Viasat Explorer prezinta o noua premiera īn ianuarie

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Viasat Explorer prezinta o noua premiera īn ianuarie

  Programul de televiziune Viasat Explorer prezinta īncepīnd de la 23 ianuarie 2005, īn premiera, o noua serie de sase parti despre īntīmplarile unor oameni care au īnselat moartea īn circumstante extraordinare, de la furtuni devastatoare la vacante dezastruoase, conform unui comunicat difuzat de post.

  Astfel, meteorologul Ian McCaskill urmareste povestile andurantei umane īn fata fortelor naturii – cutremure, explozii vulcanice si cicloni – a caror singura caracteristica comuna este devastarea pe care o lasa īn urma lor. De asemenea, veteranul de razboi Simon Weston se īntālneste cu oameni care ar fi putut fi victime ale unui accident sau dezastru fatal, dar care au supravietuit pentru a-si povesti nenorocirea.

  Antreprenor legendar si dependent de adrenalina, Sir Richard Branson arata cum dezvoltarea pietei de sporturi extreme duce si la cresterea riscurilor, iar pilotul de Formula 1 Eddie Irvine investigheaza cele mai periculoase profesii din lume, de la garzi de corp la jurnalisti de front. De asemenea, zoologul Nigel Marvin prezinta cele mai rare si neobisnuite atacuri venite atīt din partea unor animale captive cīt si a celor din salbaticie.

  Viasat Explorer este un program dedicat iubitorilor senzatiilor tari si aventurii, calatoriilor, emisiunilor despre animalele salbatice, masini, sporturi extreme, precum si iubitorilor documentarelor politiste – toate subtitrate īn limba romāna. Viasat Explorer emite timp de 18 ore pe zi de la ora 9:30 la ora 2:15.


Working...
X