Pax TV va deveni Senso TV

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Pax TV va deveni Senso TV

  PAX-DENUMIRE-SCHIMBARE / Pax TV va deveni Senso TV  Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 22 feb 2005 / Programul de televiziune Pax TV īşi va schimba denumirea īn Senso TV a anunţat, la 22 februarie, Anca Vlad, noul acţionar al companiei care operează postul, prezentă īn şedinţa CNA.

  Anca Vlad a spus că a cumpărat postul Pax īn proporţie de 100 la sută, ea fiind acum proprietarul şi reprezentantul staţiei de televiziune. Ea a mai arătat că, din punctul de vedere al tranzacţiei, a avut o negociere cu foştii proprietari ai licenţei, īn urma căreia a decis să plătească iniţial o serie de datorii ale postului, care erau foarte presante pentru foştii acţionari, şi doar ulterior suma de bani echivalentă cu valoarea propriu-zisă a postului.

  Anca Vlad a spus că după plata datoriilor, a descoperit „că banii de la bancă s-au evaporat”, motiv pentru care avocaţii săi „au echivalat plata datoriilor cu valoarea staţiei”. „Problemele sīnt enorme īn staţie”, a spus ea, precizīnd că actele conform cărora ea este noul proprietar al staţiei sīnt valabile īncepīnd de la 21 februarie 2005.

  Membrii Consiliului i-au oferit noului acţionar al Pax termen pīnă la 31 martie pentru intrarea īn legalitate īn ceea ce priveşte structura acţionariatului, sediul şi grila de programe, care nu mai sīnt actualizate la CNA de foarte mult timp.

  Anca Vlad a spus că va relansa postul īn īntregime īn acest interval.
  (MEDIA EXPRES)


Working...
X