Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Canalele Abertis pe Hispasat 30W

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Canalele Abertis pe Hispasat 30W

  Recepționează cineva de pe forum pachetul spaniol Abertis de pe Hispasat 30W? Eu folosesc un receptor Vu+ Solo2 cu OpenATV 6.3 și ultimul Oscam, dar am tot felul de probleme cu aceste canale, cu toate că semnalul este suficient de bun (80 - 95% in functie de frecventa).

  Am făcut configurările necesare (instalat astra-sm, adăugat fisierele astra, astra.conf) dar stream-urile nu sunt deloc stabile. Īn timp ce urmăresc un canal, pe lāngă faptul că apar destul de des macroblocuri pe imagine, la un moment dat inevitabil stream-ul se oprește, uneori chiar după cāteva minute, alteori după 10 - 15 minute. Cāteodată pornește din nou singur, alteori nu mai am imagine pe nici un canal de pe streamul respectiv.

  Sunt perioade īn care nu merg deloc canalele de pe anumite stream-uri, de ex. pe aceeași frecvență (12548 V) īmi funcționează doar un stream (703), iar celelalte două (701 și 702) nu funcționează. Dacă ar fi problemă de semnal, mă gāndesc că nu ar funcționa nici un canal de pe frecvența respectivă. După un restart complet (nu doar gui) īși revin (pentru o perioadă), dar apar probleme cu alte stream-uri de pe alte frecvențe, de ex. 11653 H.

  E curios că nu merge nici comanda astra --debug din telenet. Apare doar INFO: Starting Astra SM 0.2 și nu se mai īntāmplă nimic. Cu astra --analyze, chiar dacă stramul e blocat, īmi arată īn continuare bitrate-ul ca și cum ar funcționa perfect, doar că eu nu mai am imagine.

  Urmăriți aceste canale? Vă merg perfect, fără probleme? Informațiile de pe internet spun că pachetul acesta ar funcționa și cu restul receptoarelor, nu doar cu cele care știu multistream.
  ANDREI likes this.
  Oradea: 1.2M Fe Off, 0.3dB Digital Gold, H-H Moteck SG-2100A, SS2 2.8A, SRT Digibox.
  75 E - 43 V

  #2
  Sunt si eu curios daca merg OK la cineva.
  Am incercat la un moment dat pe dm900 si openatv ultima imagine si intr-adevar sunt probleme cu stabilitatea.
  Util ca test de receptie si decodare dar inutil in practica pentru urmarirea in conditii decente a unui program TV.
  Am renuntat la teste si OpenATV si am revenit la dreamOS.
  amic likes this.

  Comment


   #3
   Eu m-am lecuit.demult

   Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk

   amic and xyzzyx like this.
   1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd/vu+zero 4k

   Comment   Working...
   X