PCHOME.RO

Collapse

RCS trebuie sa promita ca nu va retransmite ProTV in....

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  RCS trebuie sa promita ca nu va retransmite ProTV in....

  .. afara tarii.

  Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a trimis o adresă operatorului de cablu RCS, prin care īi cere să prezinte CNA o declaraţie pe propria răspundere prin care să garanteze că nu va oferi cartele pentru DTH īn afara teritoriului Romāniei.

  Declaraţia reprezintă īn opinia CNA o garanţie suficientă pentru includerea īn programele retransmise de platforma digitală Digi TV şi a posturilor de televiziune Pro TV şi Acasă TV, care nu au acordul să fie difuzate decīt pe teritoriul Romāniei. Spre deosebire de celelalte televiziuni, reprezentanţii Media Pro au cerut garanţii suplimentare.

  Pro TV şi Acasă TV difuzează filme pentru care taxa de drepturi de autor este plătită exclusiv pentru difuzarea īn interiorul ţării, iar retransmisia īn afara Romāniei ar fi ilegală.

  Attila Gasparik, membru CNA, a relatat īn cursul discuţiilor legate de acest subiect că nici īn vestul Europei nu există metode pentru a īmpiedica trecerea cartelelor de decodare pentru platformele digitale īnafara graniţelor statelor din care provin.

  #2
  vai dar ii imposibil, cum sa iesi cu kitul rcs in afara tari ar face romanii asa ceva
  Fiti Aliati
  Dreambox

  Comment  Working...
  X