Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Orange TV

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Orange TV

  Orange TV se lansează mâine pe piata din Romania, prin servicii care vor putea fi recepționate atât prin satelit, cât și prin internet pe PC-uri. Din luna septembrie serviciul Orange TV va fi disponibil și pe tablete, prin rețeaua mobila 4G.
  Compania de telefonie mobilă va oferi 100 de canale TV, dintre care peste 40 sunt în format HD, mai multe decat prin orice alta platforma DTH din Romania, iar dintre acestea, 26 de canale sunt oferite în premieră pe piața locală
  Prețul unui abonament lunar este cuprins între 5 și 12 euro în funcție de pachetul ales din cele trei opțiuni disponibile: Local HD, World HD și Universe HD.
  Abonații Orange beneficiază de o reducere de până la 30%, aplicată pachetului pentru care optează, precum și de instalare gratuită. Astfel, costul unui abonament poate varia între 3,5 și 9,6 euro (TVA inclus).
  În câteva luni vom avea Orange TV și pe smarthone-uri și tableta.
  În luna septembrie se va lansa serviciul Orange TV și pentru smartphone-uri și tablete, potrivit reprezentanților Orange prezenți la evenimentul de lansare de astăzi. Astfel, prin abonamentul Orange TV utilizatorii vor avea acces la programele TV oricând și oriunde.
  Ce conține pachetul Local HD, la 5 euro.
  Acasă TV, Euforia Lifestyle TV, ProCinema, Transilvania Live HD
  Acasă Gold, Favorit, Pro TV HD, Transilvania Look HD,
  Acasă TV HD, GSP TV, Pro TV, Trinitas,
  Antena1, Kanal D, Pro TV Internațional, TVR1,
  Antena2, Kiss TV, Realitatea TV, TVR2,
  Antena3, MTV România, România TV, TVR3
  Antena Internațional, Național 24 Plus, Sport.ro HD, TVR HD,
  B1, Național TV, Sport.ro, TVR Internațional
  Etno, Prima TV, Taraf, TVR News,
  Ce conține pachetul World HD, la 8 euro:
  Programele mai sus menționate, la care se adaugă:
  Animal Planet HD, Baby TV, Discovery Channel, Discovery Science HD
  Discovery Showcase HD, Disney Channel, Disney Junior, Euronews,
  Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Film Cafe, France 24,
  Fuel TV HD, ID Investigation Discovery, Mezzo, My Zen TV HD,
  National Geografic HD, Minimax, TLC, Trace Sports HD,
  Trace Urban HD, TV 1000, TV Paprika, Viasat Explorer,
  Viasat History, Viasat Nature, Viasat Nature/ Viasat History HD
  Ce conține pachetul Universe HD, la 12 euro.
  Toate programele de la celelalte două pachete, la care se adaugă:
  BBC Entertainment, BBC Knowledge, BBC World News, Bollywood HD,
  CBS Reality, Comedy Central Extra, Docu Box HD, Duck TV HD,
  E! Entertainment HD, Extreme Sports, Fashion One HD, Fashion Box HD
  History Channel HD, Jim Jam, Mezzo Live HD, THE MGM Channel
  Motorvision HD, MTV Live HD, Museum Channel HD, Nickeldeon HD
  Outdoor HD, PV TV HD, Sport1/ Megamax, Style, Sundance Channel HD,
  Trace Tropical HD, Travel Mix, Turbo HD, VH1
  Canalele TV sunt transmise prin intermediul satelitului SES Astra, poziționat pe orbita Pământului la 31,5 grade E, coordonate care asigură o acoperire extinsă și un semnal puternic la nivelul întregii țări.
  Serviciul Orange TV prin satelit permite restricționarea accesului copiilor la oricare dintre canale și configurarea a până la 5 liste personalizate de canale favorite.
  Serviciul Orange TV este dezvoltat în cadrul unor parteneriate realizate cu furnizori cu expertiză la nivel internațional, precum SES Astra, GlobeCast (parte din grupul Orange), Dailymotion (parte din grupul Orange), Viacces-Orca (parte din grupul Orange), Dishstone și Samsung.
  CNA a acordat pe 21 mai un aviz de retransmisie companiei Orange Romania S.A. pentru difuzarea a 99 de programe TV în sistem DTH din Franța – Issy Les Moulineaux Cedex, unde este head-end-ul. Este pentru prima oară când CNA autorizează o companie din România, dar care nu emite de pe teritoriul țării noastre. Potrivit dosarului depus la CNA, Orange România va oferi serviciul la nivel național pentru un număr estimat de aproximativ 50.000 de abonați.
  Language is merely a difference, not a barrier.
  Io non invecchio... divento vintage!


  #2
  Orange atacă piaţa TV satelit cu preţuri pornind de la 5 euro. Abonaţii la telefonie au reducere de până la 30%


  15:16 Autor: Adrian Seceleanu  Orange, numărul unu pe piaţa locală de telefonie mobilă, va începe să vândă oficial de miercuri servicii de televiziune prin satelit, care sunt disponibile la tarife care variază între 5 şi 12 euro pe lună, în funcţie de numărul de posturi TV incluse, au declarat oficiali ai companiei în cadrul unei conferinţe de presă.
  Serviciile TV pot fi contractate de orice utilizator din România, indiferent dacă este sau nu client al serviciilor de comunicaţii ale Orange, a precizat Julien Ducarroz, directorul comercial al companiei. Pe de altă parte abonaţii existenţi la Orange vor primi o reducere de 20% a tarifului dacă au un sim de telefonie mobilă la Orange, şi de 30% dacă au două sau mai multe simuri de telefonie mobilă (cu abonament). Pachetele TV nu sunt oferite cu reducere clienţilor prepay ai Orange.
  Primul pachet disponibil - denumit Local HD - cu un tarif de 5 euro (TVA inclus) pe lună, include 36 de posturi TV - toate româneşti, dintre care 6 sunt în format HD. Al doilea pachet - World HD - include 65 de posturi TV, dintre care 19 în format HD, şi are un cost de 8 euro pe lună. Al treilea pachet - Universe HD - include 95 de posturi TV, dintre care 37 în format HD - cu un cost de 12 euro pe lună.


  Pentru abonaţii Orange la telefonie mobilă cu un singur sim pachetele TV costă 4 euro, 6,4 euro, sau 9,6 euro. Abonaţii Orange cu două simuri sau mai multe vor plăti pentru pachetele TV 3,5 euro, 5,6 euro sau 8,4 euro.
  În mod suplimentar, clienţii pot achiziţiona cu 2,5 euro pe lună opţiunea SuperNights HD, care include 5 posturi TV cu conţinut pentru adulţi, toate în format HD. Pachetul SuperNights HD nu este oferit la preţ redus pentru abonaţii Orange.
  Abonamentele pot fi încheiate pe o perioadă de 12 luni sau 24 de luni.
  Instalarea serviciului costă 20 de euro, iar clienţii trebuie să achite şi o taxă de activare de 20 de euro. Oficialii Orange au precizat însă că abonaţii la serviciile de telefonie mobilă ale companiei care semnează pe doi ani şi pentru un pachet de TV nu plătesc taxele de 40 de euro pentru instalarea şi activarea serviciului.

  Taxa de închiriere pentru antena de satelit, receiverul HD şi cardul TV (care se introduce în receiver pentru activarea serviciului) este de trei euro pe lună. Clienţii care vor să folosească Orange TV pe două televizoare trebuie să închirieze un al doilea receiver şi să achite o taxă suplimentară de activare de 10 euro. Taxa de închiriere pentru al doilea receiver HD este de 2,5 euro pe lună.
  Serviciul TV al Orange este disponibil şi via internet, de pe computere, prin pagina web tv.orange.ro, indiferent de furnizorul de servicii de date. Orange precizează că nu toate posturile TV disponibile via satelit sunt accesibile şi prin platforma internet.
  În câteva luni, mai exact în septembrie, compania va lansa şi aplicaţii dedicate pentru smartphone-uri şi tablete Apple şi Google Android pentru a le oferi clienţilor acces la posturile TV.

  Receiverul (set top box-ul) este produs de compania Samsung iar furnizorul de servicii de satelit este SES Astra. Satelitul Astra acoperă întreg teritoriul României, potrivit datelor prezentate de Orange.
  Orange devine al cincilea jucător de pe piaţa locală de televiziune prin satelit, serviciu cu circa 2,2 milioane de abonaţi la finele anului trecut. Cei mai mari jucători de pe piaţă sunt RCS&RDS şi Romtelecom, urmaţi de UPC. Al patrulea jucător este Free Sat, o companie cu un model de business diferit, care oferă servicii 12 luni în schimbul unei singure plăţi anuale, de 99 de lei.

  http://www.zf.ro/zf-24/orange-ataca-...la-30-10955871
  Un om printre oameni  Satellite Finder-click AICI

  Calculator pentru unghiul de azimut si de elevaţie


  Comment


   #3
   echipamente TV

   Pentru a putea folosi serviciul Orange TV, ai nevoie de următoarele echipamente: receiver HD, TV card şi kitul de antenă.
   receiverul HD

   Orange TV îţi oferă cea mai bună selecţie de canale HD (high definition) şi SD (standard definition), naţionale şi internaţionale, la o calitate superioară a imaginii şi a sunetului, cu receiverul Samsung SHD 85. Astfel, beneficiezi de o tehnologie avansată, într-un design modern.
   Receiverul va face conversiile tehnice necesare pentru îmbunătăţirea calităţii imaginii chiar şi pentru canalele standard (SD).
   1080i (25 sau 30 Hz) 1080i (25 sau 30 Hz)
   720p (50 sau 60 Hz) 720p (50 sau 60 Hz)
   576i (25 Hz) 1080i (25 Hz)

   În plus, canalul mono va fi transformat în stereo, iar ca să te bucuri de calitatea sunetului Dolby Digital 5.1 poţi conecta receiverul la sistemul audio.
   E foarte simplu să conectezi receiverul HD:
   • la televizor sau proiector, prin intermediul mufei HDMI
   • la sistemul de sunet, prin intermediul mufei S/PDIF

   Apoi nu-ţi mai rămâne decât să te aşezi confortabil pe canapea, să alegi canalul preferat şi să te bucuri la tine acasă de aceeaşi calitate a imaginii şi a sunetului pe care o ai la cinema.
   ghid de utilizare receiver HD »
   cardul TV

   Este cardul cu cip care se introduce
   în fanta specială a receiverului şi care permite decriptarea semnalului canalelor TV.


   antena TV

   Antena Orange TV, cu un design special şi dimensiuni reduse faţă de antenele de satelit standard, îţi oferă calitate superioară a recepţiei semnalului.

   echipament HD 3 euro
   receiver HD suplimentar 2,5 euro

   ----------------------------------------------

   Comment


    #4
    Am fost si eu la shop, ne am uitat la cetva canale HD, s-au vazut destul de frumos mai ales la calitatea TV-ului ... (TV HD Ready de cel putin 4-5 ani). Cica pachet maghiar va fi din septembrie pentru cei interesati.

    Comment


     #5
     Informatie de la 499: este musai instalarea antenei Orange chiar daca exista antena deja instalata pe casa care poate fi pozitionat pe 31.5

     Comment


      #6
      Nu pot sa cred. Scriu pe cea veche orange daca din cauza reclamei au astfel de cerinte.
      Emme Esse 115cm, h-h Stab 120,Vu+ Solo​2, Samsung UE40ES6710, tevii s660 dvb-s2,

      Comment


       #7
       Am fost si eu la Orange Shop. Din perspectiva utilizatorului, precizes ca nu ma pricep la performante la prima vedere. Pare un receiver care iti fura ochii, si antena are un design modern, insa eu cred ca ori este un proiect de mare succes ori o mare deziluzie.
       Nu inteleg de ce trebuie sa vina echipa de la Orange sa monteze echipamentul, eu i-am spus tipei de la birou ca la mine se vine daca invit pe cineva.
       Nici oferta nu este senzationala.

       Comment


        #8
        O sa fiu cel putin printre primi 100 care o sa aiba abonament daca o sa-mi accepte conditile care le pun eu si inainte de asta o sa ma prezint cu un formular cu conditiile mele,la duduia de la orange care sunt sper convis ca habar nu are cu ce se mananca satelitul, pe urma garantez cel putin 100 de abonati.E clar din start ca au o stradegie proasta de inceput,asta le-am spus si celor de la boom.Sunt sigur ca e cineva din fosta formula acolo.Chestia cu custodia pica din start pentru forte multa lume,acelasi tariff practicat de boom 3euro la un abonament pe 2 ani chiria la un fac pariu un jeg de receiver costa fix abonamentu pe un an la digi sau focus. Dupa tote cunostintele tuturor de aici si patanile prin care am trecut fiecare eu zic sa nu picam a nustiu cata oara de prosti(In telefonia mobila li se cam stinge luminarea si normal te replofilezi.

        Comment


         #9
         o sa le cante prohodul mai rapid ca la BOOM

         puteau macar sa ofere in custodie gratuit receptoarele mai ales pt abonatii Orange... o sa faca 50.000 de abonati la Pastele Cailor
         EVO Slim OpenATV 6.0
         1.8m Prime focus
         LNC Inverto Ultra Black

         Comment


          #10
          din informațiile pe care le am, nu s-a înghesuit nimeni, astăzi, să se aboneze la noul serviciu oferit de ORANGE. vă puteți da seama după tichetele de 200 lei, cadou pentru primii 4.000 de abonați.
          sigpic

          Comment


           #11
           din informatiile pe care le am abia s-a lansat oficial/majoritatea romanilor afla acum de prin ziare/tv/metrou/panouri publicitare de orange dth/doar nu se vinde noul iphone sa se faca coada/nu confundati userii de pe rdi cu ceilalti care nu prea au info/
           1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd/vu+zero 4k

           Comment


            #12
            Știe cineva tariful la cele 30 de canale online?
            din ce am citit pe site nu prea zice nimic......
            ----------------------------------------------

            Comment


             #13
             citeam pe alte forumuri, oameni care s-au abonat la ORANGE TV și stau pe partea nordică a blocului. Făceau haz de necaz, că mâine o să vină instalatorul să-i monteze antena.. Era curios unde o să monteze din moment ce administratorul blocului nu-l lasă pe bloc pentru că doar ce au renovat și cei care au pus acoperișul au dat și garanție....

             Ciudată fază, nu?
             sigpic

             Comment


              #14
              pe balcoane in consola.ha,ha,ha
              1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd/vu+zero 4k

              Comment


               #15
               Opine

               Eu consider că abonamentul este scump pentru buzunarul românilor.
               Trebuiau nişte facilităţi mai bune pentru abonaţi orange custodie si nu chirie care in 10 luni ajunge la 30 euro.
               Recul se poate şi cumpăra*
               Am incercat sa prind satelitul cu un rec Alma s 2200 dar nam reuşit să dau de el menţionezi că îmi intră sateliţii pînă la 70 grade Est

               Comment

               Your contribution will be used to pay for our hosting service.
               THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


               Working...
               X