PCHOME.RO

Collapse

HAGI a implinit 40 ani...pe 5 februarie !

Collapse
X
Collapse
Currently active users viewing this thread: 1 (0 members and 1 guests)
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  HAGI a implinit 40 ani...pe 5 februarie !

  Originally posted by nasti pe forumul [url
  http://www.ro-de.org][/url]

  Astazi Hagi implineste 40 de ani. A schimbat prefixul gicuta al nostru. Sa-i uram "La multi ani", toti cei care il iubesc si nu l-au uitat pentru toate momentele de bucurie pe care ni le-a daruit. O puteti face personal, la :

  http://www.hagi.ro/forum/viewtopic.php?id=2&t_id=137

  cu mentiunea ca toate mesajele vor ajunge la Gica in Turcia.

  Macar ca un raspuns la: "Veti ramine mereu in inima mea". Sint convins ca vorbele noastre frumoase il vor bucura.

  http://www.hagi.ro/intro.html#

  Originally posted by hasan pe forumul [url
  http://www.ro-de.org][/url]"CASA MEMORIALA HAGI" - IN CURIND :

  UNA DINTRE CELE MAI IUBITE COMUNE DIN ROMANIA :


  SURSA: http://www.ro-de.org/modules.php?nam...&p=59858#59858

  #2
  Hagi a oferit o masă la Florya cu ocazia zilei sale de naştere

  Antrenorul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, care a īmplinit, la sfīrşitul săptămīnii trecute, 40 de ani, a oferit, luni, o masă jucătorilor săi şi oficialilor clubului din Istanbul, a anunţat cotidianul Vatan. Potrivit sursei citate, la masa festivă, care a avut loc la restaurantul Tike din cadrul bazei de antrenament a echipei Galatasaray, au fost prezenţi, alături de fotbalişti, patru responsabili ai clubului turc: Turgay Kiran, Fatih Gokşen, Niyazi Yelkencioglu şi Adnan Ozturk. Site-ul ajansspor.com menţionează că preşedintele clubului, Ozhan Canaydin, nu a putut fi prezent la petrecere, dar l-a sunat pe tehnicianul romān ca să īi ureze "La mulţi ani".

  Ajansspor notează că Hagi le-a spus jucătorilor, la masa de luni, că cel mai frumos cadou pe care i l-ar putea face este cīştigarea titlului. "Eu mă gīndesc numai la succes şi de aceea trec peste toate problemele. Sīnt obişnuit cu dificultăţile. Şi voi ar trebui să gīndiţi la fel. Dacă la finalul sezonului nu vom fi pe primul loc vaīnsemna că ne-am ratat obiectivul. Aveţi cu toţii probleme şi vă īnţeleg, dar acum trebuie să ne gīndim doar la ce ne-am propus să realizăm. Nu trebuie să īi dezamăgim pe cei care au avut īncredere īn noi. Acest an este important atīt pentru cariera mea, cīt şi pentru voi. Trebuie să trecem peste toate problemele şi să cīştigăm campionatul. Doar asta vreau de la voi", a spus Hagi.

  Comment


   #3
   @zumeo , multumesc mult pentru prompta ta corectare ... si adaugirile la obiect !

   Comment   Working...
   X