PCHOME.RO

Collapse

Kiss TV s-a transformat n U Televiziune Interactiva"

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Kiss TV s-a transformat n U Televiziune Interactiva"

  KISS TV-DENUMIRE-SCHIMBARE / Kiss TV s-a transformat n U Televiziune Interactivă  Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 23 mar 2005 / Compania New Trend Media, care deţine şi operează o licenţă audiovizuală prin satelit pentru un post muzical numit Kiss TV, a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) schimbarea denumirii acestuia n U Televiziune Interactivă.

  Solicitarea a venit după ce, anterior, compania solicitase şi primise de la Consiliu aprobare să emită timp de trei luni fără siglă şi fără logo.

  Membrii CNA au comentat n şedinţa din 22 martie, cnd a fost aprobată solicitarea de schimbare a denumirii, că motivul acestui demers este acela că societatea nu mai are voie să utilizeze brandul Kiss. Ei nu au menţionat nsă dacă acest fapt are legătură cu preluarea posturilor Kiss FM şi Radiostar de către compania scandinavă SBS Broadcasting.

  Cristina Trepcea, membru CNA, a explicat că noua denumire a televiziunii, U Televiziune Interactivă, se referă la firma UTI, deţinută de tatăl acţionarului principal al New Trend Media, Purcăreanu Sorana Lavinia (95%).

  Cristina Trepcea, care a vizitat sediul postului n vederea autorizării, a spus că ntregul concept al postului se bazează pe ideea de interactivitate cu publicul.

  Postul nu este preluat deocamdată pe nici o reţea de cablu, fiind n schimb disponibil pe satelit. Compania New Trend Media a primit decizia de autorizare pentru Kiss TV la 5 octombrie 2004.

  La momentul licenţierii, din echipa postului de televiziune făcea parte şi Răzvan Enache, fost director de programe la Prima TV.
  (MEDIA EXPRES)
  Disponibil prin Satelit? Imi povestiti si mie unde? pentru ca sunt f. f. curios


Working...
X