Hírek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Érkezik a Nicktoons

  A Viacom Magyarországon is elindítja Nicktoons nevű, a 4-10 éves korosztályt megcélzó rajzfilmcsatornáját.

  Az óvodás korúakat megcélzó Nick Jr és a szélesebb korcsoportnak (4-14 éveseknek) szánt, bár leginkább a kistinik körében népszerű Nickelodeon után a Viacom hazánkban is elindítja elsősorban rajzfilmeket sugárzó, a már jelenlévő két csatorna által hagyott korosztályos űrt kitöltő csatornáját, Nicktoons néven.

  A csatorna pontos indulási dátuma jelenleg nem ismert, annyi biztos, hogy a Telekom kínálatában április második napjától válik elérhetővé.

  Comment


   Megszűnik a DoQ

   Közel 12 év után megszűnik a DoQ, a DoQmentumfilmek csatornája.

   A DoQ csatorna 2007. őszén indult, akkor még az IKO Media Group zászlaja alatt, majd többszöri tulajdonosváltást követően a Tematic Media Group-nál talált ismét szakértő gazdára. 2015. áprilisában a csatorna sugárzása HD minőségre váltott, és a magyar hangsáv mellett 3 idegennyelvű is megjelent, ezzel is jelezvén a törekvést a nemzetközi terjesztésre. Ez sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, többek közt a csatorna számára is sok műsort szállító A+E Networks által üzemeltetett H2 csatorna (ez több piacon is a közelmúltban névváltáson esett át, immár History2 néven fut) mellett nem tudott érvényesülni.

   Az elmúlt napokban a Telekom és a UPC is tájékoztatta előfizetőit, hogy kínálatukból március végével kikerül a DoQ csatorna. Az egybeesést nem találtuk véletlennek, ezért a DTV News megkereste a Tematic Media Group-ot, hogy mi az oka a hirtelen bekövetkező jelentős háztartásszám csökkenésnek.

   Kérdésünkre Csüllög Sándor, a Tematic Media Group terjesztési igazgatója elmondta: "Sajnálattal kell közölnöm, hogy a jelen piaci helyzet nem kedvez a DoQ csatorna további sugárzásának, így a SC DOQ MEDIA TV SRL, a DoQ csatorna jogtulajdonosa (a csatorna médiaszolgáltatója a DPO Tematikus Csatornák Kft.) azt az üzleti döntést hozta, hogy a csatorna műsorszolgáltatását 2019. március 31-én megszünteti. Kérjük minden kedves néző megértését, és ezúton is köszönjük, hogy az elmúlt közel 12 évben rendszeresen figyelemmel kísérték a csatorna műsorait."
   lehel007 likes this.

   Comment


    A 17.-én induló Moziverzum már aktív vételi paraméterei: 0.8W, 11727 mhz Vertical, QPSK, SR 28000, FEC 7/8

    Comment    Working...
    X