Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Hírek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Originally posted by pirates View Post
  Félmegoldás: a UPC romániai előfizetői nézheték a magyar–szlovák meccset, az RCS & RDS ügyfelei nem

  Csak az erdélyi magyar tévénézők egyik fele tudta követni a Magyarország-Szlovákia labdarúgó-válogatottja között hétfőn este zajló Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést. Bár a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) illetékesei az elmúlt napokban többször is azt harangozták be, hogy a technikai akadály elhárult a zökkenőmentes sportközvetítések elől, a jelek szerint ez mégsem valósult meg.

  Hétfőn este a UPC romániai előfizetői zavartalanul követheték a magyar-szlovák mérkőzést, de ugyanezt
  nem mondhatják el magukról a nagyváradi Tészári Zoltán tulajdonában lévő Digi kábelszolgáltató ügyfelei.

  Erdély több pontjáról – Temesvártól Aradon, Nagyváradon és Kolozsváron keresztül Sepsiszentgyörgyig –, több forrásból is úgy értesültünk, hogy az RCS & RDS előfizetőinek tévéképernyőjén a geokódoláskor szokásos felirat olvasható: „Szerzői jogi korlátozás miatt jelenlegi műsorunk kizárólag Magyarország területén látható”.

  Sokatmondó ugyanakkor, hogy a szlovák közszolgálati televízió csatornája, az STV1 nem kódolta le a mérkőzést, így azok a romániai kábeltelevíziós előfizetők, akiknek a csomagjában megtalálható ez az adó, zavartalanul követheték a magyar–szlovák összecsapást. Hasonló a helyzet a német RTL csatornával, amely úgyszintén nem blokkolja sportközvetítései külföldi sugárzását, így hétfőn este Romániában is nézhető az Észak-Írország és Németország futballválogatottjának EB-selejtezőmérkőzése
  .
  Kivancsi vagyok, mi lessz erre a magyarazat, ugy vagyunk mind a meseben, adtak is meg nem is.
  Alapjaban, maga a hireszteles is teves, mert jobb esetben csak azok az erdelyi nezok nezhetik az M4-et, akik kabelszolgaltatora vannak kapcsolca (az RDS-esek, meg ebben az esetben sem!), de akik muholdas elofizetessel rendelkeznek, azok sajnos nem kovethetik eszt a csatornat.Ezeknek marad, az eggyetlen, nem hivatalos megoldas, muholdvevo berendezest vasarolnak, es ,,kis kapus" modban, MTVA kartyat szereznek be.Ez van
  pirates likes this.

  Comment


   Mi már régóta úgy vagyunk, mint a mesében...sajnos. A mostani helyzetből is látszik, hogy mennyire igaz az a két szó, ami az idén annyiszor elhangzott: "mintaszerű jogállam". Érdekes dolog a média
   pirates likes this.

   Comment


    Új arculatot kapott a Discovery Channel

    Új arculattal jelentkezett a Discovery Channel, a valóságon alapuló szórakoztatás vezető globális márkája. A márkafrissítés egyszerre ünnepli a csatorna örökségét és hangsúlyozza elkötelezettségét a szenvedélyes rajongók következő generációjának inspirálására, tájékoztatására és szórakoztatására. Az új arculat kihangsúlyozza a Discovery Channel globális elérését, illetve utal erős új tartalmaira, amelyek arra ösztönzik a nézőket, hogy a világ felfedezésével átélhető tapasztalatok révén találják meg önmagukat.

    Az új logóban a D betű belsejében forgó földgömb látható, amely – a márka globális jelenlétét szimbolizálva – statikus változatában minden kontinenst megmutat.

    „A globális márkafrissítés egyszerre utal a Discovery Channel örökségére és helyezi a márkát a jövőbe. Rendkívül fontos, hogy – miközben egyre fontosabbak leszünk a következő generáció számára – emlékeztessük nézőinket, kik is vagyunk valójában. A földgömb mindig a Discovery márka középpontjában állt, és azt szeretnénk, ha ezt jelenlegi és jövőbeli rajongóink is így látnák. Folyamatos innovációval nyújtunk inspirációt az összes képernyőn, szolgáltatáson és formátumon keresztül, olyan új termékeket kínálva szenvedélyes rajongóinknak, amelyek segítik őket a világ felfedezésében” – mondta Victoria Davies alelnök, a Discovery Közép- és Kelet-Európáért, mediterrán térségért és Közép-Ázsiáért felelős vezetője.

    „A hasonló tematikájú csatornák számának növekedése ellenére Magyarországon több mint tíz éve a Discovery Channel az első számú tényszerű szórakoztató csatorna. Arra törekszünk, hogy az arculat frissítésével és kiemelkedő tartalmainkkal további lendületet adjunk ennek” – tette hozzá Victoria Davies.

    A márkafrissítéssel egy sor új tartalom és történet is érkezik idén, amelyek a Discovery Channel tartalmi pillérein alapulnak – tudomány és természet, turbó, kemény munkák, túlélés és kaland, rejtett kincsek.

    lehel007 likes this.

    Comment

    Your contribution will be used to pay for our hosting service.
    THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


    Working...
    X