PCHOME.RO

Collapse

UPC Ro/HU (volt Focus Sat)

Collapse
Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  A UPC Direct két héten át ünnepli a gyereknapot kódolatlan gyerekcsatornákkal

  Nemcsak korábban kezdődik idén a gyereknap, de tovább is tart a UPC Direct kódolatlan időszakának köszönhetően, amely keretében a legkisebb tévénézők korlátlanul nézhetik a Cartoon Network, a Boomerang és a Nick Jr. csatornákat. Május 20. és június 2. között, két teljes héten keresztül élvezhetik a mesék, rajzfilmek, vicces és tanulságos történetek széles választékát. A fent említett gyerekcsatornák a UPC Direct összes ügyfele számára elérhetők lesznek ezen időszak alatt.

  A UPC Direct még több szórakozást, rajzfilmet és premier gyerekműsort nyújt két teljes héten át a legfiatalabb tévénézőknek. Május utolsó két hetében minden UPC Direct előfizető otthonában kódolatlanul érhető el a Cartoon Network, a Boomerang és a Nick Jr. csatorna.

  A nemzetközi szinten is népszerű, régmúltba nyúló sikertörténettel büszkélkedő klasszikus gyerekcsatorna, a Cartoon Network még mindig rengeteg szórakozást nyújt a különböző generációknak. A kódolatlan időszak alatt többek között a Medvetesók – Grizzly, Panda és Jeges – érkeznek a képernyőkre. A medvepajtások San Francisco külvárosában igyekeznek beilleszkedni az emberek világába, miközben számos kínos és humoros helyzetbe kerülnek. A Medvetesók új epizódjai május 27-től minden hétköznap 15:55-19:25 között láthatók a Cartoon Network műsorán.

  Comment


   Új tulajdonosa van a UPC Direct új tulajdonosának

   Nem, nem képzavar a cím, még meg sem érkezett az EB jóváhagyása az M7 Group - UPC DTH ügylet kapcsán, és az előbbit már fel is vásárolta a Canal+ Group (a francia Vivendi médiavállalat leányvállalata).

   Hosszabb távon a UPC Direct előfizetők lehet, hogy jobban járnak majd a legújabb tulajdonossal, de jelenleg nem túl rózsás a helyzet, pillanatnyilag a UPC DTH már nem igen lép semmit sem a szolgáltatás tekintetében, az M7 Group meg még nem, ez fejlődik majd tovább az M7 Group már nem, a Canal+ Group még nem helyzetbe, miközben az újabb EB jóváhagyásra kell majd várni.

   A Canal+ Group-nak nem ismeretlen a DTH szolgáltatástípus, hiszen amellett, hogy piaci érdekeltségük van Franciaországban és Svájcban, ők üzemeltetik a lengyel nc+ platformot is.

   Az M7 Group felvásárlása révén európai érdekeltségük a következő országokkal bővül: Hollandia, Belgium, Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia és Magyarország.

   Comment

   Your contribution will be used to pay for our hosting service.
   THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


   Working...
   X