PCHOME.RO

Collapse

WWE Raw-Taboo Tuesday FTA,miercuri dimineata!

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 0 (0 members and 0 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  WWE Raw-Taboo Tuesday FTA,miercuri dimineata!
  WWE Raw prezinta pentru prima data un spectacol PPV interactiv!Specatorii sint invitati sa decida care va fi jucatorul ce intra in finala pentru titlurile puse in joc la acest Taboo Tuesday.

  1.World Heavyweight Championship:Triple H{actualul campion} se va confrunta cu unul din cei trei jucatori alesi de public:Chris Benoit,HBK{Shaen Michaels},Edge.
  2.Intercontinental Campionship:Chris Jericho,campionul la aceasta categorie,nu va sti cu cine sa lupta decit dupa ce publicul va vota pe unul din pretendetii la aceasta centura:Christian,The Hurrican,Rosey,Val Vanice,Steve Richards,Rhyno,Maven,Tyson Tomko,Shelton Benjamin,Chuck Palumbo,Tajiri,J.Coachman.Bastista,Rodney Mack.
  3.Rick Flair vs Randy Orton.
  4.Kane vs Snitsky.
  5.World Tag Team Championship:La Resistance{Sylvain Grenier & Bob Conway} va trebui sa astepte pina la sfirsit pentru a sti cu cine va lupta pentru titlul la echipe.
  6.Fullfil Your Fantasy Batlle Royal:spectatorii vor decide ce tinuta{de camerista,de eleve sau de infirmiere?} vor purta divele intr-un mini Royal Rumble pentru a obtine titlul detinut de Trish Stratus.:Gail Kim,Molly Holly,Nidia,Jazz,Victoria,Stacy Keibler .
  7.Christy vs Carmella,finalistele de la $250.00 Raw Diva Search,vor avea ocazia de a se reinitlnii intr-o confrntare sui-generis dupa cum va vrea publicul.
  8.Eugen vs Eric Bischoff,nepot si unchi,se vor lupta pentru ca asa a vrut Vince McMahon,dar si pentru ca primul a fost victima "inocenta" a unui unchi razbunator si intrigant.

  Speram sa vedem acest show inedit numai daca vom fi cu antena la 12,5W,Atlantic Bird 1,pe transponerul 12014H,20150,3/4,pe unul din canalele feed Globecast,miercuri dimineata,la ora 20:00.E bine sa scanati toti transponderii de pe acest satelit.in special la 12656 H/V,6111,3/4 sau 12731 H/V,6111,3/4,pentru a vedea versiunea Uncut.

  vizionare placuta,satelescu


Working...
X