Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

sfat splitter dvb-c Digi TV

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  sfat splitter dvb-c Digi TV

  Salutare,

  Va cer un sfat. Am un Splitter cu 6 porturi si cu cablu direct din GPON Digi in el. Acuma problema. La frecventele de peste 402 MHz se pierde mult din calitate. Ca si idee o comparatie intre 306 unde ruleaza un Digi24HD am calitate de 84% si 474 unde ruleaza DigiWorld HD e pe la 50%. Asta genereaza macroblocuri. De asemenea vreau sa mentionez ca toate cablurile pe care le folosesc sunt turnate si nu facute de mana. Pana acuma am incercat schimbare cablurilor, dar nu am incercat sa schimb splitter.

  Are cineva o recomandare de splitter bun penru un setup cu 6 iesiri?

  Multumnesc mult.

  #2
  Foloseste splitere cu 2 iesiri pentru sat (50-2100 MHz). Si eu am un "setup" cu 6 mufe de CATV imprastiate prin casa. Totul facut doar cu splitere cu 2 iesiri. Diferite modele, nu bag mana in foc ca toate sunt pentru satelit. Cablul coax sa fie unul de calitate, eu am folosit acelasi tip de cablu ca pentru satelit.

  Comment


   #3
   Nu prea o sa rezolvi nimic cu alt spliter. Mai bine monteaza un amplificator CATV intre GPON si spliter ca sa compensezi pierderile.

   Comment


    #4
    rezolvat cu schimbare de GPON. au venit cei de la RDS si au facut masuratori. Acuma semanulu e 100% cu mici variatiuni spre 98-99%.

    Multumesc oricum de sfaturi.

    Comment

    Your contribution will be used to pay for our hosting service.
    THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


    Working...
    X