PCHOME.RO

Collapse

Multumiri Focus Sat

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Multumiri Focus Sat

  Baiatul ala din Italia care antreneaza echipa de fotbal Steaua(Zenga) multumeste Focus Sat ca a reusit si el sa vada meciul Poli Iasi cu U.Craiova.
  sigpic

  #2
  @satenicu

  Din toamna, odata cu inceputul unui nou campionat, si microbistii le vor multumi FOCUS SAT si se vor intoarce acasa voiosi cu kituri sub bratz ... dar toate la timpul lor.

  Comment


   #3
   Originally posted by ovex
   @satenicu

   Din toamna, odata cu inceputul unui nou campionat, si microbistii le vor multumi FOCUS SAT si se vor intoarce acasa voiosi cu kituri sub bratz ... dar toate la timpul lor.
   ai auzit de vise taica vise ...

   Comment


    #4
    ovex tu crezi ca supravietuieste pana in toamna?
    just having fun not starting a war.
    "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not
    sure about the former" - Albert Einstein
    Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam!

    "Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect." Linus Benedict Torvalds
    Linux is like a wigwam - no Gates, no Windows, and an Apache inside

    Comment


     #5
     apropo de TELESPORT...tariful per abonat este de 15centi americani...negociabil...ca si la tv sport...si totusi nu-i pe cablu la aia mari...

     Comment


      #6
      Pai daca apare canal propriu FOCUS ... si calculam la modul asta:

      2 meciuri la Telesport
      2 meciuri la FOCUS Channel
      2 meciuri la TVR
      1 meci la Antena 1
      1 meci la National TV

      Iti spun eu ca vin microbistii acasa cu kituri FOCUS sub bratz ... nu trebuie PPV ... Nicolau cred ca deja pregateste aluatul pentru prajitura pe care vrea sa io serveasca lu JIJI ...

      Comment


       #7
       HAHAHAHAHA !
       Liga e in proces iar Nicolau va pierde de la anul dreptul de tramitere a Diviziei A.Ovex vorbeste ca sa se afle in treaba,mai bine zis spera sa vanda ceva,dar acum ii spun eu adevarul : RCS va cumpara meciurile din Divizia A si le va vinde in sistem PPV pe cablu si satelit.Asa ca ivex ai dat din nou cu bata in balta,pentru a cata oara ?

       Comment


        #8
        Din 16 cluburi in Divizia A 13 sustin Liga si 3 vor sa-si vanda independent drepturile TV. Cum aceasta decizie ca Liga sa vanda drepturile TV pentru toate cluburile este luata cu o majoritate covarsitoare(13 contra 3) in adunarea generala LPF Liga nu are cum sa piarda procesul .
        Din punct de vedere juridic Liga este acoperita, ca nu e prost Mitica de la Liga . ))))))))))))
        Pe de alta parte asa am auzit si eu dintr-o sursa confidentiala ca Telesport le pregateste prajitura celor de la Digi TV din toamna .
        Dar pana la toamna mai este mult timp, banul poate rezolva multe si nu este exclus sa vedem o dezertare din tabara Focus in tabara Digi a celor de la Telesport si din toamna se incheie concurenta intre Digi TV si Focus cu KO aplicat de Digi celor de la Focus .
        Telesport este cel ce poate inclina decisiv balanta in aceasta confruntare prin dezertarea catre Digi(Digi primindu-i pe cei de la Telesport deoarece detin drepturile TV alea Diviziei A si putand sa le vand cui vor cand vor) sau poate anima concurenta ramand in tabara Focus si oferind Focus Sat exclusivitate pentru Divizia A, daca se intampla aceasta ultima varianta atunci sa vezi din 2006 exlozie la pretul drepturilor TV pentru Divizia A .

        Toate cele bune!

        P.S.: Mie mi-ar placea sa ramana Telesport in tabara Focus cu Focus avand exclusivitate pentru Divizia A, atunci sa vezi concurenta, vreau sa vad concurenta adevarata, ca sa se poate dezvolta oferta de servicii si de programe, intr-un cuvant calitate superioara .
        @Serpiko

        Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

        Comment


         #9
         moo, voi va sfaditi aici de parca ar fi vorba de liga spaniola de fotbal sau aia din italia....mai bine ati face un poll sa vedeti cati dintre aia care au digi tv si focus se uita la etapa din divizia a si cati se uita pe national tv, pe tv sport sau mai stiu eu unde se dau meciuri din "afara"....

         nu de alta da' noi avem un fotbal de kkt...si mai bine ne-am canaliza eforturile in alte directii decat sa ne injuram pe aici degeaba....
         Tomorrow's just your future yesterday!

         Comment         Working...
         X