai e utilizabil, sau trebuie re-flashed?

                2) Cum se face un backup la imagine pe un USB stick, fie cu telnet, fie cu browser.

                Multumesc
                Dreambox 500 HD PVR, Aston Xena 1700 (Viacess+Mediaguard x2 embedded), CI + Dragon CAM/Offset 90 cm Triax montura HH100 Diseq 1.2/LNB Inverto 0.2dB

                Comment                Working...
                X