PCHOME.RO

Collapse

CINEMAX, noul canal de televiziune pay-tv oferit de HBO

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  CINEMAX, noul canal de televiziune pay-tv oferit de HBO

  Canalul de filme pe care nu le-ati vazut

  Incepind de miine, in Romania va fi disponibil un nou canal de televiziune pay-tv (cu abonament), oferit de HBO. Postul se va numi CINEMAX si isi propune sa prezinte filme care nu si-au gasit locul pina acum in programele de televiziune. Productii care nu sint mari succese de box-office, asa cum difuzeaza HBO, ci filme premiate la diverse festivaluri sau care au nume titrate in distributie, fara sa fi fost difuzate pe marile ecrane, cu atit mai putin de televiziunile comerciale.

  Noul canal va avea o oferta detaliata pentru prime-time. In fiecare seara va difuza cite doua filme, grupate in jurul unei teme. Luni, seara “Ce-si doresc femeile”, vor fi prezentate filme de interes pentru doamne, comedii romantice, dar si drame. Printre primele pelicule difuzate se vor numara “Inima de Aur”, cu Ving Rhames, si “Misiune in Irak”, povestea americancei Jessica Lynch. Marti, “Zoom” se concentreaza cu doua filme in jurul unui actor, regizor sau subiect. Miercuri, “Fara frontiere”, vor fi pelicule produse de studiouri independente, europene si internationale. Printre cele mai interesante titluri se numara “Solino”, al lui Fatih Akin. Joia este seara filmelor clasice, iar vinerea cea a filmelor “Cult”, contemporane, cu subiecte de actualitate.

  Seara de simbata este rezervata premierelor: filme mai putin celebre, cu nume celebre. Un exemplu este “Evelyn”, cu Pierce Brosnan.
  Cinemax va emite 18 ore pe zi in timpul saptaminii si nonstop in weekend. Postul emite deja in SUA (unde are 19 milioane de abonati), America Latina si Asia. In Europa centrala, canalul va fi lansat in acelasi timp in Romania si Polonia, iar la scurt timp vor urma Ungaria, Cehia, Slovacia si Bulgaria.

  Cinemax va fi disponibil numai prin noul sistem de transmisie digital al RCS, Digi TV. Sistemul se bazeaza pe o conexiune TV digitala prin satelit DTH (Direct to Home).

  Copyright © 1996-2005 Evenimentul Zilei Online.

  #2
  am informatii ca un grup de abonati la cablu inarmati cu chitantele cu care au platit luna de luna abonamentu vor picheta sediile hbo si rcs din bucuresti cerind sa fie lasat cinemaxu si pe cablu ca ei sunt fanatici dupa filmele de superactiune programate pe acest canal.
  pentru a se deosebi de sindicalistii care picheteaza ministerul muncii si de capsunarii de la ambasada spaniei, oamenii de bine aonati la cablu vor avea la ei laptoape conectate la zap si vor urmari pe forumul ******** desfasurarea evenimentelor pina la victoria finala...

  promit ca ma duc la culcare...nu mai am vin...somn ushor

  Comment  Working...
  X