PCHOME.RO

Collapse

Anca Vlad lanseaza Senso TV

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Anca Vlad lanseaza Senso TV

  Dupa afacerile cu medicamente, Anca Vlad se implica in mass-media
  Cea mai bogata femeie din Romania face din PAX TV o televiziune de divertisment cultural, fara stiri
  Postul de televiziune PAX TV se va numi, de pe 22 aprilie, seara, Senso TV. A doua zi va intra noua grila de programe, care contine emisiuni documentare, culturale, dar si despre femei. “Convingerea mea este ca mai exista in Romania telespectatori pentru o televiziune care sa-i distreze intr-un mod cultural”, spune proprietarul Senso TV, Anca Vlad. Tot ea precizeaza ca rivalii noului canal de televiziune vor fi cele gen Discovery, dar si TVR Cultural.

  Femeia de afaceri Anca Vlad a inceput, anul trecut, investitiile in domeniul comunicarii. Intentia ei a fost de a-si promova afacerile din piata medicamentelor in propriile suporturi media. “In 2004, prima data
  am dezvoltat un grup de reviste de specialitate, adica de sanatate, ingrijire, frumusete, apoi am investit si intr-o editura”, spune aceasta. Ea a achizitionat postul de televiziune PAX TV in decembrie, anul trecut.

  “PAX traia doar din subventii si taxe de cablu”

  Cind a cumparat PAX TV, Anca Vlad a descoperit o televiziune inchisa, fara nici o sustinere financiara, care exista doar pentru ca emitea. Singura verificare a audientei a facut-o la inceputul anului acesta, cind a aflat ca sint unele emisiuni care le intrec pe cele ale TVR Cultural.
  “De aceea, ne-am hotarit sa pastram transmiterea in direct, duminca, a Liturghiei de la Patriarhie”, precizeaza Vlad, care intentioneaza sa pastreze “dimensiunea spirituala a postului”.

  Actorii romani vor fi vedetele Senso TV

  Una dintre liniile trasate de directorul de programe al Senso TV, Lili Lemnaru, este crearea unor “oameni ai postului”, adica vedete proprii. Lemnaru si Anca Vlad vor ca acestia sa fie actori romani si tineri jurnalisti. “Noi vrem sa imbinam experienta unor vedete de pe scena culturala, cum sint actorii, cu tineretea si prospetimea tinerilor jurnalisti, plini de idei”, spune Lili Lemnaru. Atit este stabilit pentru noua grila de programe a Senso TV, chiar daca mai sint doar trei saptamini pina la lansare.

  Finantare 100% de la Anca Vlad

  Femeia de afaceri de pe locul 1 din Topul “100 femei de succes” din Romania, realizat de revista “Capital”, sustine financiar intregul proiect de relansare a Senso TV. “Pentru ca, deocamdata, sint unicul actionar al Senso TV, eu voi investi in tot ce este nevoie acum pentru noua grila de programe”, afirma Vlad. Totusi, primeste deja cereri de parteneriat pentru emisiuni, cereri cu interes publicitar. “Am de gind sa gasesc parteneri in afacerea Senso TV, pentru ca altfel va fi foarte greu”, adauga patroana postului. Cit despre implicarea Ancai Vlad in derularea proiectului Senso TV, ea spune ca nu va impune nici o emisiune si ca lasa echipa de conducere sa decida ce este mai bine pentru post. Singura decizie personala a fost alegerea siglei, care si-a dorit sa reprezinte un canal de televiziune cu “sens si sensibilitate”.

  #2
  E bine sa auzi ca se va relansa si nu va ocupa locul pe transponder doar de dragul de a fi un post in plus la numar!

  Sa fie intr-un ceas bun!
  1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  Comment


   #3
   eu cred ca va fi un program feminist pina la urma...si va avea audienta din zona femeilor care se uita pe tv acasa...

   Comment   Working...
   X