Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Exclusiv : Digi TV in nagra 3 din...

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  #16
  Grea mishcare!

  Nu sunt echipamente acum de sarbatori pentru clienti .. sunt multi care vor ,banuiesc ca si asta e motivul .. au cam strans surubul la carduri pana vor aparea cele de nagra 3 !Daca asa e ma gandesc ca pana in feb 2008 cand o sa inceapa distributia de N3 o sa fie lipsa acuta de echipamente pentru instalatorii autorizati !
  2.3m Paraclipse Hydro C band ,Titanium LNBF C2W-PLL twin 15K,1,5m Gibertini (85E-45W) , 1,5m Gibertini +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  Comment


   #17
   Originally posted by Fanta View Post
   Da....sigur ca da....au dat gratis ~ 2.000.000 de receivere , au inchiriat 11 transpondere , au ridicat pe satelit 135 de canale TV si n-au bani sa schimbe niste smartcarduri mai ales ca un procent important este suportat de Kudelsky.
   Cata prostie ?
   Din imprumuturi au realizarile astea? Va incepe strangerea curelei la RCS&RDS!
   http://www.zf.ro/articol_151978/tesz...g_si_citi.html
   Gabitzu
   Vu+ Duo2

   Comment


    #18
    cu banii astia vor sa cumpere BOOM ca e in agonie saracul si vor sa-i scurteze suferinta

    Comment


     #19
     Originally posted by Fanta View Post
     Digi TV va distribui cartele nagra 3 din februarie 2008 , iar pana in mai 2008 se spera ca vor fi schimbate cele peste 2,5 milioane de cartele distribuite in cele 6 tari unde opereaza aceasta platforma digitala.

     Fanta
     RDI Team
     E sigura vestea?
     Nu pot sa te cred pentru ca au fost cam multe false!

     Comment


      #20
      "Derectore " poate cu aceasta schimbare se va injumatati numarul de abonati ai lu digi!
      Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

      Comment


       #21
       Cine pune pariu cu mine pe o lada de bere Tuborg ca in 6 ( sase ) luni de la terminarea distributiei cartelelor magice de N 3 vor fi piratati din nou ?....
       Abia atunci sint curios ce masura antipiraterie va mai adopta inteleptul operator DTH Digi TV...
       Rapidist pur singe...

       Comment


        #22
        Hai sa vorbim sa nu dormim ....

        Comment


         #23
         Trecerea de la N2 la N3 e inevitabila, alta solutie nu exista. Ce ar putea sa faca? Sa schimbe sistemul de codare? Nici vorba, asta chiar ca ar costa imens. Si nici asa, cu chilotii in vine nu mai pot sta. Asa ca ... Welcome to Nagra 3!
         ....................... ...............

         "Respect is not just civility in communication, but also respecting other people for making their own choices, even if you disagree with them"

         Comment


          #24
          Ha ha ha ce veste ''bomba'', chelului ai trebuie tichie de margaritar,nu sant in stare sa aiba un epg cum trebuie si ei trec in n3,pai daca merge conseva mea 1160 in n3 inseamna ca nu e mare lucru de n3 si va fi hacuit foarte repede.

          Comment


           #25
           Originally posted by worm View Post
           ...eu cred ca schimbarea asta e ca sa fim in pas cu moda nu din cauza pirateriei care e nesemnificativa la noi fata de altii.poate gresesc dar asa vad eu lucrurile.
           Clar ca nu o fac din cauza pirateriei. Probabil providerii de content taxeaza si in functie de gradul de siguranta al codarii folosite, asa ca ar fi in interesul lor sa aiba un sistem sigur, altfel fie pierd bani ca sa mentina calitatea (si asa inexistenta) a contentului, fie aceasta scade (unde?). Oricum, daca schimba cardurile va fi o tabaceala pe cinste si vor pierde o caruta de abonati.
           Frectie la picior de lemn...
           Numai bine!

           Jucarii pentru copii:
           DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

           Comment


            #26
            Cu respecte pentru KB
            Ce te face sa crezi ca nu vor fi ,,sparti" din nou?
            Sint convins ca nu sint singurul care crede acest lucru chiar daca pe unii deranjeaza...
            Rapidist pur singe...

            Comment


             #27
             Originally posted by paulino View Post
             Cu respecte pentru KB
             Ce te face sa crezi ca nu vor fi ,,sparti" din nou?
             Sint convins ca nu sint singurul care crede acest lucru chiar daca pe unii deranjeaza...
             e normal si face parte din firesc.ar insemna sa opreasca evolutia.vor mai castiga poate cateva luni,dar cu ce pret pentru ei
             DB 7020S,Humax+1,H7160,6h1160,nokia9600s

             Comment


              #28
              Voi si noapte cred ca visati , unii dintre voi , cum sa fie piratati Digi si cum sa furi cablu de net de la vecinul Doar sa moara Teszari de ciuda in chinuri .... (P.S. Pe ala chiar in cot il doare de asta)

              P.S. Nu intoarceti moneda , eu nu visez inca in ebraica sau in astraleana

              Comment


               #29
               Atunci,la inceputuri, se stia foarte bine ca acele contracte se fac pe persoane din Romania iar sistemele se vor instala in tari din Europa. Dar acest lucru nu conta- sa fie cat mai multi abonati! E greu de crezut ca acei cu cartele care se afla inafara tarii, precum si cele cu erori de adresa,sau cu utilizatori diferiti de cei pe care sau incheiat contractele vor intra in posesia noii cartele N3. In momentul in care serviciul se va intrerupe vor renunta, iar cei interesati de recuperarea abonamentului vor trebui sa caute...., sa se judece...cu cine?
               Este o operatiune foarte complexa,care va dura cu mult mai mult decat ce se spune( 4 luni) .Liniile telefonice la care acum stai cateva minute vor fi 24 ore ocupate. Mai tineti minte cat se astepta la telefon pentru activari ,nu mai demult decat anul trecut inainte de sarbatori. ( toti operatorii nostri sunt ocupati in acest moment-va rugam asteptati pina veti fi preluat de un operator).
               Nu stiu cate persoane titulare de contract Digi au renuntat la abonament pentru ca au reusit cu un oarecare receptor sau placa DVB sa pirateze Digi? Cei care au renuntat, marea majoritate au cumparat Dolce,unde facturarea vine odata cu telefonul fix.Nu cred ca piratarea Digi creaza probleme financiare pentru RCS.Implementarea nagra 3 este banuiesc ,obligatorie, problema este ca: una este Cabo,D+,Premiere, unde situatia contractelor banuiesc ca este mai buna si se afla pe teritoriu tarilor pentru care sau incheiat contractele si alta a RCS in speta romanii, care se afla in toata Europa.
               E complicat si va fi o provocare pentru piratare, dar exista un banc de proba numit D+ care va face ca N3, la lansarea pe Digi sa fie compromis.
               Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

               Comment


                #30
                Frati romani , digi nu e piratat pentru caliatatea exceptionala a programelor ci pentru ca are acelasi pagubos Nagravision ca si cei 2 titani....am numit aici D+ si Premiere...
                Acest site este al nostru ,al urmasilor nostrii si al celor ce vor posta in veci...
                Rapidist pur singe...

                Comment

                Your contribution will be used to pay for our hosting service.
                THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


                Working...
                X