PCHOME.RO

Collapse

Meteo TV: primul post de televiziune fara nici un angajat

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Meteo TV: primul post de televiziune fara nici un angajat

  Silviu Prigoana, fostul director de la Realitatea TV, prezent īntr-o emisiune īn direct pe postul Etno TV, la 9 februarie, a explicat cum va functiona Meteo TV, programul de televiziune pentru care a primit, de curīnd, licenta de la CNA, si despre care spune ca īl va lansa pe 15 martie.

  Prigoana a spus ca Meteo TV va fi singurul program de televiziune din lume care nu va avea angajati, singura persoana care se va ocupa de aceasta televiziune fiind un softist care va verifica softul o data pe saptamīna.

  Formatul televiziunii va fi structurat īn jurul unei camere de filmat care va strabate o Romānie virtuala si va indica temperatura aerului, precum si conditiile atmosferice. Astfel, oamenii vor vedea daca īntr-un anumit oras ploua sau ninge etc.

  “Dam previziuni numai īn cazul calamitatilor”, a spus Prigoana.

  Datele vor fi actualizate automat de pe internet si de la autoritatea de metereologie.

  Printre celelalte planuri de viitor ale lui Prigoana se numara īnfiintarea unei televiziuni īn Statele Unite, pentru romānii care locuiesc acolo. Prigoana a precizat ca romānii din SUA nu au o televiziune a lor, dar urmaresc, īn schimb, cele “opt-noua” ore de program īn limba romāna difuzate de diferite posturi locale de televiziune din Statele Unite.

  Postul, care va fi lansat pe 15 aprilie anul acesta, va avea sediul īn Chicago si se va numi Romanian American Television.

  Conform declaratiilor lui Silviu Prigoana, postul va fi lansat īn colaborare cu un asociat din Statele Unite, urmīnd sa transmita 11 ore de program pe zi, realizate īn 11 studiouri diferite, amplasate īn mai multe orase, din Chicago pīna la Los Angeles. Studiourile vor fi legate īntre ele prin fibra optica. Programul va include publicitate din Statele Unite.

  Prigoana a aratat de asemenea ca cea mai mare problema īn demararea acestui proiect este nivelul foarte ridicat practicat pentru salariile oamenilor de media din SUA, care variaza īntre 2.500 si 80.000 de dolari.

  Īn final, el a spus ca printre proiectele sale viitoare se numara patru programe de radio, trei de televiziune si o retea DTH.


Working...
X