PCHOME.RO

Collapse

cinemax 16 februarie 2005

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  cinemax 16 februarie 2005

  www.cinemax.ro


  Ce este Cinemax?

  Cinemax este un canal de filme.

  Cinemax va prezenta filme de succes, cu actori dintre cei mai buni, cu poveşti extraordinare, filme din întreaga lume, premiate la festivaluri internaţionale.

  Cinemax este un serviciu creat pentru adevăraţii iubitori de film care vor întotdeauna mai mult.

  Cu ce este diferit Cinemax faţă de HBO?

  HBO este dedicat marilor hituri hollywoodiene, noilor filme cu box-office mare şi seriilor HBO originale. Cinemax va fi dedicat filmelor apreciate ale tuturor timpurilor, filmelor fără un succes comercial mare, dar iubite de cunoscători, filmelor europene şi filmelor care au făcut vâlvă în festivaluri.

  Cine deţine Cinemax?

  Cinemax îţi este adus de HBO Central Europe, cei care au lansat HBO în 9 ţări din Europa Centrală. HBO Central Europe e o companie deţinută de cele trei mari studiouri americane: Warner, Sony şi Disney.

  De ce lansează HBO Cinemax în Europa Centrală?

  HBO Central Europe lansează Cinemax pentru a lărgi oferta sa pentru abonaţii amatori de filme de toate genurile. Canalul Cinemax va fi o completare perfectă pentru HBO. Pachetul de programe HBO/Cinemax – HBO Maxpak – va oferi o mai mare varietate de valoare abonaţilor, care vor beneficia astfel de o extraordinară grilă de programe, producţii originale şi evenimente speciale.

  Odată cu introducerea platformelor digitale în industria de cablu, HBO îşi va oferi suportul şi va participa la dezvoltarea industriei de cablu.

  În ce ţări se va lansa Cinemax?

  Proiectul prevede lansarea Cinemax în Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, România şi Bulgaria.

  Care este data estimată pentru lansare?

  16 februarie 2005

  Ce înseamnă programe localizate?

  Cinemax va oferi conţinut şi materiale promoţionale în limba locală. În Ungaria, Cehia şi Slovacia canalul va fi dublat, cu voice-over în Polonia şi subtitrat în România şi Bulgaria.

  Câte ore pe zi va emite Cinemax?

  18 ore în timpul săptămânii şi 24 de ore în timpul weekend-ului.

  Ce studiouri vor furniza conţinutul programului Cinemax?

  Programele Cinemax vor conţine producţii ale celor mai mari cinci studiouri de la Hollywood – dintre care trei sunt partenerele noastre – Warner Brothers, Disney şi Sony. Spectatorii vor avea ocazia să vadă pe acest canal şi producţii MGM şi Paramount.

  Ce fel de filme vor fi pe Cinemax?

  Printre premierele de sâmbătă, spectatorii vor putea vedea, de exemplu, Evelyn cu Pierce Brosnan, The Matchstick Men cu Nicolas Cage, Hope Springs cu Colin Firth, A Man Apart cu Vin Diesel. La Clubul Cinemax de marţi veţi vedea, câte două realizări ale unor mari regizori sau actori, cum ar fi Oliver Stone sau Sean Penn. Ziua de miercuri este dedicată cinematografului internaţional şi veţi putea vedea filme aclamate în întreaga lume, cum ar fi Solino (Germania), Purple Butterfly (China), Astronauts (Spain) şi Minimal Stories (Argentina). În Zona crepusculară veţi găsi SF-uri şi filme de suspans ca Species 3, Pet Sematary, Invasion of the Body Snatchers. Lunea este dedicată comediilor şi dramelor pentru femei şi despre femei. Câteva exemple ar fi Saving Jessica Lynch, Holiday Heart, She Is Having a Baby. Dintre filmele clasice ale zilelor noastre, Cinemax va prezenta Grease, The Return of the Pink Panther, The Adventures of Priscilla: Queen of the Desert. Vinerea va fi ziua pentru subiecte de actualitate şi nonconformiste: The Trench, Palookaville, Dream With the Fishes şi Baadassss!

  Sâmbăta, e vremea instinctului primar, cu filme ca Disclosure, cu Michael Douglas şi Demi Moore, The Ranch, Love Crimes.

  Care sunt principalele atribute ale programului Cinemax?

  Cinemax le va oferi abonaţilor săi un program simplu de urmărit – în fiecare seară vă prezintă cele mai bune filme la orele 20.00 şi 22.00. De asemenea, Cinemax vă va oferi pachete de filme de excepţie, reunite sub o aceeaşi temă, câte una specială pentru fiecare seară.

  Cu cine s-au semnat contracte de distribuţie până acum?

  Ne aflăm în discuţii cu operatorii de cablu din regiune şi ne aşteptăm la o lansare într-o arie cât mai extinsă, în funcţie de dotările tehnice ale operatorilor.

  Aveţi target de distribuţie pe ţări?

  Întotdeauna urmărim să atingem cea mai largă distribuţie posibilă pentru canalele noastre.

  Care este distribuţia celorlalte canale Cinemax?

  Această informaţie nu este publică

  Care sunt competitorii Cinemax în regiune şi cu ce este oferta Cinemax mai specială decât a altor canale ?

  Nu există în regiune competitori direcţi. Cinemax umple un gol şi împlineşte dorinţele spectatorilor de a vedea nu numai blockbustere, ci şi filme deosebite, care nu beneficiază de o promovare spectaculoasă. Cinemax va avea filme bune, cu poveşti extraordinare, cu actori americani, dar şi europeni, iar aceste filme vor fi premiere în exclusivitate pe Cinemax. Aceste filme vor face din Cinemax un canal unic şi diferit.

  Consideraţi că acest canal va oferi programele pe care publicul chiar doreşte să le vadă?

  Da. Cercetările ne-au arătat că abonaţii îşi doresc o varietate de filme, atât după ţara de orgine cât şi după genul filmului. Este o cerere uriaşă de producţii locale, filme clasice sau filme cu temă erotică. Toate aceste genuri se vor regăsi pe Cinemax.

  La ce cost va fi oferit operatorilor de cablu? Cum va afecta acest lucru preţul cerut consumatorului?

  Negocierea costurilor se bazează pe o serie de factori. Obiectivul este ca operatorul de cablu să ofere Cinemax la un preţ mai mic comparativ cu HBO, într-un pachet nou numit HBO MAXPAK.

  Ce succes a avut acest canal pe alte pieţe din întreaga lume? Este o afacere profitabilă?

  Cum nu putem oferi detalii specifice despre alte pieţe, şi cum fiecare piaţă este diferită, nu vă putem spune dacă Cinemax a avut un rol valoros în fiecare piaţă oferind programele dorite de abonaţi.

  Ce plan de lansare aveţi? Veţi organiza un eveniment special?

  Evenimentele de lansare vor fi diferite în funcţie de fiecare ţară, dar vor fi specifice fiecăreia dintre pieţe. Mai multe informaţii vor putea fi oferite pe măsură ce se apropie data lansării.

  Va fi publicitate pe canal?

  Nu, nu vor fi reclame.

  Explicaţin-ne relaţtia HBO CE cu Cinemax

  HBO CE deţine HBO şi, de asemenea, Cinemax. HBO CE administrează în întreaga regiune distribuţia canalului şi oferă operatorilor de cablu suport pe partea de marketing şi vânzări pentru canale. HBO a stabilit distribuţii proprii în fiecare dintre pieţele iniţiale (Polonia, România, Ungaria, Republicile Cehă şi Slovacă, şi Bulgaria).

  Lucraţi la HBO. Va oferi Cinemax filme de aceeaşi calitate ca şi HBO? Nu va exista oare o concurenţă între cele 2 în orele de difuzare a filmelor?

  Cinemax nu este un competitor pentru HBO, este un complement pentru HBO. HBO se concentrează pe succesele mari de la Hollywood, cele mai recente titluri de top ca box office şi seriale originale HBO. Filmele apar pentru prima dată la o televiziune. Cinemax se va concentra pe filme noi premiate la festivaluri internaţionale, europene, filme favorite din toate timpurile, filme care s-au bucurat de aprecierea criticilor.

  Cele două canale vor constitui împreună un pachet puternic, pe care noi îl numim HBO MAXPAK. Acest pachet de canale va oferi un puternic mix de produs care să întrunească gusturile tuturor.

  Este Cinemax acelaşi tip de canal ca HBO, oferă aceleaşi programe ca HBO?

  Spre deosebire de HBO2, Cinemax nu este un multiplex, ci un canal unic, care oferă programe ce nu pot fi vazute pe HBO şi care constituie astfel un complement pentru HBO.

  Cinemax va fi un serviciu premium? Cum se pot abona consumatorii?

  Cinemax este un canal de filme premium. Consumatorii vor putea să se aboneze la un pachet (HBO MAXPAK) care conţine 3 canale pentru un preţ puţin mai mare. (3 canale în Polonia, Ungaria, şi în Republicile Cehă şi Slovacă, 2 canale în România şi Bulgaria)

  Ce este HBO MAXPAK?

  Maximum de opţiuni. Este un pachet complet care oferă 3 canale (3 canale în Polonia, Ungaria şi Republicile Cehă şi Slovacă, şi 2 canale în România şi Bulgaria) - HBO, HBO2 şi Cinemax, aducând mai multă valoare şi oferind abonaţilor acces la divertisment de calitate la un preţ rezonabil. HBO MAXPAK oferă consumatorilor mai mult decât îşi doresc - o multitudine de alegeri pentru orice moment, o calitate mai bună datorită unei varietăţi mai mari.

  Alegere: poţi alege dintr-o ofertă de 3 canale

  Flexibil: un orar creat astfel încât să se acomodează stilului tău de viaţă

  Varietate: poţi alege dintre succese mari de Hollywood, serii originale câştigătoare a numeroase premii, filme europene şi internaţionale, succese ale festivalurilor de film, producţii independente, clasice etc

  Valoare: mai multe canale pentru un preţ puţin mai mare decât valoarea unui abonament la HBO şi HBO2

  #2
  Cu cine s-au semnat contracte de distribuţie până acum?

  Ne aflăm în discuţii cu operatorii de cablu din regiune şi ne aşteptăm la o lansare într-o arie cât mai extinsă, în funcţie de dotările tehnice ale operatorilor.
  RCS

  Comment


   #3
   minipachetul hbo-cinemax va fi disponibil, se pare, doar in retelele care permit transmiterea pachetelor de programe(orase mari in special)
   si dth digitv de la rcs

   Comment


    #4
    daca va fii disponibil prin DTH Digi TV va fii superb ... sper sa ai dreptate

    Comment


     #5
     scuze pentru topicul plasat la rdi-romana...

     va fi pe rcs digitv... scrie pe www.dth-romania.ro cu litere rosii

     Comment     Working...
     X