Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Grupul M7 cumpărat de Canal+

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Grupul M7 cumpărat de Canal+

  News!

  Canal + a achiziționat M7 din Luxemburg care în luna decembrie a cumpărat operațiunile Liberty Global in Romania (Focus Sat), Ungaria (UPC Direct), Cehia/Slovacia (FreeSAT) care operează o serie de platforme independente de televiziune cu plată în Benelux și Europa Centrală.

  Într-o declarație, Canal+ a declarat că prețul de achiziție va fi stabilit la puțin peste 1 miliard de euro, pe baza unei cifre de afaceri de peste 400 de milioane de euro.

  "Maxime Saada, președinte al Comitetului Executiv al Grupului CANAL +, a declarat:" Suntem deosebit de mulțumiți de acest proiect de achiziție obținut datorită sprijinului deplin oferit de Vivendi. Operațiunea va permite grupului Canal + să abordeze cei 20 de milioane de abonați din întreaga lume. Baza noastră globală de abonați va fi aproape dublată în cinci ani, cu o accelerare clară începând din 2015. Această achiziție importantă ne-ar permite să ne consolidăm capacitatea de distribuție și să extindem mai mult conținutul catalogului nostru și numeroasele noastre activități de producție din Europa. “

  M7 are operațiuni în Belgia, Olanda, Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și România. Între ele operațiunile au 3 milioane de abonați cu 800.000 de abonați la un serviciu bazat pe antene.

  La sfârșitul tranzacției, Grupul Canal + va deține aproape 20 de milioane de abonați la nivel mondial, dintre care 12 milioane în Europa.

  M7 a construit un portofoliu de platforme DTH locale; în mai 2014, grupul M7 a cumpărat KabelKiosk de la operatorul de satelit Eutelsat, care a adăugat o afacere CanalDigitaal în Benelux.

  În decembrie 2018, M7 a achiziționat operațiunea DTH a UPD DTH a Liberty Global, adăugând operațiunii Skylink în Republica Cehă și Slovacia.
  ntire2000 and BKL2007 like this.
  Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
  Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !
Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


Working...
X