Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

COLTUL INCEPATORULUI!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 4 (0 members and 4 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Multumesc celor care a raspuns dar,mai astept si alte pareri de la cei ce au acest televizor.

  Comment


   Cu Oled-uri sint foarte putini pe aici, nu știu ce păreri aștepți, dacă īți place și ai bugetul ia-l.


   Gesendet von iPhone mit Tapatalk
   19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero


   Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

   Comment


    Daca ai buget mai bine iti iei oled Sony cu android care are si swboofer incorporat si avand softul android care iti permite sa instalezi orice player vrei inclusiv Kodi in care bagi sa vezi filme online cu subtitrare si Youtube in caz de nevoie. https://www.sony.ro/electronics/televizoare/a1-series
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Inverto Pro Black Quad cu flansa 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

    Comment


     Aici trebuie sa-i dau dreptate m,acar odata lu @valyp67 , cumpara cu incredere Sony android , e ok !° eu am capul se serie de anul trecut Sony KD-65 X 9305
     Success
     ,,*** Time is an illusion ! ***,,

     Comment


      Datorita unor limitari legate de cablare, trebuie sa montez 2 receivere de satelit (Alma S2200 si Alma HD2230, primul foloseste LNB in si LNB out) pe un singur cablu ce duce la LNB.
      Stiu limitarile datorate polarizarii H sau V sau a benzii Hi sau Lo utilizate de oscilatorul local, dar asta este singura solutie.
      Vreau sa stiu, daca se utilizeaza simultan cele 2 receivere, daca exista vreo problema in sensul posibilei defectari a tunerului Alma S2200 , atunci cand se vizualizeaza simultan canale cu polarizare diferita sau banda de frecventa diferita. Ambele receivere sunt setate pe single LNB.

      Comment


       cand se vizualizeaza simultan canale cu polarizare diferita sau banda de frecventa diferita
       daca reusesti asta sa ne spui si noua cum ai facut si sa te apuci de cercetari legate de perpetuum mobile ca ai sanse mari sa reusesti

       Comment


        Nu e nevoie sa fii ironic. Bineinteles ca nu se va putea urmari simultan cu polaritati diferite. Ma refeream la faptul ca este posibil ca al doilea utilizator (Alma HD2230) sa aleaga prin zapping un alt canal cu polaritate diferita fata de primul utilizator (Alma S2200). In acel moment, pe LNB out al Alma S2200 am tensiune de comanda diferita fata de LNB in al Alma S2200. Acest lucru nu poate dauna partii electronice a tunerului?

        Comment


         Si ca raspuns la un mesaj privat al lui antenutze: nu voi folosi stacker - destacker sau tehnologia unicable deoarece nu doresc sa mai investesc bani sau sa schimb LNB sau receiverele (sistemul nu e al meu), in plus dupa cate stiu eu cele 2 receivere nu suporta unicable.

         Comment


          Cu acceptul proprietarului am testat configuratia Alma S2200 cu LNBin la antena si LNBout la Alma HD2230. Chiar daca prin zapping polarizarea canalelor vizualizate simultan este diferita, vad ca tunerul rezista fara probleme (bineinteles Alma HD2230 nu vede nimic in acest caz, ma interesa sa nu se prajeasca tunerul).

          Comment


           Prelungirea cu 3m a unui cablu coaxial intre LNB si receptor(conectare cu mufe F-niplu-F)va duce la pierdere mare de semnal ?Cablul in total va avea 23 m,adaugarea va fi in casa.

           Comment


            Ideal ar fi sa nu ai inadituri la cablu.Acolo apar pierderile și cu timpul problemele de recepție.

            Trimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk
            "nu ni-i fapta cāt ni-i zisa"

            Comment


             Prelungirea cu 3m a unui cablu coaxial intre LNB si receptor(conectare cu mufe F-niplu-F)va duce la pierdere mare de semnal ?Cablul in total va avea 23 m,adaugarea va fi in casa.
             23m poate fi in acelasi timp putin sau mult, depinde de semnal iar cum a mai fost discutat este ideal sa fie cablul dintr-o singura bucata si in acelasi timp o calitate cit mai buna

             Comment


              Crăciun fericit!
              Dețin un combo Amiko HD 8840 pe care l-am folosit numai pe cablu. Mă gāndeam să īmi achiziționez și un lighean pentru a experimenta și tv satelit.
              Cea mai ieftina configurație de antena + lnb care sa meargă acceptabil recomandați?
              Și care ar fi lungimea maxima a cablului pentru o recepție cāt de cāt ok?

              Trimis de pe al meu Redmi Note 4 folosind Tapatalk

              Comment


               Antena + lnb poți să găsești la doi bani de la cei care au renunțat la Digi,dolce ,etc
               Cablu depinde de calitate.Ala mai ieftin duce vreo 40 m fara pierderi semnificative.Ala mai scump cu cupru in interior merge și la 70-80 m.

               Trimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk
               "nu ni-i fapta cāt ni-i zisa"

               Comment


                Originally posted by nirolf View Post
                la nivelul tau intelectual o iei ca pe o aroganta, incercam sa te ajut sa nu pierzi vremea
                daca vrei sa receptionezi trebuie sa investesti, sa inveti si sa incerci sa ai incredere cind primesti un sfat
                ai grija la limbaj sa nu te trezesti paralel cu forumul. regulamentul nu cred ca ai ajuns sa il citesti sau poate nu l-ai inteles, vezi ca exista undeva un desen cu regulamentul pentru cei ca tine
                Despre nivel intelectual īntr-o postare pe forum nu putem vorbi, cat despre cunoștințe, īntr-adevăr ele sunt mici, dar cred că de aceea scriem in colțul īncepătorului.
                Mulțumesc celorlalți de ajutor.

                Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

                Comment                Working...
                X