PCHOME.RO

Collapse

Probleme de sincronizare

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Probleme de sincronizare

  Buna ziua la toata lumea.
  Am constatat problemele de nesincronizare traducere/audio la pachetul Discovery ? Si ma refer aici la Discovery Science channel. Se pare ca tehnicienii din Romania (banuiesc ca ei sunt cei care "pornesc" subtitrarea ) o fac gresit. Spun asta deoarece subtitrarea apare la cateva replici "distanta" de replica ce doreste sa o traduca. Si asta mi se pare, cel putin mie, DERANJANT, intrucat nu poti urmari ce spune in engleza (imi place sa urmaresc si coloana sonora, nu doar sa "citesc").
  Exista vreo solutie "tehnica" la aceasta problema (eventual un numar de telefon de la Discovery Romania )
  Dreambox 7000, Echostar 3000IP, MR, SkyCrypt 0.78. Aston, Invacom 0.3, Offset 1.5

  #2
  In acest Moment sincronizarea e perfecta (ora 16,49 ) . Nu te impacienta la astfel de mici probleme :de la lipsa de sincronizare pana la disparitia subtitrarii .In primul rand nu e un fenomen general , putand unii abonati sa aiba astfel de probleme in timp ce altii nu , iar pe de alta parte fi optimist ,baietii de la RCS lucreaza si in scurt timp chiar ca nu vom mai fi deranjati ba cu astfel de probleme sau cu alte " note de la 1 la 10 ".

  Cu respect
  SUNT CURIOS http://antivirus.itbox.ro/

  Comment


   #3
   se poate sa fie din cauza operatorilor care fac titrarea si nu o contorizeaza cum trebuie...

   Comment


    #4
    BTW, vad ca receptorul stie, dar nu este implementat, ar fi bine sa se poate si scoate subtitrarea, vb aici in special de discovery si hallmark.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

    Comment    Working...
    X