Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Antena fixa + H-H

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Antena fixa + H-H

  Se da o antena fixa .O alta antena rotita cu H-H.Astea amandoua se pot conecta la un receptor cu un singur tuner satelit,astfel ca sa fie functional H-H si antena fixa ? Va multumesc.

  #2
  Sigur că merge. Pe un switch. Dar ce rost are a tema fixa dacă ai motor ?

  Inviato dal mio TA-1012 utilizzando Tapatalk

  Comment


   #3
   Antena fixa ii in partea cealalta a cladirii.

   Comment


    #4
    Si tot in aceasi cheie, se pot vedea pe acelasi satelit programe cu aceasi polaritate cu un LNB cu o singura iesire? Nu este afectat LNB-ul?

    Comment


     #5
     Sigur nu e afectat lnb-ul. Testat de mine, vreme de cāțiva ani, semnal scos din receptor, īn loop cu o placa dvb pentru pc. Proritate la alegerea polaritatii are evident receptorul. Dacă pun receptorul īn standby, atunci pe pc pot alege ce polaritate vreau. Merge foarte bine și comanda pentru hh.
     TBS 6903 si 6909-X
     Satlink WS 6980
     Amiko Viper 4k, Alien2+,Emme Esse 115cm AL, IBU, Optibox Dm 3800, 100.5E-45W
     mi ste®

     Comment


      #6
      Cred ca se referea la tensiunile de 13 si 18 Vcc care comanda polaritatile si in acelasi timp comanda si motorul HH... Nu am offset dar nu vad de ce sa iti faci griji. Verifica totusi cat curent consuma motorul pe fiecare polaritate si care e consumul maxim pe LNB. Receiverul tb sa poata da un curent ceva mai mare, sa compenseze eventualele pierderi pe cablu.

      Iar pentru a lega in serie pe iesirea unui LNB mai multe receivere DVB, eu folosesc un splitter SPAUN SAV 4 F care lasa sa treaca si tensiunile, in plus asigura si o amplificare de 1 dB, cica. Merge un singur receiver o data. Nu am facut teste dar cred ca prioritar e intrarea 1. La mine OUT1 e legat la placa DVB din PC. Cand folosesc placa DVB din PC vad ca blocheaza semnalul pe celelalte cai catre receiver, probabil nu mai lasa sa treaca nici o tensiune. Oricum nu cred ca ai nevoie de asa ceva. Mai bine pui LNB cu 2 sau 4 iesiri.

      Comment


       #7
       Merge pe switch. Poate selecta cel dorește.

       Inviato dal mio TA-1012 utilizzando Tapatalk

       Comment


        #8
        Desigur ca merge prin orice switch 2:1, asta era si tema topicului. Absolut toate LNB-urile mele trec prin unul sau doua switch-uri de insumare (nu de distributie). Adica n sateliti -> 1 iesire.
        Am divagat putin de la subiect, raspunzand colegului rely.

        Comment


         #9
         Revin cu o completare:Si tot in aceasi cheie, se pot vedea pe acelasi satelit programe cu aceasi polaritate cu un LNB cu o singura iesire "pe doua receptoare in acelasi timp"? Nu este afectat LNB-ul?

         Comment         Working...
         X