Garantie pe instalare antena exista?

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Garantie pe instalare antena exista?

  Deci problema mea este ca am apelat la o firma de instalatori "profesionisti" pentru ca nu am avut incotro a trebuit sa pun antena pe bloc si nu aveam sculele necesare. Am platit la baieti 1.000.000 nu asa cum se kk rcs pe ei ca 15$ sau cat zic ei si timp de o luna am fost incantat....
  Problema este ca ma-m urcat aseara pe bloc ca aveam semnal foarte slab si surpriza suportul de antena iesise cu conexpanduri cu tot din perete si statea inclinat in jos cu tot cu antena.

  Ideea este ca de la firma respectiva nu am primit nici o hartie cum ca mi-ar fi executat o lucrare (probabil au facut la negru) dar nici nu mi-a pasat la momentul respectiv.

  Intrebarea mea este cum pot proceda legal sa ii fac sa vina pe gratis si sa imi remedieze treaba? ca banuiesc ca macar un an de zile trebuia sa tina .

  P.S: Celelalte 2 antene pe care le am si montate de mine nu stiu ce e ala suport iesit din perete si lipsa de semnal pe satelit de 2 respectiv 3 ani de cand sunt montate (poate trebuia sa ma fac io instalator in locu astora "profesionisti")
  Deocamdata nu am sa dau numele firmei dar daca nu o sa mi se rezolve situatia am so fac , in speranta ca nu vor mai lua si altii tepe de la ei.
  cristi

  #2
  si uite asa o sa te inveti sa ti-o pui singur asa cum am facut multi dintre noi, astia care frecventam forumu asta....
  dupa ce te inveti, ca nu e deloc greu, crede-ma, (ai nevoie doar de rabdare...) o sa ajungi sa te intrebi cum au facut-o si altii: "doamne prost am fost ca le-am dat la aia o gramada de bani.... " uite ce usor era....
  Tomorrow's just your future yesterday!

  Comment


   #3
   Sau Doamne prost am fost ca nu le-am cerut o hartie de garantie .
   Cred ca am acasa un sac de chitante si acte de garantie

   Comment


    #4
    Mah da ma-ti inteles gresit io am pus 2 antene singur care merg bine mersi , nu e vorba de asta e vorba ca nu aveam sculele necesare pentru punerea unei antene pe bloc adica masina cu rotopercutor / ceva sa vad semnalu de ex sat-finder etc .
    Si nu am cerut nici o garantie ca nu mi-a trecut prin cap ca ei fiind profesionisti pot face o lucrare de cacat , adica daca eu cu antenele pe care le-am pus nu am avut probleme de ce ar fi la ei asa am gandit .

    @king blana ai dreptate prost am fost ca am crezut ca o firma care se ocupa cu montat de antene de satelit nu poate face asemenea porcarie de lucrare.
    cristi

    Comment


     #5
     Daca mergi la Metro nu le ceri garantie pe ideea ca las ca e firma mare si serioasa , uite ce cladire inalta are . ? Cere garantie de la orice magazin , de 2 metri patrati , e dreptul tau .

     In ziua de azi nu mai poti merge pe incredere .....

     Comment


      #6
      eu dau garantie 24 de ore.
      Sau pentru prieteni pana la prima vijelie
      sigpic

      Comment


       #7
       Originally posted by satenicu
       eu dau garantie 24 de ore.
       Sau pentru prieteni pana la prima vijelie
       Si daca soseste la prietenu` tau Vali Vijelie, s-a dus garantzia
       3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

       Comment       Working...
       X