PCHOME.RO

Collapse

CNA s-a suparat pe PAX TV

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  CNA s-a suparat pe PAX TV

  CNA a decis la 17 februarie să trimită o somaţie publică postului Pax TV, pentru faptul că televiziunea şi-a schimbat sediul fără a notifica Consiliul.

  De asemenea, reprezentanţii Pax au fost invitaţi īn şedinţa publică a CNA de marţi, 22 februarie, pentru discuţii cu privire la preluarea postului de către firma Fildas, preluare care nu a fost īnsă notificată, conform legii, şi la CNA, hiar dacă directoarea companiei a l-a vizitat pe preşedintele CNA pentru a-i prezenta planurile sale.

  Īn plus, grila de programe a televiziunii Pax, depusă la sediul CNA, datează din anul 2003, iar reprezentanţii postului pentru CNA sīnt īncă Ferentz Caroli şi Andrei Burduşa.

  Filip s-a arătat indignat de această situaţie, arătīnd că cel mai mult īl deranjează faptul că a avut o discuţie cu Anca Vlad īnainte de preluare, şi a rămas cu impresia că CNA va colabora bine cu noua conducere a televiziunii. “Cel mai mult mă deranjează că doamna Vlad a fost aici acum trei luni şi noi am crezut că e de bună credinţă“, a spus el.

  Schimbarea sediului Pax TV a fost descoperită de Cristian Ivanciovici, şeful Inspecţiei din cadrul CNA, care, deplasīndu-se la sediul Pax īnscris īn actele CNA pentru a verifica dacă Adrian Cioroianu mai are emisiune la această televiziune, a constatat că la adresa indicată au sediul alte firme.

  Conform declaraţiilor sale, portarul clădirii i-a dat noua adresă a postului, situat acum pe strada Maria Roseti. El a spus că Pax nu mai are sediul īn localţia īnscrisă īn acetele CNA de doi ani.


Working...
X