PCHOME.RO

Collapse

Ralu Filip vrea sa schimbe audiovizualul

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Ralu Filip vrea sa schimbe audiovizualul

  Ralu Filip vrea sa schimbe audiovizualul

  Proaspat invins in alegerile pentru Primaria Capitalei, Ralu Filip si-a reluat functia de presedinte al CNA. Dupa un concediu in timpul campaniei, el este din nou la birou si are foarte multe idei pentru perioada urmatoare.
  Una dintre prioritatile enuntate este modificarea Legii electorale, in ceea ce priveste campania in audiovizual. Ralu Filip considera ca pozitia pe care a avut-o CNA pina acum nu a fost corecta pentru institutie, pentru ca nu a avut nici un rol in redactarea textului Legii electorale.

  In opinia lui, situatia poate fi remediata fie introducind capitolele despre campanie, fie printr-o decizie a CNA, pentru ca acestea “oricum trebuie scoase din Legea electorala”, spune Filip. “Astfel va putea fi clar reglementata publicitatea politica”, mai spune el. La fel, ar trebuit reglementat costul publicitatii electorale pentru ca, afirma presedintele CNA, “nu e normal sa existe posturi locale sustinute financiar numai de ciclurile electorale”.

  O alta problema importanta pentru acesta este accesul la televiziune prin cablu in mediul rural. Filip crede ca prin reglementarea preturilor impuse de Electrica pentru folosirea stilpilor de transmisie, in favoarea zonelor rurale, se va garanta accesul la programe educative ca TVR Cultural sau Discovery.

  Copyright © 1996-2005 Evenimentul Zilei Online.


Working...
X