Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

Amiko X-Finder - pareri

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Amiko X-Finder - pareri

  Dupa cum spune titlul vreau niste pareri despre satfinderul asta de la cei care l-au folosit si unde-i un shop mai ieftin pt cumparare.
  mersi

  #2
  Nu recomand.E o porcarie ,cel putin pe partea de satelit.Nu are sensibilitate deloc.

  Comment


   #3
   Il am si eu, in speta iti faci treaba cu el, dar ce ma enerveaza este lagul specific tuturor procesoarelor ALi, atunci cand navighezi prin meniuri sau schimbi programele. De exemplu daca navighez printre frecvente, programe, sateliti, mai rapid, el nu tine pasul cu apasarile mele pe butoane, in momentul cand ma opresc din apasat el inca mai lucreaza cateva secunde. Al doilea lucru care ma supara foarte tare la el, este faptul ca nu afiseaza o valoare in dB la raportul semnal/zgomot, teapana, ci afiseaza valori care se tot schimba din secunda in secunda intr-un interval de pana la 1dB. De exemplu sa zicem ca avem un semnal pe o frecventa oarecare cu o valoare de 7,5dB. Ei bine, aparatul asta o sa tot afiseze valori ale semnalului intre 7 si 8dB. Probabil asa isi face el refresul, dar din punctul meu de vedere nu e ok, pentru ca nu pot face reglaje de finete, daca mie mi se tot schimba valorile afisate, fara sa misc antena! Cat despre tunerul satelit, fata de userul de mai sus, mie mi s-a parut destul de bun, chiar cel mai bun dintre receptoarele pe care le detin.
   Ca idee mai demult, era un singur program pe spotul Europe/Middle East, de pe satelitul NSS 7, 20 West si anume Nabaa TV care intre timp s-a mutat pe SES 4 22 West. Am incercat sa receptionez acest program cu toate receptoarele mele din dotare, Optibox Raptor, Amiko 8800 si DM800, cu nici unul nu am reusit, fie din pricina semnalului slab, fie din cauza sr-ului de 1500, in schimb pe Amiko X-Finder a intrat cu o valoare de vreo 7-8db, si mergea fluent, pe cand cu celelalte receptoare nu a intrat deloc. Tunerul terestru nu prea am avut pe ce sa il testez, l-am testat intr-o duminica pe emitatoarele din Cernauti cu o antena NEO-095 cu preamplificator de 14 dB, mai multe detalii aici: http://forum.softpedia.com/topic/618...#entry17440791
   Alte link-uri de pe forum, unde se vorbeste despre el: http://www.rdi-board.com/threads/148...-T-COMBO-Meter
   http://www.rdi-board.com/threads/145...amiko+x+finder
   Last edited by Florynsv; 6 August 2015, 19:57.
   Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

   Comment   Working...
   X