PCHOME.RO

Collapse

Un mare fāssss

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Un mare fāssss

  ....CNA a aprobat solicitările de prelungire a termenelor de intrare īn emisie pentru o serie de posturi de televiziune după cum urmează: Antena 1 la Buşteni (solicitarea a fost făcută din cauza unor probleme cu fabricantul italian CTE International, care nu le-a putut livra emiţătorul la timp), Antena 1 din Giurgiu (pentru că nu i-a fost elibarat buletinul de măsurători), Nova Pres din Predeal şi Prima TV din Orăştie, toate pīnă la 30 ianuarie 2005. De asemenea, ).CNA a aprobat solicitările de amīnare a termenului de intrare īn emisie cu şase luni pentru posturile de televiziune Antena 2, Antena 3 şi Antena 4 (prin satelit ).
  De asemenea, s-a mai anunţat că Prima TV a renunţat la licenţa de la Herculane, iar Silviu Prigoană a renunţat la mai multe licenţe de televiziune prin satelit pe care le obţinuse de la CNA pentru realizarea unor posturi de nişă: Latino TV, Canal Pitic, Erotic TV, Canal India etc. ...

  #2
  un si mai mare fassssssssssssssss

  La busteni tovarasul primar pur , recte savin, nu a fost in stare sa asigure la vot, castigul de partea psdcrucepur, si de aceea nu prea mai are cum sa asigure a1 in busteni.
  Se pare ca a1, momentan sinaia i se face de o cruce, dar nu cea de pe caraiman. astia de la a1 sunt prea mici de crucea de pe Caraiman.
  Ce cruce sa le punem celor pesedcrucepur?
  Sa-i facem Christosi?, nu merita !
  Sa le zicem ?
  Merita !
  cum ar zice xxl,
  Amin !
  SS2`s of the World, Unite !
  "Raise your glass to the hard working people,
  Lets drink to the uncounted heads.
  Lets think of the wavering millions,
  Who need leaders but get gamblers instead."

  Comment  Working...
  X