Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet or not logged in. Please take a second, login or register here, and in a few simple steps you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Note that lewd or meaningless nicknames are prohibited (no numbers or letters at random) and please introduce yourself in the section for you to meet our community.

PCHOME.RO

Collapse

27.5° W @ Intelsat 901(907)

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 2 (0 members and 2 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Multumesc de info dingo31.

  Comment


   Īn Oradea am reușit să recepționez pachetul BBC de la 27,5 W cu antenă de 1,2 m, LNB Inverto Black Ultra și receptor Vu+ Solo2. Semnalul este stabil, īn jur de 7,4 - 7,8 dB, asigurānd o recepție cursivă de seara pānă dimineața, uneori chiar pānă spre amiază. Pe timpul zilei semnalul este destul de fluctuant, īn unele zile se poate recepționa pe tot parcursul zilei, iar īn altele scade sub limita recepției. Speram că după ce se mai răcește vremea să am semnal constant și īn timpul zilei, īnsă semnalul a rămas aproximativ la fel ca pe timpul verii, poate chiar ușor mai slab īn unele seri. Dar mă bucur că am reușit să recepționez acest spot slab cu antena mea, deși după harta de acoperire nu era nici o șansă.

   mitru, EXCALIBUR and 5 others like this.
   Oradea: 1.2M Fe Off, 0.3dB Digital Gold, H-H Moteck SG-2100A, SS2 2.8A, SRT Digibox.
   75 E - 43 V

   Comment


    Un nou program in pachetul BBC Satback la 27.5W Intelsat 907:TBN UK -11495 V,44100,9/10,QPSK2,SID-20160,Vpid-9700 H.264,Apid-9702 AAC-LATM.
    Spre deosebire de alta perioada,cind semnalul era mai tare spre seara,acum am observat ca el se mentine constant,relativ puternic,pe tot parcursul zilei.Am facut teste de semnal cu antena de 150cm si 110cm.Mai jos se pot vedea pe analizor transponderii care sint activi in zona mea si care se pot receptiona in acest moment.
    As fi recunoscator celui care stie ce imagine pentru DM920 UHD poate accepta editarea pid-urilor Video/Audio si memorarea lor?Pe vremuri era pentru OpenPLI,dar acum nu stiu daca e mai valabila pentru 920 UHD. Multumesc

    satelescu
    Last edited by satelescu; 9 January 2020, 23:04.
    edinsorin, Dan70 and 5 others like this.

    Comment     receptie stabila Gherla cu antena din topicul "randament antena 1,9x1,7 " , insa nu merg toate canalele bbc...pe channel 4 hd se deschide imaginea dupa cateva secunde si ramane blocata , pe more4+1 primul mesaj e redare esuata...putine bbc uri reusesc sa deschid..astea se intampla pe un amiko 4k
     EXCALIBUR and satelescu like this.

     Comment


      Am observat diferente de semnal , care fac imposibila receptionarea stabila in situatia mea , daca seara la ora 22 totul era frumos ,la 23 apar macroblocuri. Dimineata , la 7 semnal stabil , la ora 8 macroblocuri. Imbucurator e faptul ca semnalul exista , scanarea se efectueaza complet...un castig de 0,6 db ce am sesizat ca ar fi posibil , s ar putea sa aduca stabilitate.
      ANDREI likes this.

      Comment


       Intalnesc urmatoarea situatie , pe o marja de aproape 1 cm in reglaj pe verticala si orizontala , semnalul se pastreaza la 60% , cu mai multe sau mai putine macroblocuri , faptul ca reusesc uneori sa cresc semnalul la 63% nu mi ofera un semnal mai stabil. Receptia poate fi afectata si de faptul ca pozitia actuala de receptie a antenei pt 27,5w e cumva pozitia de receptie pt.1w ?
       ANDREI likes this.

       Comment


        Revin cu sesizari noi asupra receptiei , semnal stabil cu exceptia unei perioade din zi ploioase , initial pe un amiko 4k cu probleme de redare pe canalele hd , prezinta blocaje imaginea dar sunetul continua normal. Am luat decizia sa folosesc un amiko mini alien pt tunerul mai stabil cu care e inzestrat in ideea ca o sa reusesc in scurt timp sa deschid bbc urile cu un oscam emu pe openatv , insa nicio sansa ...prea complicat...iar salvarea a venit in extremis de la un ravasit amiko8250+ ce stagna prin dulap de vreo 3 ani , care deschide fara probleme mult ravnitele bbc uri.
        ANDREI, ntire2000 and isr2002 like this.

        Comment


         Norocul meu că pot să sucesc telefonul...ca să pot vedea pozele. Oricum, felicitări pentru perseverență!
         rock5 and mitru like this.
         TBS 6903 si 6909-X
         Satlink WS 6980
         Amiko Viper 4k, Alien2+,Emme Esse 115cm AL, IBU, Optibox Dm 3800, 100.5E-45W
         mi ste®

         Comment


          La Amiko A5 nici acum nu au rezolvat problema din soft cu subtitrarile pe unele canale HD si deja se promoveaza A6.
          Niciodata nu o sa inteleg logica cum un receptor inferior face fata cu brio la unele canale ce un 4k dintro marca promovata schioapata.

          Comment


           Pe o vreme de ninge ca n povesti , dimineata semnalul stabil si chiar imbunatatit la Q 46, in cursul zilei o sa urmaresc oscilatiile .
           ANDREI, ntire2000 and satelescu like this.

           Comment


            Concluzia acestei zile este ca ca obiectivul a fost atins , bbc urile au mers stabil cu Q 46 pe intreaga durata a zilei , sunt in asteptarea altor provocari si a unui lnb in banda c via china , daca vom mai fi sanatosi si dornici de experiente satelitare dupa ce va trece urgia ! Sanatate tuturor !
            satelescu, Dan70 and ntire2000 like this.

            Comment


             Originally posted by mitru View Post
             Concluzia acestei zile este ca ca obiectivul a fost atins , bbc urile au mers stabil cu Q 46 pe intreaga durata a zilei , sunt in asteptarea altor provocari si a unui lnb in banda c via china , daca vom mai fi sanatosi si dornici de experiente satelitare dupa ce va trece urgia ! Sanatate tuturor !
             Provocari sint multe(citeste despre receptii pe acest forum).Nu le cauta in exterior,ci cauta in tine acel imbold care nu asteapta provocarile,ci le si stirneste.Du tu singur piatra in virful muntelui si nu o astepta la poalele lui

             satelescu
             crursu and ANDREI like this.

             Comment


              De multe ori am dus piatra aproape de varf , si am scapat o, si am luat o de la capat...Sisif m ar invidia...urmeaza o reincercare pe multistreamurile 5w , in asteptarea lnb ului in banda c , precum si atingerea unei extremitati estice cat mai avansate , cu emme esse 1,15 m am stagnat la 85e ...doar o singura data am receptionat 90 e...scopul e 100,5 e pt. ca efectiv nu mi dau seama daca obstacolele din proximitate afecteaza receptia. In alta ordine de idei , topicul cu receptia tuturor satelitilor initiat de dumneavoastra e temelia acestui demers.
              crursu and ANDREI like this.

              Comment


               A venit vremea sa incercam a ne mai imbunatati semnalul la 27.5W(atit cit ne permite sistemul nostru) pentru cei care l-au receptionat pina acum,fiindca Intelsat 907 a fost inlocuit cu vechiul satelit de la 18.0W,Intel 901,care va fi pastrat la aceata pozitie citiva ani(se vorbeste de vreo cinci ani).N-ar fi nicio problema acest lucru daca semnalul pe acesta ar mai bun.Dar,din pacate,testele din ultimele zile imi arata un semnal mai scazut,in jur de 2dB,chiar mai mult pe unii din transponderi,decit a fost cu o saptamina in urma.
               Cel care a interesat cel mai mult pe amatorii din tara noastra este,cum altfel,11495 V,44100,9/10,pachetul BBC,care pina acum a fost receptionat mai mult in partea de vest si nord-vest a tarii,desigur cu antene de 150cm,mai la vest si cu 120cm.In zona unde intra semnal util pina la 8dB,el are acum in jur de 7dB atunci cind vremea este favorabila,fara intemperii.Deocamdata n-am verificat acest semnal pe o astfel de vreme deoarece numai de citeva zile s-a facut migrarea pe noul(sic) satelit.
               Sper sa avem un feedback de la alti pasionati care receptioneaza pachetul BBC si nu numai,si de pe alti transponderi.
               satelescu
               Last edited by satelescu; 26 April 2020, 09:42.
               Un_Q_, mitru and 2 others like this.

               Comment


                In cautarea imbunatatirii de semnal si in mod constant căutător fervent al curbei , am ajuns la unele rezultate pozitive , iar bbc urilor le am mai pus 3% calitate , adaugand , sper ,ceva rezerva de semnal.
                spoealar, ANDREI and 2 others like this.

                Comment                Working...
                X