Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Receptia in banda Ku de la 100.5 Est la 50.0 Vest

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  satelescu

  OK, multumesc frumos.
  Te rog, daca poti sa verifici pentru ca eu nu am 4T2 instalat: Pe frecventele 12656 si 12676H, canalele care apar codate, sunt raportate ca fiind codate, asa cum apare pe flysat? Cu TSReader mie imi da doar video decode failed, la fel cum se comporta si pe muxul 12596H, toate canalele (dupa ce am schimbat parametrii default).
  Canalele raportate ca FTA pe cele 2 muxuri mai mici mi se deschid dar ma intriga lipsa oricarui detaliu despre encriptare pentru celelalte.

  Comment


   xyzzyx
   Poti folosi SmartDVB cu incredere. Stie foarte bine T2-MI.   xyzzyx and satelescu like this.
   TBS 6903 si 6909-X
   Satlink WS 6980
   Amiko Viper 4k, Alien2+,Emme Esse 115cm AL, IBU, Optibox Dm 3800, 100.5E-45W
   mi steŽ

   Comment


    canalele T2-MI se pot memora pe un rec. cu e2 sau numai pe plăci?

    Comment


     Are dreptate @Rely.Din pacate n-am avut timp sa reinstalez SmartDVB.In schimb mi-a fost la indemina 4T2 Content Analyser.Am verificat 12596 H fiindca am avut un semnal bun,Aplicatia mi-a confirmat ca transponderii PLP in banda Ku sint libere.
     Pentru conformitate,ai mai jos poza cu acest PLP(0) liber:
     satelescu
     Last edited by satelescu; 4 February 2020, 09:18.
     nirolf, xyzzyx and Rely like this.

     Comment


      Ce sa fac, mi-a picat pata pe TSReader
      Dar ai dreptate, pentru vizionare SmartDVB e o solutie mult mai buna decat TSReader, caruia ii mai trebuie si un player extern. Iar in cazul meu mai trebuie cuplat si cu crazyscan pt ca setarile pt diseqc din TSReader merg doar pe primul port, adica nu merge.

      Comment


       Hi xyzzyz,

       Trebuie ca la Setting->Thumbnail Thread->Thumbnail Size sa bifezi/alegi-Small si nu Normal.
       Dupa ce-am setat aplicatia,asa cum am descris mai sus,am verificat-o la 12576 H,14995,3/4,8PSK-PLP 0 si PLP 1,desigur la 53.0E.Din cauza ca semnalul este totusi cam slab,sa nu te mire ca vezi erori continue(bare rosii).Dar mai important este ca versiunea ta functioneaza fara sa se mai prabuseasca!
       Sper sa ai succes.
       satelescu
       xyzzyx likes this.

       Comment


        OK, dar nu pe 12576 e problema. Numai pe 12596H. Nu stiu ce are cu muxul ala de nu ii place. Este totul verde, fara erori, pana cand incepe sa construiasca thumbnails. Apoi se inroseste tot sau crapa cu totul. Nivelul de semnal nu ar fi o problema, eu am 10.8-11.0 dB pe acel mux...

        Comment


         Hi xyzzyx,

         Sper ca poti activa 12596 H cu aplicatia,fara sa mai cada,debifind "Force ASCII in details windows" la Settings->Character Set Options.Mie mi-a reusit asa.
         Nu sint sigur,dar o posibila explicatie ar fi ca in momentul cind este activat streamul aplicatia gaseste litere chirile vechi pe care nu le poate reda.S-ar putea ca asta explica crash-ul acestui stream plp.Dupa ce am debifat Force...,n-am mai avut probleme.Mai trebuie testat.Eu va trebui sa-mi configurez playerele pentru parsing,si,desigur, sa am semnal mai tare pentru cele 11 streamuri video.Semnalul e la limita acum in zona mea pe acest transponder.
         Incearca si tu si apoi sa ne spui ce se intimpla?         satelescu
         xyzzyx likes this.

         Comment


          OK, merci. Mai tarziu incerc.
          Acum stau "la panda" sa prind si eu 11565H de pe 57E. E aproape lock. Semnalul e la limita, 7.5 - 7.7 db, apare cand si cand ber-ul.
          ANDREI likes this.

          Comment


           La mine mijeste imagine pe mira de pe TV Bahoriston, apoi dispare semnalul iar apare si tot asa. Daca ai rabdare pana mai spre ora 4 sunt sanse mai mari sa-l scanezi. Sunt momente cand se duce la 76% semnalul dar apoi se duce in 4%.

           Acum la 1:20 semnalul s-a mai stabilizat. Se mai intrerupe mira dar mai rar. Deci da! Semnal stabil 83/84. Acum e momentul!

           Adevarata provocare e insa 11588. Si sunt ceva canale bunicele pe el.

           ps: 11552H, 11700 nu intra la mine
           Last edited by 3sat99; 3 September 2019, 00:33.
           ANDREI likes this.

           Comment
            Gata, am reusit si eu. Pe dm920 blindscan a gasit 24 de servicii, printre care si 11565H:            Iar aici ce am reusit cu tbs 6903.


            satelescu and ANDREI like this.

            Comment


             pe 11588 ai ceva semnal?

             Comment


              Cu crazyscan nimic desi se vede ceva pe analizor. Semnalul e de 1.5 dB, pe acolo, nici o sansa.
              Mai degraba 11552 unde semnalul incepea sa urce noaptea peste 6dB. De obicei e pe la 4 - 4.5 dB.
              Si 11565 e problematic, nu au intrat decat canalele cu mira, low bit rate. Cele cu servicii TV la acea ora (Jahonnamo si Sinamo) rup ingrozitor, sunet neinteligibil, nu am mai avut rabdare sa vad ce se mai intampla.

              Comment


               satelescu

               Tot se blocheaza, mai nou mi se blocheaza si pe 12576H. Nu mai insist.
               Fiind pe 53E si incercand sa scanez cu SmartDVB am "descoperit" ceva interesant la frecventa 11345H. Mai multe streamuri, diferite modulatii transportand servicii TV. Ce fel de mux e acesta? Ce aplicatii folosesti ca sa il deschizi? Scuze anticipat daca ai mai postat pe tema aceasta. O sa ma uit si ce ai scris mai demult pt 53E

               LE S-a rezolvat problema de pe 12596H cu o noua versiune. Nu era din setari, merge OK cu setarile implicite. Acum nu mai e nici o eroare, nu cum era inainte.

               Last edited by xyzzyx; 3 September 2019, 21:33.
               ANDREI likes this.

               Comment


                Hi xyzzyx,

                Se pare ca 12596 H are un bug.Nu pot sa verific acum daca aceasi eroare se manifesta la 3685 L,unde avem acelasi pachet,la 40.0E in banda C.Pentru ca ai semnal mai tare in zona ta,eu as inregistra un fisier de peste 1G si l-as trimite la dezvoltator sa-l studieze.
                La mine 12576 H merge fara probleme acum ca semnalul e mai bun seara.
                Cit priveste muxul rusesc de la 11345 H,33000,3/4,32APSK,el nu poate fi redat cu nicio aplicatie,fiindca este stream generic chiar daca avem informatiile despre aceste streamuri.Ele sint incapsulate si nu pot fi redate cu playerele obisnuite.Trebuie o aplicatie si/sau dispozitiv dedicat.Cele pe care le folosim in mod obisnuit nu pot decit sa confime ca e o transmisie video/radio,dar numai atit.Am incercat cu citeva playere,dar acelasi rezultat,pe care-l vezi mai jos:

                satelescu
                ANDREI and nirolf like this.

                Comment                Working...
                X