PCHOME.RO

Collapse

Conform www.mediaexpres.ro UPC a cumparat C+ NL

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Conform www.mediaexpres.ro UPC a cumparat C+ NL

  Se pare ca in curand o sa veam un super pachet cu C+ NL Rood si Blaw plus Cinenova 1 si 2 .

  Denver, Colorado (MEDIA EXPRES) / 24 nov 2004 / Compania UnitedGlobalCom (UGC), care deţine operatorul de cablu UPC din Romānia, a anunţat la jumătatea lunii noiembrie că a semnat un contract cu Airbridge Investments şi Greenfield Capital Partners, două grupuri olandeze de investiţii, pentru a achiziţiona părţi din afacerea Canal+ din Olanda, conform unui comunicat remis de UGC.

  Divizia de servicii din Europa a UGC - Chellomedia - va obţine astfel drepturile asupra tuturor activităţilor Canal+ din Olanda, care difuzează īn prezent filme şi emisiuni sportive unui număr de peste 215.000 de clienţi.

  Printre altele, Chellomedia va plăti un preţ de achiziţie de 24,75 de milioane de euro pentru serviciile obţinute, venitul estimat pentru această afacere fiind de aproximativ 60 de milioane de euro pentru anul calendaristic 2004. Tranzacţia va fi probabil īncheiată īn al doilea trimestru al anului 2005, conform reprezentanţilor companiei. Clienţii existenţi ai Canal+ din Olanda vor continua să primească serviciul.
  (MEDIA EXPRES)
  @Serpiko

  Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite


Working...
X