Am observat pe net in ultimile zile o agitatia legata de subiectul Dolce TV si de accea am hotarat sa ma interesez direct la boss-ul cel mare.
Numele platformei : Dolce TV
Satelit : Hellas Sat 2
Pozitie orbitala : 39Est
Norma de codare : videoguard
Receptor : Coship (Identic cu cel de la Boom TV numai ca este inscriptionat cu logo-ul Dolce TV). Nu se vor distribui numai smartcarduri
Numar transpondere : 4 (all SR:30000 , FEC:7/8 ) TP 5 urmeaza sa fie lansat in 2007
Numar programe TV : 70
Programe PPV : 5 (se vor comanda in prima faza prin telefoane in call center iar pe viitor direct prin linia telefonica Romtelecom)
Programe proprii : Nu , dar vor urma odata cu lansarea TP 5
Data lansarii : 29 Noiembrie 2006
Dupa lansarea in Romania exista proiecte similare pentru Grecia si Bulgaria
In momentul lansarii Dolce TV va avea deja 12.000 abonati (mai multe informatii in curand)
Retea de distributie : Locatiile Romtelecom din toata tara (in prima faza)
Instalari : DOAR echipele de interventie Romtelecom (in prima faza)
Nu va exista versiune in lb maghiara pentru programele din pachet.
EPG : Da , tot pachetul
Teletext : cateva programe din pachet
Programe radio : nu vor fi in prima faza
situl oficial va fi : http://www.dolcetv.ro
Informatiile legate de marketing sunt strict secrete si nu am dreptul sa le fac publice deocamdata.
Fanta
RDI Team
*Toate aceste informatii sunt oferite in premiera de catre echipa RDI , iar preluarea acestora se va face doar cu consimtamantul scris al lui RDI Team.
********* este marca inregistrata la OSIM
Numele platformei : Dolce TV
Satelit : Hellas Sat 2
Pozitie orbitala : 39Est
Norma de codare : videoguard
Receptor : Coship (Identic cu cel de la Boom TV numai ca este inscriptionat cu logo-ul Dolce TV). Nu se vor distribui numai smartcarduri
Numar transpondere : 4 (all SR:30000 , FEC:7/8 ) TP 5 urmeaza sa fie lansat in 2007
Numar programe TV : 70
Programe PPV : 5 (se vor comanda in prima faza prin telefoane in call center iar pe viitor direct prin linia telefonica Romtelecom)
Programe proprii : Nu , dar vor urma odata cu lansarea TP 5
Data lansarii : 29 Noiembrie 2006
Dupa lansarea in Romania exista proiecte similare pentru Grecia si Bulgaria
In momentul lansarii Dolce TV va avea deja 12.000 abonati (mai multe informatii in curand)
Retea de distributie : Locatiile Romtelecom din toata tara (in prima faza)
Instalari : DOAR echipele de interventie Romtelecom (in prima faza)
Nu va exista versiune in lb maghiara pentru programele din pachet.
EPG : Da , tot pachetul
Teletext : cateva programe din pachet
Programe radio : nu vor fi in prima faza
situl oficial va fi : http://www.dolcetv.ro
Informatiile legate de marketing sunt strict secrete si nu am dreptul sa le fac publice deocamdata.
Fanta
RDI Team
*Toate aceste informatii sunt oferite in premiera de catre echipa RDI , iar preluarea acestora se va face doar cu consimtamantul scris al lui RDI Team.
********* este marca inregistrata la OSIM
Comment