Your contribution will be used to pay for our hosting service.
THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!

PCHOME.RO

Collapse

Digi TV

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 2 (0 members and 2 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Spektrum Home a DIGI kínálatában

  A mai naptól a Spektrum Home is felkerül a DIGI kábeles és műholdas terjesztési platformjára, melynek köszönhetően országszerte már több mint 3 millió háztartásban lesz elérhető a csatorna kínálata.

  De nem csak az új műsoroknak örülhetnek a nézők, hiszen szintén mától a Spektrum és a Sport2 adását is HD minőségben élvezheti a közönség.

  A DIGI előfizetői június 18-től egy megújuló Spektrum Home-mal találkozhatnak, vagyis a jól megszokott lakberendezéssel, és kertészettel foglalkozó műsorok mellett bekerülnek családdal, kisállatokkal, egészséggel és utazással kapcsolatos programok is, sőt D. Tóth Kriszta népszerű beszélgetős műsora, az Elviszlek magammal is képernyőre kerül vadonatúj részekkel.

  A Spektrum nézői pedig mostantól tökéletes minőségben nézhetik a természettel, tudománnyal és technológiával foglalkozó programokat, de a sportrajongók is örülhetnek, hiszen a többi között hamarosan a Bundesliga és az NFL meccseket is HD minőségben követhetik a Sport2 műsorán.

  Comment


   Elérhetővé vált a FILM4 csatorna a Digi TV müholdas kinálatában


   Az új csatorna leginkább a filmekre koncentrál, amely elsősorban nőknek szóló mozi- és tévéfilmeket mutat be. A FILM4 kínálatában megtalálhatóak lesznek a Hallmark klasszikusai, valamint a legújabb amerikai, brit, francia és német romantikus filmek, vígjátékok és drámák egyaránt, nőknek szóló krimik, thrillerek és rejtélyes történetek is. A kódolatlan időszakban olyan romantikus vígjátékokat láthatnak a nézők, mint a Szerelem a csillagok alatt, a Tökéletes esküvő, a Sors keze vagy a már klasszikusnak számító Szerelem a Fehér Házban című romantikus vígjáték Michael Dougles, Annette Benning, Martin Sheen és Michael J. Fox főszereplésével. A drámák kedvelői az Utolsó út, Utolér a múlt, Életem értelme című filmeket nézhetik meg. Akik szeretik a borzongást, azok az alábbi thrillerek közül válogathatnak: A dajka, Veszélyes szomszédok, és A gyilkos gyanú. Ezen a csatornán kap helyet a Garázsvásári rejtélyek című bűnügyi filmsorozat is.


   Vételi paraméterek: Thor-7, 12130 H 28000 DVB-S

   Comment


    Nevet vált a DIGI Film

    Hamarosan nevet vált a DIGI Film, román testvércsatornájához hasonlóan Film Now néven lesz elérhető.


    2018. június 18-án nevet váltott a román DIGI Film csatorna, immár Film Now néven érhető el, hamarosan a magyar verzió is váltani fog.

    A DIGI Film (Film Now) egy, a 6. évében járó minőségi filmcsatorna, amely elhozza otthonába a legnagyobb filmsztárok legjobb filmjeit. A DIGI Film (Film Now) a mozizás értékeire helyezi a hangsúlyt – a színészekre, a képi világra, a történetre és az érzésekre. A csatornán látható filmekre garancia a világ legismertebb stúdióinak sora, mint például Sony, NBC, Warner. A DIGI Film (Film Now) évente kb. 250 filmpremiert mutat be, ezzel kielégítve a nézők igényeit, valamint ez által megőrizve a csatorna egyediségét.

    • 24 óra film, hihetetlenül alacsony havidíjért,
    • reklám és megszakítások nélkül,
    • híres filmsztárok kedvelt filmjei,
    • a filmpiac legújabb sikereitől a klasszikusokig terjedő paletta,
    • Oscar-díjas filmek minden mennyiségben,
    • romantikus filmektől az akció-, krimi-, horror-, történelmi-, családi- és életrajzi filmekig,
    • filmek egész nap - minden nap!


    Már csak az a kérdés hogy mikor lesz elérhető HD változatban is! Jogos kérdés hogy miért lehet a románoknál HD-ban közvetíteni és a magyaroknál csak SD-ben? Véleményem szerint az SD febontású képminöség egyáltalán nem méltó egy prémium filmcsatornához.

    Comment


     A DoQ csatornával bővült a DIGI műholdas kínálata

     Jócskán a kábeles kínálatba kerülést követően végre a műholdas DIGI előfizetőkhöz is megérkezett a DoQ csatorna.

     Még 2017. tavaszán történt a bejelentés, mely szerint a DoQ csatorna bekerül a DIGI kábeles kínálatába, de a műholdas előfizetőknek egészen mostanáig kellett várniuk, hogy ezen platformon is elérhetővé váljon a Tematic Media Group érdekeltségébe tartozó dokucsatorna. A DoQ csatorna változatos műsorkínálata a tudományokat, történelmet vagy a misztikumokat éppúgy magában foglalja, mint a szombat esti különleges nagyfilmeket.

     A csatorna nem foglal kapacitást a DIGI transzponderein, UPC Direct simulcrypt.

     Comment


      A mai napon (2019. január 11.) elérhetővé vált a DIGI műholdas kínálatában a Spíler1 és a Spíler2 tv csatorna.

      Spíler1 TV
      1° nyugat, 12130H, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, SID 3350
      Spíler2 TV
      1° nyugat, 11785H, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, SID 2570

      Comment


       Premier League mérkőzések a DigiSport-on!

       2019 február 23-tól már a DigiSport csatornáin is láthatunk Premier League mérkőzéseket, nem csak a TV2 sportcsatornáin.

       Február 23-án a DigiSport 1-n a Burnley - Tottenham mérkőzést élőben közvetítik, míg másik két mérkőzést felvételről láthatunk a DigiSport 1 és 2 csatornákon 23-án és 24-én.
       A Spíler 1 és Spíler 2 DIGI hálózatra való bekerülésekor már felröppentek pletykák arról, hogy a megegyezés része volt több PL mérkőzés átengedése a DIGI Sport számára. Ez most valósággá vált.       Comment

       Your contribution will be used to pay for our hosting service.
       THANK YOU FOR YOUR CONSIDERING CONTRIBUTING!


       Working...
       X