PCHOME.RO

Collapse

Prigoana vrea banii pe Realitatea TV

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Prigoana vrea banii pe Realitatea TV

  Prigoana vrea banii pe Realitatea TV

  Silviu Prigoana a suspendat din nou site-ul Realitatea TV, motivind, de aceasta data, ca noul proprietar al postului TV, PetromService, nu si-a platit datoriile.

  Utilizatorii care incearca sa acceseze pagina de Internet www.realitatea.tv ajung la www.prigoana.ro, site-ul personal al patronului Rosal. Aici gasesc mentiunea: “Acest site este oprit temporar pentru neplata datoriilor (nu pentru neplata domeniului), inspre fondatorul Realitatii TV, Silviu Prigoana, de catre Realitatea Media”.

  Departamentul de PR al postului de televiziune afirma ca intelegerea referitoare la domeniul de web dintre Realitatea TV si Silviu Prigoana a fost reziliata si ca site-ul postului va putea fi accesat la o alta adresa, fara comentarii cu privire la alte datorii pe care Realitatea Media le-ar avea la Silviu Prigoana.

  Desi a facut public anuntul pe site, Silviu Prigoana sustine ca litigiul dintre el si noii proprietari ai postului este o problema personala. “Nu am nimic de declarat”, spune el. “Nu e o stire de presa. E o chestiune pe care o voi rezolva in instanta”.

  Pe site, Silviu Prigoana afirma ca va oferi in curind documente cu privire la datoriile noilor proprietari. Anul trecut, postul Realitatea TV a fost cumparat de PetromService, societatea comerciala a sindicalistilor Petrom. La inceputul toamnei, dupa aducerea in pozitia de project manager a lui Sergiu Toader, Realitatea TV a facut o schimbare de format si pachet grafic care i-a adus cresteri de rating. Analistii media au comentat prestatia postului, in timpul campaniei electorale, ca fiind mai echidistanta decit cea a marilor televiziuni.

  Ieri, vechiul site al Realitatea TV putea fi accesat la www1.realitatea.tv, prin paginile fostului patron, Silviu Prigoana.

  Copyright © 1996-2005 Evenimentul Zilei Online.

  #2
  TV – Probleme la Realitatea

  La Realitatea TV, problemele se tin lant. Silviu Prigoana a cerut in instanta falimentarea institutiei pentru neplata unor datorii. Mai nou, Realitatea nu mai are site si se confrunta cu grave probleme tehnice.

  Prima din lungul sir a aparul anul trecut, cand fondatorul Realitatii Tv, Silviu Prigoana, a cerut in instanta falimentarea institutiei. La data de 10.12.2004 Prigoana a facut public faptul ca SC Realitatea Media SA este actionata in judecata in conditiile Legii nr. 64/1995 (Legea reorganizarii judiciare si a falimentului) de catre SC Rosal Grup SRL pentru suma de 3.207.000.000 lei, de catre SC Rosal Media SRL pentru suma de 500.000.000 lei si de catre Silviu Vasile Prigoana, pentru sume ce depasesc 5.700.000.000 lei.

  O alta lovitura data Realitatii a fost suspendarea temporara a site-ului www.realitatea.tv de catre acelasi Silviu Prigoana, cel caruia ii apartine domeniul www.realitatea.tv. Motivul este explicat chiar pe www.prigoana.ro, unde sunt redirectionati toti cei care intra pe vechiul site. Cu toate aceastea, accesand www.realitatea.tv veti intra, surpriza, pe pagina oficiala a Realitatii tv.

  Zilele trecute, mai exact joi, Realitatea a avut ceva probleme cu transmisia. De data aceasta, din motive care nu au nici o legatura cu Silviu Prigoana, ci din ratiuni pur tehnice, dupa cum sustin cei de la Realitatea. "Din pacate, noi inca nu beneficiem de aparatura cu sursa de alimentare continua cu energie electrica. De aceea se mai intampla sa fie probleme cu semnalul", explica Rares Gardus, director tehnic la Realitatea TV. Prin targ insa se zvoneste cu totul altceva. Cei de la Realitatea Tv si-au montat un emitator pe un stalp de trasmisie al lui Paul Opris, de comun acord cu acesta. Numai ca, Realitatea a uitat sa-si achite datoriile catre Paul Opris. Contactat, Opris a declarat in exclusivitate Jurnalului National ca a facut o intelegere cu Realitatea in ceea ce priveste montarea respectivului emitator. Numai ca, de vreo doua luni, cei de la Realitatea nu-si platesc datoriile catre el. "Este vorba de o suma de ordinul catorva mii de dolari. I-am notificat de vreo trei-patru ori sa-si achite respectiva suma. Si, pentru ca acest lucru nu s-a intamplat pana la aceasta ora (n.r. – ieri dimineata), i-am rugat, in mod civilizat, sa isi mute emitatorul in alta parte". Opris a mai adaugat ca nu intentioneaza sa ii dea in judecata pe cei de la Realitatea Tv pentru neplata datoriilor din simplul motiv ca nu vrea sa se lege la cap.

  Comment


   #3
   prigoana asta e un ueb dizaignar ? ca la projecte media am vazut si
   http://www.masonii.ro/ sau e mason?

   „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

   Comment


    #4
    Originally posted by Nanok
    prigoana asta e un ueb dizaignar ? ca la projecte media am vazut si
    http://www.masonii.ro/ sau e mason?
    Nu, este un cretin cu buletin romanesc. Uite aici ce a putut inventa ipochimenu, sotul Mangustei (va mai aduceti aminte?)

    Comment    Working...
    X