UPC Ro/HU (volt Focus Sat)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Originally posted by medias71 View Post
  Ezek a csatornák már regotta benne vannak, december otta bisztos.
  Igen, decemberbe kerultek be az UPC direct kinalataba, de a Focussat kinalataba, csak februar 1-tol jelennek meg.

  Comment


   Igen a magyar UPC Direkt berletekben, de a Focussat-ban hianyoznak. Egyelore. A weboldalukon nem mondanak semmit arak valtozasarol uj csatikrol. Amugy 2 lej nem a vilag vege.

   Comment


    Originally posted by olikasz View Post
    Igen a magyar UPC Direkt berletekben, de a Focussat-ban hianyoznak. Egyelore. A weboldalukon nem mondanak semmit arak valtozasarol uj csatikrol. Amugy 2 lej nem a vilag vege.
    Hivatalosan februar 1-en indul, nekunk, szereloknek mar lekuldtek.Ez a 7 adas kerul be, a Panonia ara 2 lejjel no!

    Comment


     Melyik 7?
     1.8 AL Offset + T90 + invacom + inverto + VuDuo2 + DM800HDse clone

     Comment


      Szia, ez a 7
      Originally posted by FERI View Post
      A kovetkezo csatornak lesznek beteve:Spiler tv, Chili,Kiwi, Humor,Zenebutik,Fem3, Izaura tv

      Comment


       Originally posted by istvanz View Post
       Szia, ez a 7
       Ma meg bekerultek a Panonia kinalataba:Super TV2, Prime, M+ csatornak.

       Comment


        Figyeljetek oda a Focussat (vagy UPC) antennak bealottasanal, ugyanias az ujonnan uzembe allt Bulgariasat muhold eggyes transzponderjei interferalhatnak a Thor muhold transzponderjeivel.Jelenleg erintve van a 12.264 V 28000 tp, es ha az anenna nincs jol beallitva, akkor a Focussat (vagy UPC) ezen a tp-jen levo csatornak nem mennek!

        Comment


         Film4 az UPC Direct kínálatában

         December 13-tól már az UPC Direct kínálatában is elérhető a népszerű Film4 csatorna.

         Az elsősorban a nőknek szóló mozi- és tévéfilmeket sugározó csatorna kínálatában megtalálhatóak a Hallmark klasszikusai, valamint számos amerikai, brit, francia és német romantikus film. A kategória szerelmesei örülhetnek, hiszen ezentúl a két közkedvelt írónő, Nora Roberts és Danielle Steel történeteinek megfilmesített változatát is láthatják.

         A Film4 ezenkívül vígjátékokat és drámákat egyaránt sugároz, de akik inkább a borzongást szeretik sem fognak csalódni: nőknek szóló krimik, thrillerek és rejtélyes történetek is helyet kapnak a műsoron.

         A Film4 az UPC Direct Plus HD TV csomagjában érhető el a 47-es csatornahelyen.

         Vételi paraméterek csak kártyás előfizetőknek: Thor 5 (1° nyugat), 12130H, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK.

         Comment


          Egész napos Viasat Explore a UPC Direct-nél

          2019. január 8-tól napi 24 órában élvezhetik a UPC Direct előfizetői a Viasat Explore csatornát.

          A UPC Direct Plus HD TV csomagjának előfizetői 2019. január 8-tól napi 24 órában nézhetik az eddig csak reggel 5 és este 11 között elérhető Viasat Explore csatorna műsorát. A Viasat Explore csatorna a kíváncsiságot, a kalandvágyat és a rendíthetetlenséget jelképezi – az új és szokatlan felfedezését, mely szórakoztat és megmozgat bennünket. A legutolsó áttörésektől a magával ragadó szereplők mindennapi életéig a csatorna törekszik mindig egy új és más szemszögből is bemutatni a dolgokat.

          Comment


           A Romaniai Focussat (amelyet ugyancsak megvasarolt az M7 grup), megkezdte, az elso lepesemet az MPEG4-re valo atallasra.Tobbe nem forgalmaznak SD vevoket, meghibasodas, vagy szerzodes bontas eseten, az SD vevok, mar nem kerulnek vissza tobbe a rendszerbe.Termeszetesen a folyamat nem 1-2 het alatt zajlik, szerintem tobb mind 1 evet fog tartani, amig lecserelik az osszes SD keszuleket.
           pirates likes this.

           Comment


            Érkezik a Jocky TV és Moziverzum a UPC Direct-re

            Február 17-től elérhető a UPC Direct kínálatában a Jocky TV és a Moziverzum csatornák is.

            A Jockey TV rég nem látott kedvencekkel, ismerős arcokkal és számos országos premierrel várja a klasszikus sorozatok kedvelőit. A műsorkínálatban megtalálható a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, ezeken kívül Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik a műfaj szerelmesihez.

            A Moziverzum műsorán külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek láthatóak a nap 24 órájában. A csatorna olyan prémium vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World.

            A csatornák az alábbi technikai paramétereken érhetők el: 11727 V 28000 QPSK DVB-S

            Comment


             A UPC Direct minden előfizetője korlátlanul nézheti az AXN-t

             A kijelölt túlélő, SWAT - Különleges egység 2. és MacGyver 3. évad – többek között ezekkel az országos sorozatpremierekkel várja nézőit az AXN március 11. és 24. között. A csatorna műsora a UPC Direct ügyfelei számára, függetlenül attól, hogy mely csomagra fizettek elő, elérhető lesz ebben az időszakban.

             A kódolatlan időszak két vasárnap estéjén a Charlie angyalai két részét élvezhetik a nézők, aztán pedig a Bad Boys két filmje vár az AXN kódolatlan időszakában a UPC Direct előfizetőire. Az izgalmas kalandfilmek kedvelői a Jumanji című filmnek Robin Williams-szel, az örök klasszikusok kedvelői pedig Antonio Banderas-szal a Zorro álarca című filmnek örülhetnek ebben a két hétben.

             Comment             Working...
             X