PCHOME.RO

Collapse

Ce serviciu DHT preferati?

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Ce serviciu DHT preferati?

  Asta este pentru toti cei care au, intentioneaza sa vizioneze sau sa profite pe urma aparitiei DTH Romania (oricare ar fi el).
  RCS-ul alias Digitv care este un fact, deja este in functiune?
  Focus Sat care deocamdata este o himera?


  Am pus acest subiect din cauza ca la orice alt subiect s-ar discuta apar polemici legate de acelasi lucru, mai ales din partea instalatorilor care sunt sau nu multumiti de tarifele oferite de RCS sau de tarifele promise de Focus, sau UPC, SkyUK, Cyfra etc.

  #2
  Cred ca ai vrut sa zici DTH (direct to home), in loc de DHT.......!

  Comment


   #3
   cred ca te-ai grabit cu topicul asta...
   dupa cum merg treburile
   mai astepti citeva luni pina putem sa scriem ceva pe topicul asta

   Comment


    #4
    n-am observat

    Comment


     #5
     DTH DHT omul a inteles mesajul .. oricum e editat... subiectul este foarte actual intrucat sunt deja opinii.. am vazut cum ca Focus ar fi mai bun (desi nu e inca implementat) ca RCS e mai bun ca au experienta comerciala .. s.a.m.d. subiectul e un fel de offtopic pentru DTH-Romania

     Comment


      #6
      Sa nu uitam pentru cei din Bucuresti de serviciul FTH (fiber to home ) de la iNES care se pare ca va oferi televiziune , telefonie si internet .

      Comment


       #7
       voi vreti sa comparati papagalul di colivie cu cioara de pe gard si cu bufnita din copac ...or fi ele pasari toate dar in rest...

       Comment


        #8
        @irishman

        Bine zici ca RCS are experinta comercialah ... O invatat-o de la magazinele cu 38.000 lei ...

        Comment


         #9
         Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

         Comment


          #10
          Originally posted by KingBlana
          Sa nu uitam pentru cei din Bucuresti de serviciul FTH (fiber to home ) de la iNES care se pare ca va oferi televiziune , telefonie si internet .

          Comment


           #11
           ii costa o avere sa faca infrastructura de fibra...nu vor mai avea bani sa cumpere filme sa le dea ppv...doar nu s-or apuca si ei sa faca concurenta la tv cablu cu aceleasi programe...n-au sanse...ii maninca rcs...sau i cumpara

           Comment


            #12
            ideea e in felul urmator.. Focus e un serviciu care vrea sa ofere .. spun VREA.. un DTH super, ce se poate mai bun, dar .. vine un DAR.. totul depinde de clienti, daca aduna clienti pe urma unui transponder si face ceva bani la pusculita sa investeasca si in restul. Deci, cand am spus ca RCS are finante sa imbunatateasca serviciul si are experienta comerciala, daca Focus nu aduna clienti suficienti o sa fie un, cum spune irlandezul un FLOP!

            Comment


             #13
             Pana acum @KB in nr. 1 ... isi da quote la ce scrie el .... @KB ii cel mai tare browser de net ... ar trebui sa-si contruiasca un motor de cautare ... Poate-l ajuta baietii de pe Discovery

             Comment


              #14
              offtopic


              Browser-ul este un program cu ajutorul caruia se poate "naviga" prin Web - adica se pot vizualiza documnte plasate pe diferite calculatoare conectate prin Internet la reteaua World Wide Web. Un browser este alcatuit dintr-un set de programe care permite manevrarea innformatiilor bazate pe text si elemente de grafica si rularea unor programe pe care documentele le pot include (appleturi, scripturi). Fiecare browser are o caseta de text unde utilizatorul introduce adresa documentului dorit. In cazul in care utilizatorul nu cunoaste adresa exacta de identificare a documentului, acesta poate introduce un text semnificativ pe care documentul ar trebui sa il contina. Browserul transmite acest text unor programe speciale existente in Web, programe numite motoare de cautare. Acestea cauta in multitudinea de documente existente respectivul text, oferind apoi ca rezultat o lista de adrese a unor documente care contin respectiva "cheie" de cautare. Utilizatorului nu ii ramane decat sa aleaga - eventual prin incercari - locatia corecta. Exista mai multe astfel de programe de navigare Web, dar cele mai cunoscute sunt Internet Explorer, Firefox, Opera şi Netscape Navigator.

              Comment


               #15
               Nu uitati un lucru ,peste tot in media audiovizuala,un post de tv sa devina rentabil ii trebuie cam 5 ani ,numai dupa acest timp va aduce profit.Deci cine lanseaza televiziune trebuie sa aiba cash pt. cca 5 ani de zile si sa nu uitam ,in afara de SUA nici un pay -tv nu este rentabil 100%.
               Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

               Comment               Working...
               X