PCHOME.RO

Collapse

Exact asta mai lipsea ....

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Exact asta mai lipsea ....

  Presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Ralu Filip, ar putea candida la Primaria capitalei la alegerile din 10 aprilie 2005, conform unui interviu publicat în cotidianul Jurnalul National.

  Ralu Filip a spus ca în cazul în care va deveni primarul general al Bucurestiului, va aduce înapoi chioscurile, va pune luminite sub Dîmbovita, va muta sex-shopurile la periferie, si va declansa o “cruciada“ împotriva hipermarketurilor.

  În cadrul interviului, Filip a spus ca are o agenda de prioritati pentru cazul în care va deveni primar: conditii mai bune de viata pentru copii (“aerul pe care îl respira nu e bun, apa pe care o beau nu e buna, mizeria si lipsa de igiena în scoli si în alte locuri publice îi expun riscurilor de hepatita, viroza), o strategie rapida de reînverzire a orasului, o lege care sa oblige proprietarii de cîini sa curete mizeria pe care acestia o lasa, reducerea taxelor pentru batrîni si reforma administratiei locale.

  Presedintele CNA a mai precizat ca nu intentioneaza sa îsi faca campanie electorala: “n-o sa fac spectacole, nu înteleg nici la ce folosesc, n-o sa pierd nici timpul la fotograf pentru afise, o sa vorbesc cu oamenii. Daca le place ceva din ce spun eu, bine, daca nu, iarasi bine“.

  Declarînd ca nu are sprijin politic de la nici un partid în demersul sau, Filip a mai spus ca îsi va lua concediu de la CNA în timpul campaniei.

  PNL Bucuresti l-a desemnat pîna în prezent pe viceprimarul Capitalei Ludovic Orban drept candidat la Primaria generala, iar în PD cel mai vehiculat nume este Adriean Videanu. PSD nu a decis în privinta candidatului la Primaria Bucuresti, dar Dan Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 si Dan Darabont, fost prefect al Capitalei, si-au exprimat intentia de a candida.


Working...
X